''O Benim Sebeb-i Hayat'ım'' diyenler :)))

aaa yine kimsecik uğramamış. :53:
kızlar nerelerdesiniz yine :20:
söyleyene bak :1: ben sanki çok sık uğruyomuşum gibi :1:
Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum. :16::16: :16:

burdayım canım.:92::92::92::92:gündüzde girdim ama yazmadım şimdi yazıyorum:3:
minik görünmüyor yine neden acaba:97::97:
sanada güzel bir hafta sonu diliyorum canım
öptüm:16::16:

günaydınlar canlarımmmmmm
elifim canım güzel paylaşımın için teşekkür ederim kuzumm
mihribanım burdayım bebekimmmmmmmmm
eşime doğum günü partisi yapmıştık kuzularımla dünde tüm gün temizlik derken kızın ödevleri ancak şimdi pcyi açabildim canlarım
herkesi opuyorumnanaktan yarın kış başlıyor bugün yokum eşim işe gitti kuzularımla bende kendimizi sokağa atacağız accık işlerimiz varda analı kızlı takılalım dedim;)
opuyorumnanaktan sizleri canlarım
güzel bir hafta sonu diliyorum

merhaba hanımlar:92::92::92::3::3::3:
anladım miniğim yine yoğunsun yani:9:bizde hava güzeldi biraz çıktık sahile gittik dolaştık geldik
yazın son günleri artık iyi değerlendirmek gerek aslında:97:
öpüldünüzzzz:71::71:

bende aşime çook aşığım.
Allah ölene kadar ayırmasın bizi
tek dostum tek sırdaşım
kalbine başımı koyup huzur bulduğum
kokladığımda bebekler gibi kokan eşim.
seni çok seviyorum...

bende aşime çook aşığım.
tek dostum tek sırdaşım
seni çok seviyorum...

Ne güzel şeyler söylemişsin. Allah ömrünüz boyunca mutluluğunuzu, huzurunuzu bozmasın canım.
Hoşgeldin aramıza :71:

aminnn arkadaşlar,herkesin huzuru daim olsun .
bende yeni katıldım,fazla giremiyorum siteye arada ziyaret edebiliyorum 10 aylık bir kızım var ,biraz cadı olduğundan pek bişey yaptırmıyor:emir_bebek: bana, ondan dolayı siteyi fazla inceliyemedim nasıl arkadaş olunduğunuda pek bilemiyorum.hepinize kolay gelsin :34:

mesela bu yazdığıma cevap geldiğinde nereden bakıcağımı bilemiyorum :)

melaz bende yeni geldim bu topiğe.ama bende sana hg demek istiyorum..
kkya girdikçe alışırsın neyin nerden yapıldığını..
nickinin üstüne tıkladığın da açılan sayfada görünüyor yazdığım cvplar bölümünde
ordan bakabilirsin...

iyi akşamlar herkese:92::92::92::92:
topiğimize yeni gelenler olmuş hoşgeldiniz aşık hanımlar:42::42:
allah mutluluğunuzu ve aşkınızı daim etsin:69:
öptüm ve kaçtım :16::16::16::16:

bende aşime çook aşığım.
tek dostum tek sırdaşım
seni çok seviyorum...

hoşgeldin canım sende aramıza
allah mutluluğunuzu daim etsin inşaallahhhhhhhhhhh
her zaman bekleriz şekerrrrr

aminnn arkadaşlar,herkesin huzuru daim olsun .
bende yeni katıldım,fazla giremiyorum siteye arada ziyaret edebiliyorum 10 aylık bir kızım var ,biraz cadı olduğundan pek bişey yaptırmıyor:emir_bebek: bana, ondan dolayı siteyi fazla inceliyemedim nasıl arkadaş olunduğunuda pek bilemiyorum.hepinize kolay gelsin :34:

hoşgeldin sende arkadaşım
allah bağışlasın meleğinizide inşaallah
en hareketli en tatlı dönemleri ne güzel
melek anneleri topiğimizde var bak gel tecrübeliyiz bizde 2şer 3 er kız var büyüttük çok şükür bekleriz orayada yardımcı oluruz
sitenin eski üyelerindeniz ama yenilendi bizde karıştırıyoruz bazen nerde ne var diye öğrenirsin merak etme:))
yukarda forum takip diye bir yer var ordan yazdığım mesajlar kısmına bakarsan bulursun canım

