O adam geri dönecek!!

O adam neden uzadı İH-Tİ-MAL-LER

1 - O adam evli ve senin de takıntılı olduğunu anlamış ve başıma bela olur diye jet hızıyla uzaklaşmış
2 - O adam senden hiç haz etmemiş ama kibar insanmış kırmadan uzamış
3 - O adam şu an senden hoşlanmamış ama ne olur ne olmaz yoklukta lazım olur diye seni yedek listeye almış

diye uzatılabilir

Ama sana tavsiyem - Seni istemeyeni sen hiç isteme ve lütfen HE-CE-LE-ME

Boşveremiyorum işte çok etkiledi tam nikah basmalık adamdı

valla sen de tam engel basmalık üyesin .

Ya taktik istiyorum
Misal arkadaşım onunla sosyal medyadan konuşup kendine aşık edip sonra yüz üstü bıraksa bana döner mi

ya acaba çok sağlıklı bir zihin yapın olmadığını anlamış olmasın ? ( banlanmamak için sadeleştirdim anlayan anladı yani )

Greg Behrendt ve Liz Tuccillo’nun ‘Ondan Sana Yar Olmaz’ adında bir kitabı vardı. Lisede okumuştum ve böyle, olmayacak, benden hoşlanmayan kişileri daha başından anlamamı sağlamıştı. Size de okumanızı öneririm. Klasik erkek bahanelerini ve onların aslında ne anlama geldiğini açıklıyordu kitap. Çevremdeki erkekler kızlarla 1-2 konuşup sonrasında onlara b.k gibi davranıp kızları peşlerinden koşturmaya alışmıştı. Bana bunu yapmaya çalışanları önceden fark edip tuzağa düşmek yerine aynısını onlara yapmıştım. Gözlerinde de ‘kıymetli’ olmuştum bu şekilde.

Taktik veremiyorum maalesef. Giden adam nasıl döner içerikli bir taktiğim yok.Size açıklama yapmadan,kafanızda soru işaretleriyle bırakıp giden biri için çabalamayın lütfen.

Şu başlıkları okurken sizi ağzını yayarak bağıra bağıra konuşan, karşındakini gerizekalı yerine koyan biri olarak hayal ediyorum. Daha önce de insanlar hoş olmadığını söyledi, itici olmaktaki inat nedir?

Arkadaşına aşık etmek falan kendinize verdiğiniz değer bu mu, adamın yara bandı mı olmak istiyorsunuz? Gerçekten istiyorsanız arayıp samimi bir konuşma yapın. Taktik maktik yok :KK51:

X