O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırlı geceler kızlar nasılsınız bakalım?salı günü doktora başlıyorum dua edin bana inşallah bu sefer aşılamam tutar:18:

iyiiim canım sen nasılsınnhakkında hayırlısı olsun canımm ikinci asılamaa mı buu ige mi kullanıorsun hapmı

iyiiim canım sen nasılsınnhakkında hayırlısı olsun canımm ikinci asılamaa mı buu ige mi kullanıorsun hapmı

ikinci aşılamam olacak canım ilk aşılamamda iğne kullandım gonalf bakalım bunda doktor ne verecek:18:

bebeğiiiimmmm gelll artıkkk annemmmmm (((((

ikinci aşılamam olacak canım ilk aşılamamda iğne kullandım gonalf bakalım bunda doktor ne verecek:18:

bende gonol f kullanmıstımm sonra menagon mu ne kullandım raporlu alıyorsun demii
inşaallah yüzün güler bu sefer canımm hamilee kalırsınn

bende gonol f kullanmıstımm sonra menagon mu ne kullandım raporlu alıyorsun demii
inşaallah yüzün güler bu sefer canımm hamilee kalırsınn

evet canım raporla alıyoruz onun dışında başka kullanmamıştım canım birde ovitrelle çatlatma iğnesi....buarada evlilik yıl dönümlerimiz çok yakın

gelecek inşallah canım rabbim büyük birgün bizde o yumuk yumuk elleri ayakları seveceğiz inşallah
rabbim bekletmesin,aratmasın...
Mevlan ele utandırmasınnn ((((
cookk yoruldum artıkkkkkk (((((

rabbim bekletmesin,aratmasın...
Mevlan ele utandırmasınnn ((((
cookk yoruldum artıkkkkkk (((((

bende aynı şekildeyim canım çok yoruldum yıprandım ama elimize üzülmekten başka şey geçmiyor hatta üzülmekten dertlere kalıyoruz...rabbim büyük elbette vardır bir bildiği canım

evet canım raporla alıyoruz onun dışında başka kullanmamıştım canım birde ovitrelle çatlatma iğnesi....buarada evlilik yıl dönümlerimiz çok yakın

eveeeet sen söyleyince farkettimmm
bende bi igne daha var adı suan aklımda diil hiç açılmadı hattaa
tüp de kullanırsın demiştii doktorcok pahalı ilaç zatii

eveeeet sen söyleyince farkettimmm
bende bi igne daha var adı suan aklımda diil hiç açılmadı hattaa
tüp de kullanırsın demiştii doktorcok pahalı ilaç zatii

inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz canım inşallahhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…