O adam geri dönecek!!

arkadaşım. nedir bu hırs. piyasada bu kadar donanımlı ,güzel, seksi,her şeye müsait yada evlenmek için ideal(kişinin beklentisine göre değişir.)kadın kız varken.
bu neyin kafası? komiksin vesselam.

Merhaba canlarım
Burayı çok sevdim içimi dökebildiğim tek yer burası
Sizin yorumlarınız çok mühim benim için
Bir önce ki konumdan bahsetmiştim biriyle görüştüm görüşme gayet güzel geçmişti adamdan çok etkilendim
Görüşmeden 1 hafta sonra iletişimi kestik
Bazı sıkıntılarım var zamanı gelice anlatırım diyerek noktaladı
Ama şuna inanıyorum o da etkilendi benden ama kafasını karıştıran şeyler oldu tabi bunu ben bilemiyorum
Gerçekten beyefendi diyebileceğim hayalimdi kişiydi gerçekten yoksa bu kadar takılmazdım.
Onu geri kazanmak istiyorum
Bana nasıl geri döner lütfen taktik verin. Ben onu kazanmak için elimden gelen herşeyi yapmak istiyorum
Bir daha dönmez gibi kırıcı yorumlar yapmayın lütfen

Ben gidip kafa karıştırıp dönen insandan hiç hazetmem ama mesai harcamış koz YouTube dan senin için baktım telepati yeteceğini kullan bakalım

999C3896-EF4D-4E4B-AC88-6A316E6F18A8.jpeg

"O da benden etkilendi biliyorum" diye kendinizi kandırıyorsunuz.
Hatta bence siz dayanamayıp adama yazmış,aramış bile olabilirsiniz ama olumsuz cevap aldınız yediremiyorsunuz.
Buraya bilmem kaç tane konu açan büyük ihtimal yapmıştır onları.
Kaç kere söylendi sana adam kim bilir şu an kimlere yazıyor deli gibi arıyor. Sen de hala sorunları vardı de dur. Ortada bir sorun vardır evet ama böyle kanlı canlı tam whatsapptan yürümelik bir sorun ben sana diyeyim. :KK66:

Bunu ciddi mi sordunuz ? Yaşınız 12.5 filan mı ? Şu düşüncelerle karşınızdaki insana da iyi bir profil çizmediniz diye düşünüyorum. Siz ondan etkilendiniz ama o sizden etkilenmedi. O nikah basılacak seviyede ama siz de öyle misiniz acaba ? Sizin zihniyetinizdeki bir insanla ben de olmazdım. Kusura bakmayın da olgun davranmıyorsunuz.
Ya bi arkadaşım katakulli yapıp ayrıldıgı çocugu geri dönderdi hemde daha bi kere görüşmüşlerdi yanlışlıkla arama ayağı yaparak hikayelerine yorum yazarak falan ama benim öyle bi durumum yok şuan

Geçen konuna da yazmıştım yine yazıyorum,göz yoruyor,bağırıyor,insanın konuya giresi gelmiyor.
Konuyla ilgili yorumum ise; senden etkilendiği falan yok kendini buna inandırma.
Senden etkilenen insan çevrende pervane olur,sıkıntılarım var diyip gitmez. Senden sıkılmış belli ki.
Ama acayip frekanslar tutmuştu konuşmadan duramıyoduk bi anda ne olmuş olabilirki

X