günaydınlar canlarım gününüz aydın olsun inşaallah
sabah sabah bugünde pc temizliği çıkardım başıma:))accık yavaşlamaya başladı yeniden bir elden geçmesi lazım oda kocişin ellerinden öper:))bende datalarımı alayım dedim kkdanda epey aboneliklerim varmış onları temizledim kaç sene oldu eeeee üye olalı her yere yazmışım atlayıpda:)))yeni heves heyecanla:))
hadi herkesi opuyorumnanaktan görüşmek üzere kib şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın hanımlar. Kendime gelemedim bir türlü, sabah sabah rüyamda kaynanamla tartışıyoduk o sinirle uyandım, şimdi sersem gibiyim. :37:
Hiç tartışmamız olmadı bunca yıldır, "aaa aa ne olmuş bu kadına diyorum 8 yılın acısını çıkardı resmen" :60: :60: Ay valla iyiki güzel anlaşıyoruz gerçekte böyle olsa ne yapardım. :53:

Nesye işte böyle minikçim illa kendine bir iş bulacaksın yani yoksa rahat etmezsin değilmi :1: kolay gelsin canım. :16:

Sağol mihribancım hepimize inşallah :16:

melazcım sende hoşgeldin canım. :71: Cadılarla uğraşmak zor ama ne yapacaksın allah kolaylıklar versin sağlıkla büyüt inşallah. :16:

merhaba hanımlar:64::64::64:
elifcim aman aman sadece rüyada olsun tartışmanız başka zaman olmasında:9:
miniğim yine iş çıkarmışsın kendine normal tabi senin için şaşırmıyorum artık:90:
bende evi süpürdüm mutfağı halettim ama pek iş yapasım yok :97:
öptüm :71::71::71:

günaydın hanımlar. Kendime gelemedim bir türlü, sabah sabah rüyamda kaynanamla tartışıyoduk o sinirle uyandım, şimdi sersem gibiyim. :37:
Hiç tartışmamız olmadı bunca yıldır, "aaa aa ne olmuş bu kadına diyorum 8 yılın acısını çıkardı resmen" :60: :60: Ay valla iyiki güzel anlaşıyoruz gerçekte böyle olsa ne yapardım. :53:

Nesye işte böyle minikçim illa kendine bir iş bulacaksın yani yoksa rahat etmezsin değilmi :1: kolay gelsin canım. :16:

Sağol mihribancım hepimize inşallah :16:

melazcım sende hoşgeldin canım. :71: Cadılarla uğraşmak zor ama ne yapacaksın allah kolaylıklar versin sağlıkla büyüt inşallah. :16:

:))ilahi şekerciğimmmmmm paralayı vereydin kıs:47::47::47::47:
elini korkak alıştırmayacaksın bazıları için:34::34::34::34:
şaka bir yana allah korusun canım dur tersi çıkarmış rüyaların boşver sen sakin sakin gel bizle takıl bulaşma
sorma vallahi şekerim boş durmıyorum ama dün itibariyle bıraktım her şeyi ders başı yaptım sınava kadar ders çalışacağım günlük işler dışında bişey yapmayacağım söz verdim eşimede kendimede
bu sene kesin geçmem lazım dünyanın parasını yatırdım valla boşa gitmesin dimi ama:34:
elifim gelene kadar işler bitiyor küçük cadımda tv izliyor oynuyor bende ders yapıyorum kuzum okuldan geldikten sonra ödevleri yemeği derken fırsat kalmıyor bana yoksa
sanada kolay gelsin canım görüşmek üzere opuyorumnanaktan kib

merhaba hanımlar:64::64::64:
elifcim aman aman sadece rüyada olsun tartışmanız başka zaman olmasında:9:
miniğim yine iş çıkarmışsın kendine normal tabi senin için şaşırmıyorum artık:90:
bende evi süpürdüm mutfağı halettim ama pek iş yapasım yok :97:
öptüm :71::71::71:

nabersin tatlım?yok yok artık bitti anam ev karuluğundan istifa ediyorum geçen kaydımı yaptırdım ya hemen ders başı yaptım dün.2 gündür onla uğraşıyorum 6 aralık 2 nisan tarihleri arasında 17 hafta 5 hafta içiye böldüm tüm dersleri programı çıkardım her gün en az 1 ünite ders yaparsam sınava hazırım:37::37::37::37:
öğrencilik başladı yine bana inşaallah bu sene şu sınıfı geçerim.
boşver sende her gün süpür sil batıyor nasılsa valla ben programa uyacağımdan temizliğe vakit kalırsa yaparım yoksam ölmeyecek kadar mikroptan :)))yaptığım yeter
öptüm şekerciğim seni kib görüşmek üzere
herkese güzel bir gün diliyorum canlarımmmmmmmmmm

Back