- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #6.501
:))ilahi şekerciğimmmmmm paralayı vereydin kıs
elini korkak alıştırmayacaksın bazıları için
şaka bir yana allah korusun canım dur tersi çıkarmış rüyaların boşver sen sakin sakin gel bizle takıl bulaşma
sorma vallahi şekerim boş durmıyorum ama dün itibariyle bıraktım her şeyi ders başı yaptım sınava kadar ders çalışacağım günlük işler dışında bişey yapmayacağım söz verdim eşimede kendimede
bu sene kesin geçmem lazım dünyanın parasını yatırdım valla boşa gitmesin dimi ama
elifim gelene kadar işler bitiyor küçük cadımda tv izliyor oynuyor bende ders yapıyorum kuzum okuldan geldikten sonra ödevleri yemeği derken fırsat kalmıyor bana yoksa
sanada kolay gelsin canım görüşmek üzere opuyorumnanaktan kib
nabersin tatlım?yok yok artık bitti anam ev karuluğundan istifa ediyorum geçen kaydımı yaptırdım ya hemen ders başı yaptım dün.2 gündür onla uğraşıyorum 6 aralık 2 nisan tarihleri arasında 17 hafta 5 hafta içiye böldüm tüm dersleri programı çıkardım her gün en az 1 ünite ders yaparsam sınava hazırım
öğrencilik başladı yine bana inşaallah bu sene şu sınıfı geçerim.
boşver sende her gün süpür sil batıyor nasılsa valla ben programa uyacağımdan temizliğe vakit kalırsa yaparım yoksam ölmeyecek kadar mikroptan :)))yaptığım yeter
öptüm şekerciğim seni kib görüşmek üzere
herkese güzel bir gün diliyorum canlarımmmmmmmmmm
Valla bravo sana iki çocukla uğraşıyosun birde ders çalışıyosun.
Ben kendimden utandım, ders çalışmak o kadar zor geliyorki anlatamam. Nasıl bitiricem bu okulu bilmiyorum. :44:
Neyse bakalım belki banada bir şevk gelir, zaten 3 dersim var bu sene, bunlarıda geçerim artık.
Çok sağol canım sanada kolay gelsin öpüyorum.
Mihribancım sanada merhabalar canım nasılsın iyisin inşallah. Bende iyi diyelim iyi olalım modundayım. Bezgin bekir dolanıyom havalar kapayınca çok depresif bir insan oluyorum sevmiyorum böyle havaları yahu napayım.
Kib canım
Ne güzel, kısa kolluyu çoktan unuttuk biz. Epeydir kalorifer yakıyoruz. Hep istemişimdir sıcak bir yerlerde yaşamayı, zaten donak bir insanım süper olurdu. Burda hala kar yağıyor, dışarısı buz. Bizde evde kapalı tabi sıkıntı cabası
Hadi bana bye bye sizide öpüyorum.
merhaba şekerler
miniğim güldürden beni kız kamyoncu amcalarınla mı gittin geldinyine yoğunsun anlaşılan kolay gelsin sana canım
gerçi insan çocuklu olunca bitmiyor işi gücü.benimde büyük kızın kulağı ağrıyor dr götürdüm bende gribimbezgin bekir olmak istemiyorum ama bazen o kadar yoruluyor ki insan:97:
neyse öptüm hepinizi
he valla kuzum öyle oldum
sağolasın tatlımm sanada kolay gelsin bebeğim geçmiş olsun meleğime vede sana dikkat edin kendinize şekerciğim
olma olma bezgin bekirde kimmiş hiç sevmem hadi silkelenin bakem bi söyle
hadi muckkkkkkk yafruşum herkese günaydınlar güzel bir gün diliyorum canlarım
seviyorum sizleri kib
günaydınlar hayırlı cumalar vede nice seneler canlarımmmmmm
sebebi hayatlarımızla daha nice sağlıklı mutlu huzurlu seneler bizlerin olsun inşaallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
rabbim herşeyin en güzelinin en iyisini bizlere nasip etsin
günaydınlar şekerlerrr
nasılsınız bakalım
herkesler nerde hayat koşturmacası sebebi hayatlarınızı unutturmasın inşaallah
mihribanımmmmmm kuşum nerdesin sende kayıpsın bugün
herkese kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?