- 14 Ağustos 2014
- 3.288
- 3.292
- 34
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Merhaba canlarım
Burayı çok sevdim içimi dökebildiğim tek yer burası
Sizin yorumlarınız çok mühim benim için
Bir önce ki konumdan bahsetmiştim biriyle görüştüm görüşme gayet güzel geçmişti adamdan çok etkilendim
Görüşmeden 1 hafta sonra iletişimi kestik
Bazı sıkıntılarım var zamanı gelice anlatırım diyerek noktaladı
Ama şuna inanıyorum o da etkilendi benden ama kafasını karıştıran şeyler oldu tabi bunu ben bilemiyorum
Gerçekten beyefendi diyebileceğim hayalimdi kişiydi gerçekten yoksa bu kadar takılmazdım.
Onu geri kazanmak istiyorum
Bana nasıl geri döner lütfen taktik verin. Ben onu kazanmak için elimden gelen herşeyi yapmak istiyorum
Bir daha dönmez gibi kırıcı yorumlar yapmayın lütfen
neden başlıklarınız sürekli heceleme şeklinde.
Estagfurullah olur mu öyle şey yanlış anlamayınbizi gerizekalı zannediyor herhalde
O zaman arkadaşım rahat bi kız gibi davransın hiç haz etmez öyle kızlardanHayır tabi ki. Ya o da arkadaşınıza takarsa? Tek yol oluruna bırakmak. Zorla, taktikle geri gelse tatmin olacak mısınız? Bence içinizde hep acaba kalır. Aşıksa gelir zaten, bırakın.
istediğim bişey için savaşmak istiyorum nesi kötü ki bununNe itici yaklaşım erkeklerin kadınlara söylediği argo laflar gibi.istese dururdu istememiş demekki .zorlamak niye .
Yok canım estagfurullah madem konu başlık tarzımdan haz etmiyosunuz kendime başka konsept yapıp bi daha ki konumu öyle açıcam sizden önemli mi ayollHecelemeden anlatsaniz,sukur Allaha aramizda gerizekali kimse yok. Duz yazi anlayabiliyoruz
Bu arada donmesin geri,bence.
İlahi sen yaaaO-M A D A M-G E R İ D Ö N E C E K diye okudum allah affetsin
Ya bi arkadaşım katakulli yapıp ayrıldıgı çocugu geri dönderdi hemde daha bi kere görüşmüşlerdi yanlışlıkla arama ayağı yaparak hikayelerine yorum yazarak falan ama benim öyle bi durumum yok şuanBunu ciddi mi sordunuz ? Yaşınız 12.5 filan mı ? Şu düşüncelerle karşınızdaki insana da iyi bir profil çizmediniz diye düşünüyorum. Siz ondan etkilendiniz ama o sizden etkilenmedi. O nikah basılacak seviyede ama siz de öyle misiniz acaba ? Sizin zihniyetinizdeki bir insanla ben de olmazdım. Kusura bakmayın da olgun davranmıyorsunuz.
Benim hayalimi süslleyen adamın canlı örneğiydi gerçektenGereksiz hırs yapmışsınız hint kumaşı değil ya.Boşverin gitsin. Düşündüğünüz kadar etkilense sürerdi.Bunlara harcayacağınız enerjiyi başka şeylere harcasanız ya.
Totem yapalım yaa döner diyelim nogluuurGeri dönecek olsa zaten gitmezdi.
25 yaşındayım ne kafa bulması ya onu nerden cıkardınızkaç yasindasin.milletle kafamı buluyorsun.git hobi falan edin boyle eğleniyorum sanıyorken yanlız kalirsin
Siz söyleyin napayımDemişsin Ya arkadasım aşık etse bıraksa onu sonra bana döner mi diye
Benim hayalimi süslleyen adamın canlı örneğiydi gerçekten
Ama acayip frekanslar tutmuştu konuşmadan duramıyoduk bi anda ne olmuş olabilirkiGeçen konuna da yazmıştım yine yazıyorum,göz yoruyor,bağırıyor,insanın konuya giresi gelmiyor.
Konuyla ilgili yorumum ise; senden etkilendiği falan yok kendini buna inandırma.
Senden etkilenen insan çevrende pervane olur,sıkıntılarım var diyip gitmez. Senden sıkılmış belli ki.
Biraz tanıdım ama 1 ay konuştuk görüşmeden önce yeterli değil miYeterince tanımıyorsunuz ki ama bir de o yönden düşünün belki tanısanız öyle düşünmeyecektiniz.
ilk tercihi tabiki sadece beni bıraktıgına pişman olmalıçocuğun kaçıncı tercihi olmayı göze aldığına göre değişir
neyim eksik?döneceği varsa da sana dönmez