• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

günaydın emiy
minikkuşlarım sanada günaydın.hoşbulduk.annemi hatırlattın banakaydirigubbakcemile3çocukken minikkuşlarım diye severdi kardeşimle ikimizi.seninde çocukların var heralde Allah bağışlasın

canim sen yenisin galiba :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
biraz rekleme benzedi ama yenimisin kiz görmedimde ben seni

bende geldim arkdaşlar deli gibi bi aşık olarak evt aşığım sonuna kadar eşime çocuklarımın babasınaŞenizŞeniz:asigim::asigim:a.s.a.s.:içelim:
hoş geldin aramıza canım
günaydın arkadaşlar bende oğlun ve eşime aşığım iyiki varsınız
sende hoş geldin canım
valla hala aynı ağrıyor canım :çok üzgünüm: akşam doktorum yoktu seminer mi ne varmış. buakşam gideceğim inşallah.

geçmiş olsun canım

canım daha önce katılmıştım ama takip edemedim
inşallah bundan sonra daha sık girerim
kendimi tanıtayım o zaman biraz
9,5 aylık evliyim,bebiş yok henüz
ve kocişimi çooook seviyorumkaydirigubbakcemile3

günaydın emiy
minikkuşlarım sanada günaydın.hoşbulduk.annemi hatırlattın banakaydirigubbakcemile3çocukken minikkuşlarım diye severdi kardeşimle ikimizi.seninde çocukların var heralde Allah bağışlasın

sagolasın canım
evet cok kısı soyluyor bunu annemde bıze soyerdı dıye
evet canım ıkı kız annesıyım ben.onlar benım mınık kuslarım esımde tabı
ben 3unede mınık kuslarım dıyorum:roflol::roflol:
amın canım benım ınsaallah cumlemızın evlatlarını bızlere bagıslasın rabbım :Saruboceq:

sen benı oldurecen bıgun yaaa:roflol::roflol::roflol:
sen yenısın galıba haaaaaa:roflol::roflol::roflol:

günaydın hanımlar
hepinize güzel bir gün diliyorum:1hug:a.s.a.s.

gunaydın bebegım tesekkurler dılıyorum canım
nabersın sekercıgımmmmmmmmmmmmmmmmm?

ayy kıymamam ya diş ağrısı çok kötü biliyorum çok çektim bende

evet canım valla çok zor. benim çektiğim daha da beter :(

bende cikolata yedimmi agriyo sizliyo
ama ben disimden ameliyat oldum birkez
iltihap olmustu cok kötü ya dis agrisi

benimde operasyon oldu canım. diş kökünden kist aldılar. bi de çene kemiğim çürümüş onu kazıdılar anlatamam nasıl ağrıdığını :çok üzgünüm:

bul yafrum benı korurum senı sekerımmmmmmmmmmm
panter emel gıbı hatunumdur:roflol::roflol::roflol:

canım benım gecmıs olsun demeyı unuttum sanırım kusuruma bakma
acıl sıfalar dılıyorum opuyorum canım

sağol kuşum arkamda sen varken sırtım yere gelmez kaydirigubbakcemile3 Şeniz

sağol bitanem geçecek inş :Saruboceq:

geçmiş olsun canım

sağol bitanemmm Şeniz kızarmış ekmeklerden oldu artık hiçbirinize kahvaltıya gelmemmmm naniknanik kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

teşekkürler miniğim iyiyim ben
sen bugün çok yoğunsun galiba kolay gelsin sana
defnecim tekrar geçmiş olsun diş ağrısı zor allah yardımcın olsun canım

ERKEK OLMAK, hayatına kaç kadının girdiği,kaç kadını sevdiğin,kaç kadına aşık oldugun, Kaç kadınla seviştiğin DEĞİLDİR; kaç kadının seni özlediği,kaç kadının sevdiği aşık olduğu, kaç kadının senden vazgeçemediğidir!

ERKEK OLMAK, geniş bir omuza sahip olmak DEĞİLDİR; kaç kadına o omuzlara yaslanacak kadar güven ve sıcaklık verdiğindir!

ERKEK OLMAK, sadece yatakta iyi olmak DEĞİLDİR; sevmek sevilmek ve sevişmenin bütün olduğunu bilmektir; yaşamak, yaşatmaktır!

