• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nureddin Yıldız Hoca: Basın Açıklaması

ee hani çocuktu bunlarr bebeydiler biri çıksa ne yapıyosunuz hormonunuz depreşti madem öyle evlendirelim sizi derse oo kıyametlşer kopar çocukları evlendirdiler diye
arkadaşın dediği gibi sportif faaliyetlerlede enerjilerini atmasına yardımcı olabiliriz..yüzme kursu vs..

ee o da normal değil kim buna doğru diyorki burada
bence isteğe bağlı bir durum 15 yaşında kızlar illa evlenicez diye tutturur..malesef çok var bu ülkede bi bakıyosun daha 25 yaşında erkek kız bulur evlenicem der ıykk koca olurmu ondan eğitim şart ama ben hocaların kelimelerini cınbızlamayı sevmiyorum sonuna kadar okuma taraftarıyım dinlediklerimin arasındada beyaz hoca kulakları çınlasın ve yaşar nuri ki 1 2 kişi daha var ciddiye almadığım hocalardan

ben sokaklarda 12 13 14 yaşlarında kızları erkekleri sarmaş dolaş görüyorum apartman merdivenlerinde ee bunlara ne dicez peki 13 yaşında ve çocukla sarmaş dolaş..kii yanlış anlaşılmasın erken evliliği savunan değilim en azz 27 28 olacak bayanın yaşı 22 23 bile kabul etmiyorumm..
Anladigim kadarıyla oğlunuz var ve size bir soru sormak istiyorum.
Erkek bebeklerin erkeklik içguduleri ta bebeklikten beri aktiftir. Ve belki biliyorsunuz kendi kendilerine ileri geri hareket ederek bile kendilerini tatmin edebiliyorlar. 3 ila 6 yaş arasında uzmanlar bunun normal olduğunu da söyler. Hatta o dönemlerde kadın vucuduna bakma ve dokunma eğilimleri de fazla olur. Böyle bir durumda çocuğunuzun bu bakış açısına göre günah mı işlemesini istersiniz yoksa 18 yaşından önce resmi olarak evlenemediği için en azından dini nikah ile evlenmesini mi istersiniz? Ne de olsa şehvetine yenilmemesi söz konusu. Umarım sorumu yanlış anlamazsınız, yazdığınız yüzünden merak sebebi ile sordum.

ee hani çocuktu bunlarr bebeydiler biri çıksa ne yapıyosunuz hormonunuz depreşti madem öyle evlendirelim sizi derse oo kıyametlşer kopar çocukları evlendirdiler diye
Arkadasim cok geri kafaliymissin yaa ne 13,14 kafadan yas atmayin ki o yaslarda ergenlik basliyor hayati yeni yeni taniyorlar bize degil babaya anneye is dusuyor…

işte annelere babalara çok iş düşüyor eğitim şartt..
erken evlendirip anne babalar başına daha çok sorun alır..evlendirmemek uygun yaşa gelene dek daha iyi..ya geçinemiyorum diye her gün üzülüp ağlarsa..

bence isteğe bağlı bir durum 15 yaşında kızlar illa evlenicez diye tutturur..malesef çok var bu ülkede bi bakıyosun daha 25 yaşında erkek kız bulur evlenicem der ıykk koca olurmu ondan eğitim şart ama ben hocaların kelimelerini cınbızlamayı sevmiyorum sonuna kadar okuma taraftarıyım dinlediklerimin arasındada beyaz hoca kulakları çınlasın ve yaşar nuri ki 1 2 kişi daha var ciddiye almadığım hocalardan
ne demek isteğe bağlı. saçmalık bu.
15 yaşında ne isteği .
ne diyorsunuz siz. hukuk devleti burası. reşit oolmadan ne evlenmesi.
çocuk evliliğini gelmiş burada savunuyor
çocuk gelinleri olayını savunuyor yok artık. delirdim valla pes

ne demek 15 yaşındaki kız evlenmek isteyecek. ne demek onun isteğine bağlı..
sen 15 yaşındaki kızın arkadadaşlarla tatile çıkıyorum dese izin verirmisin. hadi git dermişsin.
çocuk dersin.
. evleneceğim dediği zamanmı olur tamam diyorsun. o zaman çocuk olmuyormu. çıldıracağım düşünceye bak. yok çıkayım konudan bir sakjnleşeyim

