O adam geri dönecek!!

Evli degilmidir

Ama olumsuz düşündüğünü söylemedi ki en son konuşmada sorunlarım var dedi açık kapı bıraktı gibi geldi bana
E erkekler dogrudan söylemez ki, bu sekilde kacarlar, bahane bulurlar..
Baksana sana durustce ilişki istemediğini soyleyemeyen, kendi kararlarının sorumluluğunu alamayan bi adam işte boşver artık.

Ayy sen çatlatırsın insanı.
Kabul et artık ortada sorun falan yok. Adam istemiyor bahane uydurmuş. Ya da cepte dursun istediğim zaman dönerim diye kesin bir cevap vermemiş.
Yakın arkadaşım konuya başından sona akim olduğu için son kez ara ne kaybedersin açmazsa umudunu kaybedersin tamamen önüne bakarsın dıyor

Cidden beni çok yanılttı başta o kadar değer veriyodu ki
Ya ben sizi anliyamiyorum tabikide sevecek olecek ikna etmeye calisacak inandiracak baska türlü bir akdin nasil etkilenecekki zaten onun asil amaci yaniltmaya calismak..emin olun bekar olsaydi illaki bi sure sizinle devam ederdi.tabikide yeminler edecek evli degilim diye

açık kapı bırakmamışki, erkekler kırmak istemediği için olmaz diyemiyorlar bu tür görüşmelerde..Eğer o kendisi ısrar etmiyor yada açık bi şekilde konuşmuyorsa istemiyodur.Hiç zorlamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…