O Allah ki...cana can verir...bizde canımızdan can istiyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi buzin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaç ay daha verecek bu klomeni acaba canım sana:26::26:
Bilmiyorum ki hiç, yumurtalar hiç büyümüyo ya,1 tane oluyor o da çok kaliteli değil zaten 6 aydan sonra bekle dedi.bakalim

Varikoselden sonra test yaptirmadi daha.sizde sayımı düşüktü?insallah oluşmuştur ya.amin insallah

ben yatıorum kıslar hayırlı geceler saat 1 olmuss

varikoselden sonra sperm sayısı yükseldi bizim(ama simdi problem bende )
test yaptırın cnm doktora birlikte gidin yönlendirsin sizi

ben yatıorum kıslar hayırlı geceler saat 1 olmuss
İyi uykular canım..
varikoselden sonra sperm sayısı yükseldi bizim(ama simdi problem bende )
test yaptırın cnm doktora birlikte gidin yönlendirsin sizi

Bizim harekette sorun var,sayı bisey değil yükseliyor da,hareket biraz zor.soyliycem zaten gitsin ameliyat yapan doktora,en azından o normale dönmüşse kafam rahatlar biraz.

iyi uykular canım..

Bizim harekette sorun var,sayı bisey değil yükseliyor da,hareket biraz zor.soyliycem zaten gitsin ameliyat yapan doktora,en azından o normale dönmüşse kafam rahatlar biraz.

düzelir canını sıkma tatlım ..
Bu zorlu günler gececek insallah

Slm kizlar ben de 4 yildir bekliyorum sizler gibi dun adet oldum cok keyifsizim yine rabbim hepimize yardim etsin

ben bilsem canım önceden çok samimiydik o komşumla gögsünde ağladığımı bilir bende dost sanmıştım ama anlamayan kimseden dost most olmuyor artık görüşmüyorum kapıma gelince buyur ettim içeriye yine canımı yakmaya gelmiş şaka gibi....Allahım sana sığındık rabbim yardım et bizlere
Slm kizlar ben de 4 yildir bekliyorum sizler gibi dun adet oldum cok keyifsizim yine rabbim hepimize yardim etsin

benimde ateşim düştü heran gelebilir kırmızım aman gelecekse gelsin canım stresten öleceğim gelsinki aşılama tedavime başlayayımbuarada hoşgeldin canım kendinden bahset bize

gel canım sende aramızaa 4 yıl hiç de kolay diill
Allahım en kısa zamanda evlatlarımıza kavustursun

aminn canımm... Allahım bilsin onun sana yaptıgınıı sabret canım kendi kötülügünn cezasını elbet alacaktır

aminn canımm... Allahım bilsin onun sana yaptıgınıı sabret canım kendi kötülügünn cezasını elbet alacaktır

hiçbir şey demedim canım bende biliyorum yoksa konuşmayı sokakta itlerde doğuruyor doğurmak marifet değil demesini bende bilirdim de rabbime havale ettim sustum....canımızı yakanlarında rabbim canını yaksın ne diyeyimki canım

aminn canım cok haklısınn

geceeemm cevap yazamadım tel kocam daa oyun oynuor

hayırlı geceler kızlar nasılsınız bakalım?salı günü doktora başlıyorum dua edin bana inşallah bu sefer aşılamam tutar:18:

hayırlı geceler kızlar nasılsınız bakalım?salı günü doktora başlıyorum dua edin bana inşallah bu sefer aşılamam tutar:18:

Allahım herşeyi güzel gönlüne göre versin inşallah :) tüm isteyenlere versin banadaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…