''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

:))ilahi şekerciğimmmmmm paralayı vereydin kıs:47::47::47::47:
elini korkak alıştırmayacaksın bazıları için:34::34::34::34:
şaka bir yana allah korusun canım dur tersi çıkarmış rüyaların boşver sen sakin sakin gel bizle takıl bulaşma
sorma vallahi şekerim boş durmıyorum ama dün itibariyle bıraktım her şeyi ders başı yaptım sınava kadar ders çalışacağım günlük işler dışında bişey yapmayacağım söz verdim eşimede kendimede
bu sene kesin geçmem lazım dünyanın parasını yatırdım valla boşa gitmesin dimi ama:34:
elifim gelene kadar işler bitiyor küçük cadımda tv izliyor oynuyor bende ders yapıyorum kuzum okuldan geldikten sonra ödevleri yemeği derken fırsat kalmıyor bana yoksa
sanada kolay gelsin canım görüşmek üzere opuyorumnanaktan kib

Valla bravo sana iki çocukla uğraşıyosun birde ders çalışıyosun. :46:
Ben kendimden utandım, ders çalışmak o kadar zor geliyorki anlatamam. Nasıl bitiricem bu okulu bilmiyorum. :44:
Neyse bakalım belki banada bir şevk gelir, zaten 3 dersim var bu sene, bunlarıda geçerim artık. :1:
Çok sağol canım sanada kolay gelsin öpüyorum. :16: :16: :16:

Mihribancım sanada merhabalar canım nasılsın iyisin inşallah. Bende iyi diyelim iyi olalım modundayım. Bezgin bekir dolanıyom havalar kapayınca çok depresif bir insan oluyorum sevmiyorum böyle havaları yahu napayım. :1:
Kib canım :16: :16: :16:

nabersin tatlım?yok yok artık bitti anam ev karuluğundan istifa ediyorum geçen kaydımı yaptırdım ya hemen ders başı yaptım dün.2 gündür onla uğraşıyorum 6 aralık 2 nisan tarihleri arasında 17 hafta 5 hafta içiye böldüm tüm dersleri programı çıkardım her gün en az 1 ünite ders yaparsam sınava hazırım:37::37::37::37:
öğrencilik başladı yine bana inşaallah bu sene şu sınıfı geçerim.
boşver sende her gün süpür sil batıyor nasılsa valla ben programa uyacağımdan temizliğe vakit kalırsa yaparım yoksam ölmeyecek kadar mikroptan :)))yaptığım yeter
öptüm şekerciğim seni kib görüşmek üzere
herkese güzel bir gün diliyorum canlarımmmmmmmmmm

sana kolay gelsin o zaman canım
başarılar diliyorum

Valla bravo sana iki çocukla uğraşıyosun birde ders çalışıyosun. :46:
Ben kendimden utandım, ders çalışmak o kadar zor geliyorki anlatamam. Nasıl bitiricem bu okulu bilmiyorum. :44:
Neyse bakalım belki banada bir şevk gelir, zaten 3 dersim var bu sene, bunlarıda geçerim artık. :1:
Çok sağol canım sanada kolay gelsin öpüyorum. :16: :16: :16:

Mihribancım sanada merhabalar canım nasılsın iyisin inşallah. Bende iyi diyelim iyi olalım modundayım. Bezgin bekir dolanıyom havalar kapayınca çok depresif bir insan oluyorum sevmiyorum böyle havaları yahu napayım. :1:
Kib canım :16: :16: :16:

iyi sayılırım canım yaaa:97:
çocukların ders yorgunluğu evin işi bitmiyor.bende bezgin bekirim aslında bu tabirde hoşuma gitti:9:bazen hiçbir iş yapmak gelmiyor içimden:31:
havalarda bozdu artık bugün güneşli burası ama soğuk yine de
sende kib canım öptüm:71::71:

Merhabalar hanımlar. :71:
Kimse uğramamış, herkes yoğun tabi iş güç çocuklar derken.
Burası buz gibi oldu donuyoruz resmen. Biraz önce dışarı çıktım kısa bir süre ama dondum. Karda yağmıyor, kuru soğuk.
Kendinize iyi bakın iyi akşamlar :16: :16: :16: :16: :16:

selam kıslaarr :71:
Nasılsınız bakalım. Topik yine ihmal edilmiş bakıyorum. :20:
Dışarıda harika bir kar yağışı var. Lapa lapa yağıyor. Kışı sevmesemde kar yağışını izlemeye bayılırım.
Hepinizi :16: :16: :16: :16:
görüşmek üzere bye bye....

iyi akşamlar
elifcim benim yerime de karın tadını çıkar canım.bizim buralarda kar yağmaz göremiyoruz karı maalesef ama hava soğuk kapalı hiç tadı yok yani:31:
bugün siteye girdim sorun vardı yazamadım bakım var gibi birşeyler yazılıydı:44:şimdi de çok ağır yazmakya üşeniyorum valla:97:
neyse kaçtım ben byyy:3::3::3::3:

merhaba hanımlar
yağışlı kapalı ve buz gibi bir hava var burda
normalde kısa kollu ile gezerdik evde ama dünden beri üşüyoruz
hiç tadı yok havanın yani:97:
öpüyorum:16::16::16::16:

Ne güzel, kısa kolluyu çoktan unuttuk biz. Epeydir kalorifer yakıyoruz. Hep istemişimdir sıcak bir yerlerde yaşamayı, zaten donak bir insanım süper olurdu. Burda hala kar yağıyor, dışarısı buz. Bizde evde kapalı tabi sıkıntı cabası :1:
Hadi bana bye bye sizide öpüyorum. :71: :71: :71: :71: :71:

Ne güzel, kısa kolluyu çoktan unuttuk biz. Epeydir kalorifer yakıyoruz. Hep istemişimdir sıcak bir yerlerde yaşamayı, zaten donak bir insanım süper olurdu. Burda hala kar yağıyor, dışarısı buz. Bizde evde kapalı tabi sıkıntı cabası :1:
Hadi bana bye bye sizide öpüyorum. :71: :71: :71: :71: :71:

burda da kalorifer yanıyor canım ama kalorifere rağmen üşüyoruz hava o kadar soğuk yani.kar yok ama soğuk var fırtına var .bizde evdeyiz bir yere çıkamıyoruz canım durum aynı yani:97:
bari burayada kar yağsaydı en azından çocuklar kar keyfi yapardı:1:

bezgin bekir hatunlarım benim aaaaaa noluyonuz bakem böyleeeee
durun daha ayol genciz güzeliz ne bezmesi ne donması ayol:))
herkese günaydınlar canlarım güzel bir gün vede hafta diliyorum şekerlerrrrrr
2 gündür çok yoğundum ve tüm gün dışarlardaydık 1.sınıf aşısını oldu elifim dün okuldaydım tüm gün sabahtan yerli malı kutlayacaklardı aşınında saati belli değildi erkenden gittim bişeyler hazırlayıp aşıyı bekleyelim dedim tüm gün dışarda arabanın içinde aşı saatini bekledim oda 2de oldular.ondan önceki gün aşı olmadan verilen evrakları hiç gitmediğim sağlık ocağındaki aile hekimime gittim:))kaşe istediler onun peşinde koşturdum.eşime diyorum kamyon şoförüne döndüm iyice diye gülüyo.nasıl kar don buz yağış çevre içi trafik felaket dedim çevre yolundan kamyoncu amcalarımla gidip gelmekden bi hal oldum.
sizleri çok çok öptüm canlarım
yine azda olsa kar yağmış buralara siz var hava epey soğuk görünüyor kaldıram ev halkınıda kahvaltı yapsınlar sonrada yayılalım tv karşısında dışarı çıkmazsak eğer
muckkkkk sizlere şekerlerrrrr :16::16::16::16::16::16:

merhaba şekerler:3::3::3:
miniğim güldürden beni kız kamyoncu amcalarınla mı gittin geldin:9:yine yoğunsun anlaşılan kolay gelsin sana canım
gerçi insan çocuklu olunca bitmiyor işi gücü.benimde büyük kızın kulağı ağrıyor dr götürdüm bende gribim:5:bezgin bekir olmak istemiyorum ama bazen o kadar yoruluyor ki insan:97:
neyse öptüm hepinizi :16::16::16:

merhaba şekerler:3::3::3:
miniğim güldürden beni kız kamyoncu amcalarınla mı gittin geldin:9:yine yoğunsun anlaşılan kolay gelsin sana canım
gerçi insan çocuklu olunca bitmiyor işi gücü.benimde büyük kızın kulağı ağrıyor dr götürdüm bende gribim:5:bezgin bekir olmak istemiyorum ama bazen o kadar yoruluyor ki insan:97:
neyse öptüm hepinizi :16::16::16:

he valla kuzum öyle oldum:27::27::27:
sağolasın tatlımm sanada kolay gelsin bebeğim geçmiş olsun meleğime vede sana dikkat edin kendinize şekerciğim
olma olma bezgin bekirde kimmiş hiç sevmem hadi silkelenin bakem bi söyle
hadi muckkkkkkk yafruşum herkese günaydınlar güzel bir gün diliyorum canlarım
seviyorum sizleri kib

he valla kuzum öyle oldum:27::27::27:
sağolasın tatlımm sanada kolay gelsin bebeğim geçmiş olsun meleğime vede sana dikkat edin kendinize şekerciğim
olma olma bezgin bekirde kimmiş hiç sevmem hadi silkelenin bakem bi söyle
hadi muckkkkkkk yafruşum herkese günaydınlar güzel bir gün diliyorum canlarım
seviyorum sizleri kib

saol canım şimdi iyiyiz şükür
bende seni öptüm:71::71::71::71:

selam şekerlerrrrrrrr;
nabersiniz bakalım?sebebi hayatlarınızla güzel bir gün vede hafta diliyorum canlarım sizlere
hepinizi kocaman muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
en güzel günler sizlerin olsun

günaydınlar hayırlı cumalar vede nice seneler canlarımmmmmm
sebebi hayatlarımızla daha nice sağlıklı mutlu huzurlu seneler bizlerin olsun inşaallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
rabbim herşeyin en güzelinin en iyisini bizlere nasip etsin
:16::16::16::16::16::16:

günaydınlar şekerlerrr
nasılsınız bakalım
herkesler nerde hayat koşturmacası sebebi hayatlarınızı unutturmasın inşaallah
mihribanımmmmmm kuşum nerdesin sende kayıpsın bugün
herkese kolay gelsin:16::16::16::16:

Back