• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırlı geceler kızlar nasılsınız bakalım?:16:salı günü doktora başlıyorum dua edin bana inşallah bu sefer aşılamam tutar:18:

iyiiim canım sen nasılsınn:54::54:hakkında hayırlısı olsun canımm ikinci asılamaa mı buu ige mi kullanıorsun hapmı

bebeğiiiimmmm gelll artıkkk annemmmmm :((((((

ikinci aşılamam olacak canım ilk aşılamamda iğne kullandım gonalf bakalım bunda doktor ne verecek:18:

bende gonol f kullanmıstımm sonra menagon mu ne kullandım raporlu alıyorsun demii
inşaallah yüzün güler bu sefer canımm hamilee kalırsınn:16::16::16:

bende gonol f kullanmıstımm sonra menagon mu ne kullandım raporlu alıyorsun demii
inşaallah yüzün güler bu sefer canımm hamilee kalırsınn:16::16::16:

evet canım raporla alıyoruz onun dışında başka kullanmamıştım canım birde ovitrelle çatlatma iğnesi....buarada evlilik yıl dönümlerimiz çok yakın:21:

rabbim bekletmesin,aratmasın...
Mevlan ele utandırmasınnn :(((((
cookk yoruldum artıkkkkkk :((((((

bende aynı şekildeyim canım çok yoruldum yıprandım ama elimize üzülmekten başka şey geçmiyor hatta üzülmekten dertlere kalıyoruz...rabbim büyük elbette vardır bir bildiği canım:16:

evet canım raporla alıyoruz onun dışında başka kullanmamıştım canım birde ovitrelle çatlatma iğnesi....buarada evlilik yıl dönümlerimiz çok yakın:21:

eveeeet sen söyleyince farkettimmm :1:
bende bi igne daha var adı suan aklımda diil hiç açılmadı hattaa
tüp de kullanırsın demiştii doktor:23::23::23::23:cok pahalı ilaç zatii:47:

Back