- 2 Ocak 2012
- 9.907
- 393
- 413
incir (kuru incirmi) abla?
adetin ikinci günü incir ye kuru incir ac karnına iki tane ye bakalımm inşaalh sen de faydasını görürsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
incir (kuru incirmi) abla?
adetin ikinci günü incir ye kuru incir ac karnına iki tane ye bakalımm inşaalh sen de faydasını görürsün
Bilmiyorum ki hiç, yumurtalar hiç büyümüyo ya,1 tane oluyor o da çok kaliteli değil zaten 6 aydan sonra bekle dedi.bakalimkaç ay daha verecek bu klomeni acaba canım sana:26::26:
varikoselden sonra normale dönmedi mi cnm?
Benimki hemen düzelmişti.degerleri normal suanda.
Aynı durumdayız sen benden 2 ay önde gidiyosun..
Salı gene gidicem yumurtam olustumu acaba :26:
Korkuyorum ve cook üzülüyorum ins.bebeklerimiz bizi cok bekletmez
bilmiyorum ki hiç, yumurtalar hiç büyümüyo ya,1 tane oluyor o da çok kaliteli değil zaten 6 aydan sonra bekle dedi.bakalim
varikoselden sonra test yaptirmadi daha.sizde sayımı düşüktü?insallah oluşmuştur ya.amin insallah
İyi uykular canım..ben yatıorum kıslar hayırlı geceler saat 1 olmuss
varikoselden sonra sperm sayısı yükseldi bizim(ama simdi problem bende )
test yaptırın cnm doktora birlikte gidin yönlendirsin sizi
iyi uykular canım..
Bizim harekette sorun var,sayı bisey değil yükseliyor da,hareket biraz zor.soyliycem zaten gitsin ameliyat yapan doktora,en azından o normale dönmüşse kafam rahatlar biraz.
düzelir canını sıkma tatlım ..
Bu zorlu günler gececek insallah
amin inşallah geçer en yakın zamanda..
insallah cnm iyi geceler
ben bilsem canım önceden çok samimiydik o komşumla gögsünde ağladığımı bilir bende dost sanmıştım ama anlamayan kimseden dost most olmuyor artık görüşmüyorum kapıma gelince buyur ettim içeriye yine canımı yakmaya gelmiş şaka gibi....Allahım sana sığındık rabbim yardım et bizlereallah bilsin canımm benim apartmanda da var ondan cocugum olsa bile sevdirmicem o kadar nefrett ettirdi kendinden
ben bu insanları anlamıorum bizim elimizdemii bizim sucumuz muu
allahım nasip etmior işdee bu insanlar bunu neden anlayamıolar
Slm kizlar ben de 4 yildir bekliyorum sizler gibi dun adet oldum cok keyifsizim yine rabbim hepimize yardim etsin
Slm kizlar ben de 4 yildir bekliyorum sizler gibi dun adet oldum cok keyifsizim yine rabbim hepimize yardim etsin
ben bilsem canım önceden çok samimiydik o komşumla gögsünde ağladığımı bilir bende dost sanmıştım ama anlamayan kimseden dost most olmuyor artık görüşmüyorum kapıma gelince buyur ettim içeriye yine canımı yakmaya gelmiş şaka gibi....Allahım sana sığındık rabbim yardım et bizlere
aminn canımm... Allahım bilsin onun sana yaptıgınıı sabret canım kendi kötülügünn cezasını elbet alacaktır
hiçbir şey demedim canım bende biliyorum yoksa konuşmayı sokakta itlerde doğuruyor doğurmak marifet değil demesini bende bilirdim de rabbime havale ettim sustum....canımızı yakanlarında rabbim canını yaksın ne diyeyimki canım
hayırlı geceler kızlar nasılsınız bakalım?salı günü doktora başlıyorum dua edin bana inşallah bu sefer aşılamam tutar:18: