- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Farklı olmayı dikkat cekmeyi seviyorum diyelim :)neden başlıklarınız sürekli heceleme şeklinde.
Yok canım benden başka bu şekilde başlık açana rastlamadım birde keşke derdimle ilgilenip yorum yazsaydınız sevinirimböyle başlık açmak da moda oldu sanırım.
Boşveremiyorum işte çok etkiledi tam nikah basmalık adamdıA-MAN BOŞ-VER SEV-SEY-Dİ GİT-MEZ-Dİ
Hahahahah kaptın olayı bravoA-MAN BOŞ-VER SEV-SEY-Dİ GİT-MEZ-Dİ
Farklı olmayı dikkat cekmeyi seviyorum diyelim :)
Ya taktik istiyorumİyi de adam sizden hoşlansa ya da konuşmak istese adım atardı. Neden ısrar ediyorsunuz? Olmadı diye takıntı yapmışsınız sadece. İstediğiniz cevabı da vereyim. Günde 50 kere arayıp, kapısında uyuyun. Kesin sever
Bir daha dönmez demedim kiBir daha dönmez derken?
Adam hiç gelmemişki
Gelmiş olsa, gelecek olsa, siz böyle taktik aramaz, şu an çok mutlu olurdunuz
Adamın derdi bambaska
Ama tabi garanti olsun derseniz, peşpeşe arayın, msjlar atın, durumlar paylaşın dikkat çekmeye çalışırken seviyenizi yerlere indirin
O zmn ya kız arkadaşı size yazar, yada kendi engeller
Bizde yorulmamış oluruz
Bu arada başlık farklı olmamış, bence hoş ta olmamış
Aldığınız tepkilere bakarsanız genel anlamda da kimse hoşlanmamış
Ya taktik istiyorum
Misal arkadaşım onunla sosyal medyadan konuşup kendine aşık edip sonra yüz üstü bıraksa bana döner mi
Biz sana öğrenci olalım ya ne taktiği verelim şu leveli kimse göremez burdaYa taktik istiyorum
Misal arkadaşım onunla sosyal medyadan konuşup kendine aşık edip sonra yüz üstü bıraksa bana döner mi
Bir erkek nasıl geri dönerSandığınız kadar hoşlansaydı topuklamazdı..
Ne itici yaklaşım erkeklerin kadınlara söylediği argo laflar gibi.istese dururdu istememiş demekki .zorlamak niye .Boşveremiyorum işte çok etkiledi tam nikah basmalık adamdı
Hangi levelBiz sana öğrenci olalım ya ne taktiği verelim şu leveli kimse göremez burda