ERKEK OLMAK, kalın bir sese sahip olmak DEĞİLDİR; nazik duygulu cümleler kurabilmektir!

ERKEK OLMAK, Vurdu mu oturtmak DEĞİLDİR, dokunuşundaki yumuşaklıktır!

ERKEK OLMAK, kıllı bir vücuda sahip olmak DEĞİLDİR; o vücutta nasıl bir kalp taşıdığıdır!

ERKEK OLMAK, romantik bir ortamda güzel sözler söylemek DEĞİLDİR; o sözlerin arkasında durmaktır!

ERKEK OLMAK, ağır eşyaları kaldırmak DEĞİLDİR; asıl ağır olan hayatın yükünü taşıyabilmektir ve paylaşabilmektir! ALINTIDIR...

evet canım valla çok zor. benim çektiğim daha da beter :(

benimde operasyon oldu canım. diş kökünden kist aldılar. bi de çene kemiğim çürümüş onu kazıdılar anlatamam nasıl ağrıdığını :çok üzgünüm:

sağol kuşum arkamda sen varken sırtım yere gelmez kaydirigubbakcemile3 Şeniz

sağol bitanem geçecek inş :Saruboceq:

sağol bitanemmm Şeniz kızarmış ekmeklerden oldu artık hiçbirinize kahvaltıya gelmemmmm naniknanik kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sagolasın canım benımmmm
herzaman yanında arkandayım canım sırtın saglamda.
pardon boy ve kılo kac bu arada senın:roflol::roflol:
hayır sırtını dayadıgın kısı mınyaturde onun ıcın dedım cok guvenme yanı:roflol::roflol::roflol:

canım daha önce katılmıştım ama takip edemedim
inşallah bundan sonra daha sık girerim
kendimi tanıtayım o zaman biraz
9,5 aylık evliyim,bebiş yok henüz
ve kocişimi çooook seviyorumkaydirigubbakcemile3

aaaaa olmadı sımdı hem kocasının delısı hemde sık gıremıyor
olmaz sekerım her sabah oglen aksam gece mutemadıyen gelıp yoklamada burda olacaksın
bır daha olmasın ok:roflol::roflol::roflol:
teze gelınsın daha ne guzellllll
allah bır omur boyu mutlu etsın ınsaallah
bebegınızde olur ınsaallah tadını cıkarın accık canım bosver.
benım gıbı cok asık olmayın sonra sonunuz benım gıbı olur:utangac::utangac:

teşekkürler miniğim iyiyim ben
sen bugün çok yoğunsun galiba kolay gelsin sana
defnecim tekrar geçmiş olsun diş ağrısı zor allah yardımcın olsun canım

evet bebegım yaa yogunum ama gozlerım yanıyor halsızlık var ders yapasımda yok ama bakalım sızden bır ayrılabılsem bıseyler yapacam ınsaallahda:roflol::roflol:

ERKEK OLMAK, hayatına kaç kadının girdiği,kaç kadını sevdiğin,kaç kadına aşık oldugun, Kaç kadınla seviştiğin DEĞİLDİR; kaç kadının seni özlediği,kaç kadının sevdiği aşık olduğu, kaç kadının senden vazgeçemediğidir!

ERKEK OLMAK, geniş bir omuza sahip olmak DEĞİLDİR; kaç kadına o omuzlara yaslanacak kadar güven ve sıcaklık verdiğindir!

bu maddeleri sevmedim ben :kızgın: ne demek ya sadeceben özleyebilmeliyim ve omuzunada ben yaslanmam yeter
ne öle kaç kadının diye sayıya bağlıyorlarki:1no2:
minikcim teşekkürler canım sözüm sana değil
biraz kıskançlığım tuttu galiba:asigim:

sagolasın canım benımmmm
herzaman yanında arkandayım canım sırtın saglamda.
pardon boy ve kılo kac bu arada senın:roflol::roflol:
hayır sırtını dayadıgın kısı mınyaturde onun ıcın dedım cok guvenme yanı:roflol::roflol::roflol: :

aaaaa bak şimdi olmadı kuşum yaaaaaa kaydirigubbakcemile3 bende boy 1,78 kilo 63 valla ben sana dayandımı beraber yuvarlanır gideriz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 napalım artık sadece manevi destek alacağım yapacak bişey yok :roflol: :roflol:

