• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
rabbimden baskasına tevekkülüm yok...
Allahımmm sen darda,cıkmazda koyma..
Kimselere düşürme,muhtac etmeeeeee...
AmiiiNNNNNNNNNNNNN ECMAiiiiNNNNNNN...:43:

Amin canım tek çocuk konusunda değil her konuda rabbim kendinden başka kimseye muhtaç etmesin inşallah........

Nasıl oluyorda insanlar dalga geçerek soru sormaya cesaret ediyorlar..hiç utanmaları yok..geçen eşimin yengesinin yanında dedim ki bi konu üzerine; yeni konuşmaya başlayan çocuklar hoşuma gidiyor..hemen sen napıyosun doktora gidiyor musun dedi.sanane be kadın!

rabbimden baskasına tevekkülüm yok...
Allahımmm sen darda,cıkmazda koyma..
Kimselere düşürme,muhtac etmeeeeee...
AmiiiNNNNNNNNNNNNN ECMAiiiiNNNNNNN...:43:

aminnnn....rabbimden baska gıdecek kapımız yok zaten rabbim dilerse bir kapıyı kapatır bin kapıyı açar... inşallah isteyen bütün kullarına nasip eder bebiş..:emir_bebek::14: ama gördügüm kadarıyla çok karamsar bakıyorrsun ...kendı kendını yıyıp bıtırıoyrsun ...

aynı şeyleri yaşamışız canım yüzümde acı bir gülümseme oluşturdu son sözlerin bana da benimle çocuğu olmayıp sonrada amannnnn olmasa benimki olmazdı olur olur tüp bebek yaptırsana vs vs çok söyleyen canım arkadaşım dediğim insanlar yaptı bunu bana ne oldu cevap bile vermedim ve hayatımdan çıkardım onları ve Allaha havale ettim boşver insan ne ederse kendine edermiş öyle gereksiz insanları kafaya takmaya bile değmez canım inan bana.....:19:

duyduklarımı özet geciyorum ;
sorun hanginizde?
Ee istemediniz simdide olmuyor?
Aman olanın bası bi yeremi varıyor?
Su pozisyon,yok bu pozisyonn?
üzüntüden ölcem artıkkk :((((((((:43:

en iyiiisi kimseye anlatmamk sanırım :31::31::31:insanlara güven oluorr
gerci bilmeyen insanlardaa 5 senelik evli oluncaa laf kondurmakdan geri kalmıor:19::19:

aynen canım mesela ben her sorana istemiyoruz dememe rağmen yok yaşın geçiyor yok şu doğurdu tembelsiniz siz karı koca vs vs bir sürü zırvalık dinliyorsun....insanlar özel hayat deden birşeyin olduğunu ve adı üstünde özel olduğunu anlamıyor ve sürekli burnunu sokuyor.............:47::47:bu saatten sonra birisi kalkıp daha yokmu derse benim yaratma gibi bir yetkim yok senin varsa yaratta ver elime diyeceğim okadar sinir oluyorum artık:22::22:

sorun hanginizde?

canım aynı şeylere bizlerde maruz kalıyoruz kimseye özelini anlatmak zorunda değilsin Allah nasip ederse olur de bırak ya ondan da anlamıyorlarsa bir güzel ağızlarının cevabını ver bidaha soramasınlar:47:

Nasıl oluyorda insanlar dalga geçerek soru sormaya cesaret ediyorlar..hiç utanmaları yok..geçen eşimin yengesinin yanında dedim ki bi konu üzerine; yeni konuşmaya başlayan çocuklar hoşuma gidiyor..hemen sen napıyosun doktora gidiyor musun dedi.sanane be kadın!

sananeee ne alakaa yaa soracakmıss tam sen den birsey bekliormus sankii:47:

sorun hanginizde?

canım benimm sakın ol biras daha yyolun basındasın bu kadar güçsüz olma
bazen kullak ardı ediceksinn inan bende eve gelip cok agladıgım oldu ama
bunlar kendini yıpratmalkdan baska işe yaramıorr

hayret birşey ya bence de sanane:47:yeni doğan bebeği alırsın eline eeee bebek diye ölüyorsun yapsana sende......sevsen dert sevmesen dert....sevmezsende onun olmuyor ya kıskanıyor derler kesin..........

milletin ağzı torba değilki.herşeye burunlarını sokmaan edemezler. benim kaynanamınd nedense ödü kopuyo çocuk ocak diye. aman kızım boşver bikaçyıl evliliğinizin tadını çıkarın sonra yapın. ben istiyorum ama.evliliğimin tadını bebeğimle çıkarmak istiyorum. karışmasalar olmazz sanki

aynen canım mesela ben her sorana istemiyoruz dememe rağmen yok yaşın geçiyor yok şu doğurdu tembelsiniz siz karı koca vs vs bir sürü zırvalık dinliyorsun....insanlar özel hayat deden birşeyin olduğunu ve adı üstünde özel olduğunu anlamıyor ve sürekli burnunu sokuyor.............:47::47:bu saatten sonra birisi kalkıp daha yokmu derse benim yaratma gibi bir yetkim yok senin varsa yaratta ver elime diyeceğim okadar sinir oluyorum artık:22::22:

canım sen bence cevrenii bi degiştir
sükür ben öyle seylaer duymadım hiççç soran oldumu ilk 3 sene istemioruz dedim
artık nasip diorumm o zaman ha dogru nasipse olur cevabını alıyorumm
sana kullanılan kelimeler o cevabı vermen yakısır yanı aranıolar cümkü
bunu söyleyen insanların allah korkusu yokmu bilmiorum:19::19:

milletin ağzı torba değilki.herşeye burunlarını sokmaan edemezler. benim kaynanamınd nedense ödü kopuyo çocuk ocak diye. aman kızım boşver bikaçyıl evliliğinizin tadını çıkarın sonra yapın. ben istiyorum ama.evliliğimin tadını bebeğimle çıkarmak istiyorum. karışmasalar olmazz sanki

ayy senin kii de iiyimiş neden istemiorsaa:)) bizim kii her geldiginde sorar sanki hamileyimde saklıcamm:27::27:
sen taze gelinsin masallahh insallah en kısa zaman da hamiş kalırsın canımm
doktora gidiormusun

