• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu polikistikte çok kişide var ya :(( ama doktorun tedaviden sonra çoğunlukla bebek oluyor dedi..inşallah çok ugraşmadan hamiş kalırsın

bu polikistikte çok kişide var ya :(( ama doktorun tedaviden sonra çoğunlukla bebek oluyor dedi..inşallah çok ugraşmadan hamiş kalırsın

bu kadar bekleyisten sonra , ben ikiz olsada bi anda büyütüversem diyorumm :9::9::9:

Oyy sağolsun ya,inşallah tüpe gerek kalmadan aliriz haberini :)

1 yıl bisey değil bak bize 3 yıl :( inşallah Rabbim gönlüne göre verir :))

3 YILLIK EVLİYİM AMA EŞİM İSTEMİYORDU.ŞİMDİ DE PROBLEM CIKTI.
TATLIM SENİN SORUNUN NEYDİ ? :emir_bebek:

bu kadar bekleyisten sonra , ben ikiz olsada bi anda büyütüversem diyorumm :9::9::9:

doktorum kür mür hikaye dedi.inancım yok.hic denemedim cnm :17:

benim 4 yıl olmaak üzere tatlımm :5::5:
allahım gönlüne göre versinn insallah tez zaman da bebişlerine kavusursun
ve kk kürlerin faydasını gören cok arkadas var oku arastır istersen

Oyy sağolsun ya,inşallah tüpe gerek kalmadan aliriz haberini :)

1 yıl bisey değil bak bize 3 yıl :( inşallah Rabbim gönlüne göre verir :))

aminn canım insallahh:54::54:

benim 4 yıl olmaak üzere tatlımm :5::5:
Allahım gönlüne göre versinn insallah tez zaman da bebişlerine kavusursun
ve kk kürlerin faydasını gören cok arkadas var oku arastır istersen

aminn canım insallahh:54::54:

sağol tatlım hepimizin gönlünce olsun insallah :16::16:

Bizde boş yere 1.5 y korunduk,sanki olacaktı da :( bende de polikistik var,esimde 1 yıl önce ameliyat oldu. ikimizde de sorun olunca daha zor oluyor :(( doktoruma kalsa,cok büyük sorun degiller olur diyo ama ortada bişey yok...gerci bende tedaviye 4 aydır başladım.

bizde boş yere 1.5 y korunduk,sanki olacaktı da :( bende de polikistik var,esimde 1 yıl önce ameliyat oldu. Ikimizde de sorun olunca daha zor oluyor :(( doktoruma kalsa,cok büyük sorun degiller olur diyo ama ortada bişey yok...gerci bende tedaviye 4 aydır başladım.

eşinde varikosel mi var?
Eşim normal değerlerde şuanda.bende klomen iciyorum 2aydır doktoruma seferdeyim :43:

eşinde varikosel mi var?
Eşim normal değerlerde şuanda.bende klomen iciyorum 2aydır doktoruma seferdeyim :43:

Evet varikoselden ameliyat oldu.bende 4 aydır içiyorum klomen,geçen ay çatlatma iğnesi yapıldı ama bisey olmadi tabi.bu ay güzel yumurtam olmadigi için catlatma vermedi.bi daha ki ay klomeni gunde 3 e çikarcak bakalim o zaman ne olur

Evet varikoselden ameliyat oldu.bende 4 aydır içiyorum klomen,geçen ay çatlatma iğnesi yapıldı ama bisey olmadi tabi.bu ay güzel yumurtam olmadigi için catlatma vermedi.bi daha ki ay klomeni gunde 3 e çikarcak bakalim o zaman ne olur

kaç ay daha verecek bu klomeni acaba canım sana:26::26:

evet varikoselden ameliyat oldu.bende 4 aydır içiyorum klomen,geçen ay çatlatma iğnesi yapıldı ama bisey olmadi tabi.bu ay güzel yumurtam olmadigi için catlatma vermedi.bi daha ki ay klomeni gunde 3 e çikarcak bakalim o zaman ne olur

varikoselden sonra normale dönmedi mi cnm?
Benimki hemen düzelmişti.degerleri normal suanda.
Aynı durumdayız sen benden 2 ay önde gidiyosun..
Salı gene gidicem yumurtam olustumu acaba :26:
Korkuyorum ve cook üzülüyorum ins.bebeklerimiz bizi cok bekletmez :30:

hsg normal
hormon normal
eşim normal
tek problem yumurtam büyümüyo :26::43:

canım ilaçlarla tedavi olur insallahh yumişlerinde cok cabuk buyur
incir ye ben cok faydasını gördümm adetin ikinci günüü

Back