• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende aynı şekildeyim canım çok yoruldum yıprandım ama elimize üzülmekten başka şey geçmiyor hatta üzülmekten dertlere kalıyoruz...rabbim büyük elbette vardır bir bildiği canım:16:

Allahımmm hayırlısından muhammed(s.a.v) hürmetineee bizlere zürriyeti ver :((((((

aminn canımmm sen cok streslisin sanırımm :26::26:

az evvel sorulan sorulara nasıl cevap verecegimi sasırdım.
allah lnsanların eline düşürmesin.gecmez dert vermesin.
Allahımm aratmaa nolurrr.utandırma.dermansuz bırakma :(((((
psikolojimm iyicee çöktüüüüüüü :((((((

canım ne kadarlık evlisin?ne zamandır istiyorsunuz belki daha önce soruldu ama ben kaçırmış olabilirim?:26:yalnız değilsin inan bana bende aynı şekildeyim ama hayat devam ediyor ne yaparsak yapalım kaderde yoksa yapacak birşeyimiz yok bol dua etmekten başka:50:

daima iyi olun kızlar...tedavıye baslıyosun özellıkle moraln yuksek olssa ıı olur ... pozıtıf dusunun artıkın ...inşaalah hakkımızda hayırlısı olur

nasip diyecekssin canım ve öyle ortamlardan hemen uzaklasacaksınn
insanlarr bu konuda cok düşüncesiz bilende bilmeyendee üzerine gelior
bunda utanacak birsey yok Allahım ne zaman nasip ederse ozaman olacak:29:

canım ne kadarlık evlisin?ne zamandır istiyorsunuz belki daha önce soruldu ama ben kaçırmış olabilirim?:26:yalnız değilsin inan bana bende aynı şekildeyim ama hayat devam ediyor ne yaparsak yapalım kaderde yoksa yapacak birşeyimiz yok bol dua etmekten başka:50:

ahhh ahhhh elimden birşey gelmezz bacımmmm
rabbime tevekküldeyimmm,ins.tez zamandaa evlatt hasretinden kurtarır bizleri.
En cok zoruma giden ne biliyo musun?
Aynı durum basından gecipte bana gülen insanlarr...
Rabbime havale ediyorummm :((((((

ya arkadasım bunu yapan insan deıl zaten insan olsa yasadıgı seylerı unutup sana gülme cesaretı bulmaları... sen bu ınsanları takarak zaten onlara cesaret verıyosun..kım senı uzuyosa sende cevabını ver ıcınde kalacagına onların ıcınde kalsın uzme kendını ...

aynı şeyleri yaşamışız canım yüzümde acı bir gülümseme oluşturdu son sözlerin bana da benimle çocuğu olmayıp sonrada amannnnn olmasa benimki olmazdı olur olur tüp bebek yaptırsana vs vs çok söyleyen canım arkadaşım dediğim insanlar yaptı bunu bana ne oldu cevap bile vermedim ve hayatımdan çıkardım onları ve Allaha havale ettim boşver insan ne ederse kendine edermiş öyle gereksiz insanları kafaya takmaya bile değmez canım inan bana.....:19:

ya arkadasım bunu yapan insan deıl zaten insan olsa yasadıgı seylerı unutup sana gülme cesaretı bulmaları... sen bu ınsanları takarak zaten onlara cesaret verıyosun..kım senı uzuyosa sende cevabını ver ıcınde kalacagına onların ıcınde kalsın uzme kendını ...

rabbimden baskasına tevekkülüm yok...
Allahımmm sen darda,cıkmazda koyma..
Kimselere düşürme,muhtac etmeeeeee...
AmiiiNNNNNNNNNNNNN ECMAiiiiNNNNNNN...:43:

en iyiiisi kimseye anlatmamk sanırım :31::31::31:insanlara güven oluorr
gerci bilmeyen insanlardaa 5 senelik evli oluncaa laf kondurmakdan geri kalmıor:19::19:

Back