- 27 Haziran 2013
- 972
- 4.166
- 38
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Yorum yazacaktım yazmasına da "bir daha dönmez gibi kırıcı yorumlar yapmayın lütfen" demişsiniz onun için sessiz kalmayı tercih ettim.Yok canım benden başka bu şekilde başlık açana rastlamadım birde keşke derdimle ilgilenip yorum yazsaydınız sevinirim
Bir daha dönmez gibi kırıcı yorumlar yapmayın lütfen
Ama şuna inanıyorum o da etkilendi benden ama kafasını karıştıran şeyler oldu tabi bunu ben bilemiyorum
Gerçekten bu kadar “umutsuzvaka” mısınız? Bu nick psikolojinizi mı ilişkilerinizi mi temsil ediyor?Ya taktik istiyorum
Misal arkadaşım onunla sosyal medyadan konuşup kendine aşık edip sonra yüz üstü bıraksa bana döner mi
Ya taktik istiyorum
Misal arkadaşım onunla sosyal medyadan konuşup kendine aşık edip sonra yüz üstü bıraksa bana döner mi
Ama O senin için aynı şeyi düşünmemiş gibiBoşveremiyorum işte çok etkiledi tam nikah basmalık adamdı
Evliliğe bakış açınız bu mudur???Boşveremiyorum işte çok etkiledi tam nikah basmalık adamdı
Dikkat çekmek için böyle çocukça şeyler yapmayın bence. Konunuza gelecek olursam ilk görüşmeden sonra size iletişimi kesen adam üzgünüm ama hoşlanmamıştır neden geri dönsün kiFarklı olmayı dikkat cekmeyi seviyorum diyelim :)
neden başlıklarınız sürekli heceleme şeklinde.
Tespitin dibiHımmmm sen diyorsun ki hadi hep birlikte hayal kuralım,
Veya hadi gelin Egomu tamir edelim. Çünkü bir erkeğin birşey söylemeden çekip gitmesini yediremiyorum.