Evet canım 3aydır gidiyorum. Çocuk düşünür düşünmez gittim kontrol amaçlı. İyikide gitmişim iltihabım çokmuş.ama şmdi bişeyim yok. 2aydır klomen kullanıyorum.geçen ay olmaı ama bu ay inşallah olur...

canım sen bence cevrenii bi degiştir
sükür ben öyle seylaer duymadım hiççç soran oldumu ilk 3 sene istemioruz dedim
artık nasip diorumm o zaman ha dogru nasipse olur cevabını alıyorumm
sana kullanılan kelimeler o cevabı vermen yakısır yanı aranıolar cümkü
bunu söyleyen insanların allah korkusu yokmu bilmiorum:19::19:

canım birde gurbetteyim kimsem yok burada düşün yani.....artık hiçbiriyle görüşmüyorum kapımı çalan yok yani ev değiştirmeyi istiyorum ama yaza zaten tayinciyiz yaza kadar beklemem lazım eşim burada kalmak istiyor eğer kalırsak ev değiştireceğim inşallah bakalım hayırlısı canım:16:bende yalnızlıktan sıyırmış durumdayım birde oyüzden çocuk sürekli aklımda ama buna da alıştım be canım insan nelere alışmıyorkı:25:

hayret birşey ya bence de sanane:47:yeni doğan bebeği alırsın eline eeee bebek diye ölüyorsun yapsana sende......sevsen dert sevmesen dert....sevmezsende onun olmuyor ya kıskanıyor derler kesin..........

Evet Sevmesen kıskanıyor derler..insanlar başkalarının hayatlarina burunlarini sokmaya bayılıyor.benim 8 yildir cocugu olmayan bi yakın arkadaşım var,bugüne kadar bir kez sormuş insan değilim.o bi gece bana kalmaya geldi kendiliğinden anlatti biraz.

Evet canım 3aydır gidiyorum. Çocuk düşünür düşünmez gittim kontrol amaçlı. İyikide gitmişim iltihabım çokmuş.ama şmdi bişeyim yok. 2aydır klomen kullanıyorum.geçen ay olmaı ama bu ay inşallah olur...

iyi yapmışın canım doktora hemen gitmekle teze gelin seni hadi bakalım senden daha çok ümitliyim çünkü bir yıl içinde olmazsa doktorlar tedaviye başlıyor umarım sende tedaviye gerek kalmadan gelir canım:16:

Evet Sevmesen kıskanıyor derler..insanlar başkalarının hayatlarina burunlarini sokmaya bayılıyor.benim 8 yildir cocugu olmayan bi yakın arkadaşım var,bugüne kadar bir kez sormuş insan değilim.o bi gece bana kalmaya geldi kendiliğinden anlatti biraz.

aynen canım bende hiç sormam çocuğun varmı yada düşünüyor musun diye ailemden de öyle öğrendim:72:

inşşaaalllh olur canım hakkın da hayırlısıı alırız güsel haberinii:54:

canım birde gurbetteyim kimsem yok burada düşün yani.....artık hiçbiriyle görüşmüyorum kapımı çalan yok yani ev değiştirmeyi istiyorum ama yaza zaten tayinciyiz yaza kadar beklemem lazım eşim burada kalmak istiyor eğer kalırsak ev değiştireceğim inşallah bakalım hayırlısı canım:16:bende yalnızlıktan sıyırmış durumdayım birde oyüzden çocuk sürekli aklımda ama buna da alıştım be canım insan nelere alışmıyorkı:25:

en iyisiini yapmısın seni üzen insanlardan uzak durarakkk
ben kanal filmi cektirdim doktor banaa senin cocugun olmaz dedii dogal yollaa olmaz demesii gerekirken
ben eve nasıl geldim bilmiorum o kadar cok isterkenn nasıl yasarım die kendimi yedim bihafta yemedim içmedim
ama dediigin gibii insan nelere alısmıor kiii :5::5::5:

Hepinize iyi aksamlar kızlar sizin canınızı komşular benimkini de k.valide :( Neymiş efendim filanın çocugu olmuş şöyle güzelmiş böyle tatlıymış hay allahım ya hadi kızım sen 5 senedir dayanıyorsun sabır sabır diyorum kendimeee :43:

iyi yapmışın canım doktora hemen gitmekle teze gelin seni hadi bakalım senden daha çok ümitliyim çünkü bir yıl içinde olmazsa doktorlar tedaviye başlıyor umarım sende tedaviye gerek kalmadan gelir canım:16:

inşallah canım daha 21 yaşındayım Rabbim ne zaman oldurursa artık...
inşşaaalllh olur canım hakkın da hayırlısıı alırız güsel haberinii:54:

İnşallah teşekkür ederim:) sizlerinde güzel haberlerinizi bekliyorum :))

Hepinize iyi aksamlar kızlar sizin canınızı komşular benimkini de k.valide :( Neymiş efendim filanın çocugu olmuş şöyle güzelmiş böyle tatlıymış hay allahım ya hadi kızım sen 5 senedir dayanıyorsun sabır sabır diyorum kendimeee :43:

hoş geldin canımm nasılsınnn
benim kide oyledşr bigun gelsinn sinir eder beniii
doktora gidiomuz die soruor bidee :31::31: sabır canımm

Back