''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

günaydınnnnnlaaaaaaaarrrrrr
mihribanım senden başkada kalmadı kuşummm valla bir ikimiz
körler sağırlar birbirini ağırlar modunda gidiyoruz bakalım:60::60::60::60:
hadi kolay gelsin sanada canım bende aynı valla bitmez bir yoğunluk hayırlısıyla yer görecek bir gün biyerlerimiz ama ne zaman bilmem:60::60::60:
:16::16::16::16:seni bebekimmmm

merhaba miniğim
aynen dediğin gibi ikimiz kaldık sadece
diğer topiğede ben aynısını yazdım:9: herkes kaçka valla
öpüyorum seni:16::16::16::16:

mihribanımmmm vallah kuzum bi bizmiyiz kıs kocişinin manyağı:60::60::60::60:
nerde bu hatunlarım unuttular bizi:50::50:
hadi bebeğim iyi pazarlar iyi akşamlar diliyorum sanada benimde bu aralar işim çook fırsat kalmıyor bazen ama inşaallah daha sık gelicem şu ara işlerimi halledersem;)
:16::16::16::16::16::16:

merhaba canım
bilmiyorum valla miniğim ben pek manyağı da değilim aslında:9:bazen beni çok kızdırdığıda oluyor ama yine de topiğine geliyorum:31:
diğerleri yine kaçaklar:18:
öptüm canım:16::16::16:

merhaba canım
bilmiyorum valla miniğim ben pek manyağı da değilim aslında:9:bazen beni çok kızdırdığıda oluyor ama yine de topiğine geliyorum:31:
diğerleri yine kaçaklar:18:
öptüm canım:16::16::16:

:60::60::60::60:kız deme öyle allah taş eder kocaya öyle denirmi hiç:61::61::61:
onların işi bu şekerim seni kızdıranı sende kızdıracaksın ödeşeceksiniz bazende kapris yapıcan öyle gidecek bu durumlar başka çaresi yok:47::47::47:
şaka bir yana olsun olsun onlar başımızın tacı sinir şeyler:60::60::60::60::60:
herkesi kocaman öptüm canlarım

slm şekerler kaç zamandır uğramamışım ben buraya :78: :78:

biara kızmıştım artık girmicem kk'ya demiştim o zamandan beri topiğe gelmemişim :78::78:

öpücük yapsam yanakçıklardan affedilir miyim acaba :38: miniğim :38: mihribanım :38:

yanlız 2 ay olmuş nerdeyse gelmeyeli ve topik sadece 10 sayfa ilerlemiş :30: :30:

good_morning_garfield_1237639037.gif

slm şekerler kaç zamandır uğramamışım ben buraya :78: :78:

biara kızmıştım artık girmicem kk'ya demiştim o zamandan beri topiğe gelmemişim :78::78:

öpücük yapsam yanakçıklardan affedilir miyim acaba :38: miniğim :38: mihribanım :38:

yanlız 2 ay olmuş nerdeyse gelmeyeli ve topik sadece 10 sayfa ilerlemiş :30: :30:

hoşgeldin canım:71:
niye kızdın kk ne hayrola melekçim:6:
pek gelen yok unuttu herkes topiği arada bende yazan olmayınca bakıp çıkıyorum canım
haliyle topikte ilerlemiyor:31:

hoşgeldin canım:71:
niye kızdın kk ne hayrola melekçim:6:
pek gelen yok unuttu herkes topiği arada bende yazan olmayınca bakıp çıkıyorum canım
haliyle topikte ilerlemiyor:31:

hb canım:38:

bir konuda curly ters bişey söylemişti ona kızmıştım neyse

nasılsın? kızçelerin nasıl?

aaa meleğimm kuzumm birine kızılırda kocişin topiği biz ihmal edilirmiyiz bakem:((bende sana kızıcam şimcik aaaaaa olmaz böyle kuzum;)
keyifler nasıl canım benim
mihribanım bende pek yoğunum çok giremiyorum bir arada sürekli açılana kadar sinir ediyordu
düzene girdi şimdi çok şükür
eeee napıyorsunuz bakalım şekerler?
güzel bir gün diliyorum canlarımmmmmmmmmmmmmm

aaa meleğimm kuzumm birine kızılırda kocişin topiği biz ihmal edilirmiyiz bakem:((bende sana kızıcam şimcik aaaaaa olmaz böyle kuzum;)
keyifler nasıl canım benim
mihribanım bende pek yoğunum çok giremiyorum bir arada sürekli açılana kadar sinir ediyordu
düzene girdi şimdi çok şükür
eeee napıyorsunuz bakalım şekerler?
güzel bir gün diliyorum canlarımmmmmmmmmmmmmm

miniğim canım :38:

iyiyim çok şükür ,yuvarlanıp gidiyoruz hala :1:

sen nasılsın? senin kızçelerin nasıl?

Back