- 2 Ocak 2012
- 9.907
- 393
- 413
hayırlı geceler kızlar nasılsınız bakalım?salı günü doktora başlıyorum dua edin bana inşallah bu sefer aşılamam tutar:18:
iyiiim canım sen nasılsınn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı geceler kızlar nasılsınız bakalım?salı günü doktora başlıyorum dua edin bana inşallah bu sefer aşılamam tutar:18:
Allahım herşeyi güzel gönlüne göre versin inşallah :) tüm isteyenlere versin banadaaaaa![]()
Allahım herşeyi güzel gönlüne göre versin inşallah :) tüm isteyenlere versin banadaaaaa![]()
iyiiim canım sen nasılsınnhakkında hayırlısı olsun canımm ikinci asılamaa mı buu ige mi kullanıorsun hapmı
ikinci aşılamam olacak canım ilk aşılamamda iğne kullandım gonalf bakalım bunda doktor ne verecek:18:
bebeğiiiimmmm gelll artıkkk annemmmmm(((((
bebeğiiiimmmm gelll artıkkk annemmmmm(((((
geceeemm cevap yazamadım tel kocam daa oyun oynuor![]()
bende gonol f kullanmıstımm sonra menagon mu ne kullandım raporlu alıyorsun demii
inşaallah yüzün güler bu sefer canımm hamilee kalırsınn![]()
Sorun yok canım![]()
Slm hanımlar nasılsınız?
Sorun yok canım![]()
Slm hanımlar nasılsınız?
rabbim bekletmesin,aratmasın...gelecek inşallah canım rabbim büyük birgün bizde o yumuk yumuk elleri ayakları seveceğiz inşallah![]()
rabbim bekletmesin,aratmasın...
Mevlan ele utandırmasınnn((((
cookk yoruldum artıkkkkkk(((((
evet canım raporla alıyoruz onun dışında başka kullanmamıştım canım birde ovitrelle çatlatma iğnesi....buarada evlilik yıl dönümlerimiz çok yakın![]()
eveeeet sen söyleyince farkettimmm
bende bi igne daha var adı suan aklımda diil hiç açılmadı hattaa
tüp de kullanırsın demiştii doktorcok pahalı ilaç zatii
![]()
gelecek insallah tatlımm sabırrüzlme den kendimizi yıpranmadan bekliyecegiz
inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz canım inşallahhhhhhhhhh![]()
Rabbim cok bekletme,sabır ver,hayırlı evlatt verrrr nolurrrrr((((