Anladigim kadarıyla oğlunuz var ve size bir soru sormak istiyorum.
Erkek bebeklerin erkeklik içguduleri ta bebeklikten beri aktiftir. Ve belki biliyorsunuz kendi kendilerine ileri geri hareket ederek bile kendilerini tatmin edebiliyorlar. 3 ila 6 yaş arasında uzmanlar bunun normal olduğunu da söyler. Hatta o dönemlerde kadın vucuduna bakma ve dokunma eğilimleri de fazla olur. Böyle bir durumda çocuğunuzun bu bakış açısına göre günah mı işlemesini istersiniz yoksa 18 yaşından önce resmi olarak evlenemediği için en azından dini nikah ile evlenmesini mi istersiniz? Ne de olsa şehvetine yenilmemesi söz konusu. Umarım sorumu yanlış anlamazsınız, yazdığınız yüzünden merak sebebi ile sordum.
Canım evet haklısın oğlumda bunu sık sık görüyorumm sabah uyandığında anne bak ne kadar büyüdü demesinden..(kerata)..daha 4 yaşında ve biliyorumki bunları yaşayacak benim oğlum ebeveyn olarakta isteriz bu duyguları yaşamasını ve mevla korusun erken yaşta cinsellikle tanışmasını istemem bizlere çok iş düşüyor inanın erken evlilik hiç bişi değil eğitim şart..nikahlandığını düşünün 18 yaşında ondan koca olmazki olamaz

15 yaşında ne isteği .
eee var ama daha dün haberlerde izledim kocamı hapse attılar çocuğumla sahip çıkanım yok dedi . ağlıyordu biz evlendik mutluyuz dedi 3 sene yemiş kocası.... kii savunmuyorumm ASLAA

sen 15 yaşındaki kızın arkadadaşlarla tatile çıkıyorum dese izin verirmisin. hadi git dermişsin.
çocuk dersin.
. evleneceğim dediği zamanmı olur tamam diyorsun. o zaman çocuk olmuyormu. çıldıracağım düşünceye bak. yok çıkayım konudan bir sakjnleşeyim
bencede bir çıkıp sakinleşin ben vermem ama şu TÜRKİYEDE bunlardan var diyorum olmuş oluyor diyorum daha dün haberlerde çıktı .

çocuk dersin.
veee daha yeni bizim bir arkadaşın başına geldi kızı 16 yaşında okuyo biliyorlar kız manita peşinde evlenicez diye diretiyor annesine babasına ne yaptılarsa olmadı cezalar yedi olmadı güzellikle konuştular olmadı uzaklaştırdılar olmadı ve aile perişan ki bunlar okumuş ana babadoktor nasıl adım atacağımızı bilemiyoruz diyolar daa şimdi sadece söz keselim ve zamana yayalım dediler kii yeni durumu bilmiyorum en son annesi sözü kabul etmiyor çıldırıcam diyordu..

Arkadasim cok geri kafaliymissin yaa ne 13,14 kafadan yas atmayin ki o yaslarda ergenlik basliyor hayati yeni yeni taniyorlar bize degil babaya anneye is dusuyor…
sözlerine dikkat et istersen daha doğrusu yazılarına var diyorum daha dün çıktı haberlerde diyorum koca hapse girdi 3 sene yedi diyorum anne daha 17 yaşında perişanlar diyorum kucağında bebeği varr diyorum.. be arkadaşım daha ne diyeyimm..

15 yaşında ne isteği .
elbette hukuk devleti tekrar söylüyorum SAVUNMUYORUMM.. var böyleleri diyorumm..

Back