aaaaa olmadı sımdı hem kocasının delısı hemde sık gıremıyor
olmaz sekerım her sabah oglen aksam gece mutemadıyen gelıp yoklamada burda olacaksın
bır daha olmasın ok:roflol::roflol::roflol:
teze gelınsın daha ne guzellllll
allah bır omur boyu mutlu etsın ınsaallah
bebegınızde olur ınsaallah tadını cıkarın accık canım bosver.:

tamam tatlım burdayım
bi daha olmazkaydirigubbakcemile3

Bende sevgilim için diyebilirmiyim
İnş seneye kocam diyeceğimde Allah nasip ederse :utangac:

yok olmaz kocan olunca gel:roflol::roflol::roflol:
saka saka canım tabıkı gelebılırsın ne demek
ınsaallah evlenır mutlu bır yuva kurar bır omur boyu mutlu olursunuz

bu maddeleri sevmedim ben :kızgın: ne demek ya sadeceben özleyebilmeliyim ve omuzunada ben yaslanmam yeter
ne öle kaç kadının diye sayıya bağlıyorlarki:1no2:
minikcim teşekkürler canım sözüm sana değil
biraz kıskançlığım tuttu galiba:asigim:

valla alıntı anam bana olamaz zatı sozun hayır bende o genıs veya dar olan omza benden baskası sıgsın o omzu kokunden kırıverırım :roflol::roflol::roflol:

aaaaa bak şimdi olmadı kuşum yaaaaaa kaydirigubbakcemile3 bende boy 1,78 kilo 63 valla ben sana dayandımı beraber yuvarlanır gideriz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 napalım artık sadece manevi destek alacağım yapacak bişey yok :roflol: :roflol:

ay ıyıkı sormusun kıs altında kalıp ezılecektım destekleyecen arkandan dıye.
1.55e 45 kıloyum anam :1no2::1no2:
evet en ıyısı ben sana manevı destek veremmmmmmmmmm a.sa.sa.s

ay ıyıkı sormusun kıs altında kalıp ezılecektım destekleyecen arkandan dıye.
1.55e 45 kıloyum anam :1no2::1no2:
evet en ıyısı ben sana manevı destek veremmmmmmmmmm a.sa.sa.s

:roflol: :roflol: :roflol: ayyyy çok güldüm yaaaa Allah iyiliğini versin emi :roflol: minik kuşum gerçekten minik kuşmuşsun sen yaaaa :1hug: tamam ozaman anlaştık. manevi desteğin için teşekkür ederim bitanemmm Şeniz

:roflol: :roflol: :roflol: ayyyy çok güldüm yaaaa Allah iyiliğini versin emi :roflol: minik kuşum gerçekten minik kuşmuşsun sen yaaaa :1hug: tamam ozaman anlaştık. manevi desteğin için teşekkür ederim bitanemmm Şeniz

ne oluyo nan burda minigim nolur onu destekleme beni destekle

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

evet benimde hayatımın anlamı Kocam onu çok seviyorum şuan 28 haftalık hamileyim erkek bebek bekliyoruz bazen kızdırıyorum benim erkeğim geliyor diye ama sonra dayanamayıp küçük erkeğim diyorum kocam hep ilk sırada olucak zaten benim ilk bebeğim Kocam daha onu büyütemedim ikincide geliyor allah baba yardım etsin...

Ben Kocama _Kördüğüm Sevdam_ derim kim gelirse ne olursa olsun açamaz ona olan sevgimi...

evet benimde hayatımın anlamı Kocam onu çok seviyorum şuan 28 haftalık hamileyim erkek bebek bekliyoruz bazen kızdırıyorum benim erkeğim geliyor diye ama sonra dayanamayıp küçük erkeğim diyorum kocam hep ilk sırada olucak zaten benim ilk bebeğim Kocam daha onu büyütemedim ikincide geliyor allah baba yardım etsin...

Ben Kocama _Kördüğüm Sevdam_ derim kim gelirse ne olursa olsun açamaz ona olan sevgimi...

allah mutlulugunuzu bozmasin hayirli olsun
ama artik ilk sirada kocan olmayacak en önemlisi bebegin
kim ne derse desin en önemlisi cocuklrimiz bizim icin

Back