O adam geri dönecek!!

arkadaşım. nedir bu hırs. piyasada bu kadar donanımlı ,güzel, seksi,her şeye müsait yada evlenmek için ideal(kişinin beklentisine göre değişir.)kadın kız varken.
bu neyin kafası? komiksin vesselam.

Ben gidip kafa karıştırıp dönen insandan hiç hazetmem ama mesai harcamış koz YouTube dan senin için baktım telepati yeteceğini kullan bakalım

"O da benden etkilendi biliyorum" diye kendinizi kandırıyorsunuz.
Hatta bence siz dayanamayıp adama yazmış,aramış bile olabilirsiniz ama olumsuz cevap aldınız yediremiyorsunuz.
Buraya bilmem kaç tane konu açan büyük ihtimal yapmıştır onları.
Kaç kere söylendi sana adam kim bilir şu an kimlere yazıyor deli gibi arıyor. Sen de hala sorunları vardı de dur. Ortada bir sorun vardır evet ama böyle kanlı canlı tam whatsapptan yürümelik bir sorun ben sana diyeyim.

Ya bi arkadaşım katakulli yapıp ayrıldıgı çocugu geri dönderdi hemde daha bi kere görüşmüşlerdi yanlışlıkla arama ayağı yaparak hikayelerine yorum yazarak falan ama benim öyle bi durumum yok şuan

Ama acayip frekanslar tutmuştu konuşmadan duramıyoduk bi anda ne olmuş olabilirki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…