• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nureddin Yıldız Hoca: Basın Açıklaması

Dünden beri Kac tane nureddin yıldız dersi(!) İzlediğimi unuttum. Bir tanesinde geçen diyalog aynen şunun üstüne kurulu:
Adamın biri kızından şikayetçi. Hocaya diyor ki konuşur musun kızımla. O da konuşurum diyor. Neyse kızın babası ile sorunu evlenmek istediği genci kabul ettirmek.
Nureddin hoca kıza Diyalogda şunu sormuş: "şehvetin çok mu?"
Kız da gayet safca "Hayır sadece ummetime erken yaşta hizmet edip bir sürü Selahattin (dinine bağlı kimse) doğurmak istiyorum." Demiş.
Hoca da vaaz da bu diyalog üstüne bu kıza herseyin helal olduğumu söylüyor böyle kız bulursanız kaçırmayın diyor.
Şimdi normal şartlarda bu sorduğu soru kusura bakmayın ama suç sebebidir. Sonra da kalkıp bu hocanın ne kadar engin bak acısı olduğundan söz ediliyor...
^^Kadına bakış açısı: şehvetlenirse acilen evlendir ve çocuk makinesi olarak kullan.^^

Soruya bak...

Erkek doktora günah diye gitme. Elin hocalarına şehvetin hakkında bilgi ver... :KK53:

sözlerine dikkat et istersen daha doğrusu yazılarına var diyorum daha dün çıktı haberlerde diyorum koca hapse girdi 3 sene yedi diyorum anne daha 17 yaşında perişanlar diyorum kucağında bebeği varr diyorum.. be arkadaşım daha ne diyeyimm..

Canim o zamn erkeklrre egitimle baslayalim..
O kiz bebegi tek basina ypmiyor..

Hiç öz eleştiri yapıyor muyuz?

Tamam fetva veren hocayı tanıyorsak kendisine yapılan eleştiriye kızıyoruz falan ama cidden İslam camiası olarak sürekli ve sadece hassaslaşmak yerine biraz olsun öz eleştiri yapıp aslında biz böyle olmamalıyız diyor muyuz?
Her konuda millet aya çıktı, 21. yüzyılda neler yapılıyor ama biz nelerle uğraşıyoruz diye eleştirildiğimizde kızmak yerine başımızı iki elimiz arasına alıp doğru söylüyorlar galiba diye düşünüyor muyuz?

Yıllardır fetvalar, söyleyişiler, televizyonlarda yapılan dini içerikli programlar hep aynı ayet ve sorular üzerine dönüp duruyor, biz hala abdestin farzlarını, kadının İslam'daki konumunu, evlilik yaşını, dişimizin kovuğuna kaçan bit kadar bir artığın orucumuzu bozup bozmadığını konuşup duruyoruz.

Hocalarda sağolsun açın Kuran'ı okuyun, bugün herkes Hadid suresini okusun( ki Hadid demir demektir) demir elementi üzerine konuşacağız deyip Kuran'daki ilmi konulara dikkatini çekmiyor dinleyenlerinin.

Veya demiyorlar ki bugün Nahl suresini okuyun, 78. ayetini istişare edelim, bakın orda Allah anne karnındaki bebeğin önce işitme organını yarattığını söylüyor, bilim dünyası da bebeğin önce işitme sonra görme organının oluştuğunu söylüyor, demek ki Allah bize yarattığı herşeyi hangi sırayla yarattığını anlatıyor kitabında diyerek insanları araştırmaya ve kendilerini geliştirmeye yönlendirmiyor.

Neden Kuran'ın bilimsel ayetlerine dikkat çekmiyorlar da mevzu hep kadınlara gelip dayanıyor.

Bugün hala aynı şeyleri konuşuyor ve Kuran'ın asıl araştırmamız, okumamız gereken ayetlerine gözümüzün ucuyla bile bakmıyor, üstünde durup düşünmüyorsak, ilerleyemiyor hep aynı noktada kalıyorsak ve bizleri eleştirirlerken birkaç ayetin dışına çıkamıyor, hayır arkadaşım işte İslam bu, bakınız yeryüzündeki elementler, gökyüzü, yerin katmanları, hayvanların dna'larıyla ilgili ayetler var, İslam bilime de ışık tutar diyemiyorsak bence oturup bir daha düşünelim.

Ve kitabımızı açıp yeniden bir okuyalım, okumak için aracılara, anlamak için alim olmamıza gerek yok.

Soruya bak...

Erkek doktora günah diye gitme. Elin hocalarına şehvetin hakkında bilgi ver... :KK53:

Erkek doktora günah diye gitmeyen güruh, acep kız çocuklarını okutuyorlar mı tıpta?
Malum doktorlar erkek kadın her hastayı çıplak görebiliyor yeri geldi mi, o sebeple :14:

Nureddin Yıldız Hocayı çok sever videolarını izlerim.Ama böyle yanlış anlaşılmasına çok üzüldüm.'Çocuk istismarı' konulu ve 3 sene önceden yayınlanan bi bölümü özellikle kesip almışlar ve herkes hocaya yüklenmiş..Lütfen videonun tamamını izleyin bu mübarek insana yüklenmeden önce

Nureddin Yıldız Hocayı çok sever videolarını izlerim.Ama böyle yanlış anlaşılmasına çok üzüldüm.'Çocuk istismarı' konulu ve 3 sene önceden yayınlanan bi bölümü özellikle kesip almışlar ve herkes hocaya yüklenmiş..Lütfen videonun tamamını izleyin bu mübarek insana yüklenmeden önce
Yok, ben almayim.. Ya sapiklar da yanlizca o kesip aldiklari bolumu seyretmislerse..:KK57: Adam hic bir cumlesinin ortasina veya sonuna bir "ama..." getirmemis ki... Dumduz devam etmis dakikalarca... ortalikta bu kadar cocuk cinsel istismara ugruyorsa, bu kadar cocuk gelin varsa insan bir hoca olarak cumlelerinde secici olmali... "Ben ne diyorum, bir yanlis anlamaya sebep olur muyum, lafimin surasina bir parantez acayim mi" onun dusunmesi gereken seyler, sonucta agzindan cikan lafa bakiyorlar. Niyeti bu olmayan bir adam boyle hassas bir konuda daha dikkatli konusurdu diyorum. Hic dusunmeden langir lungur konusmus dakikalarca..O yuzden iyi niyet goremedim ben burada.

Mübarek ne demek yahu?

6 yaşındaki kız çocuğuyla evlenilebilir mi tartışmasını yapmak bile bizim nerede olduğumuzu gösteriyor.
bence diyecek başka bir şey yok. Neden ilerleyemediğimizin yanıtı bu olsa gerek. Çok üzücü.
sonra da kalkıp "öyle değil böyle " demek günah çıkartmakla temizlenmiyor bu iş.

bu hoca kız çocuklarının okumasına da karşı.. erkeklerin bayan, kadınların erkek spiker izlemesi de günah diyen bir hoca. bence kızlar okumalı. kendi ayakları üzerinde durmalı. ama milli eğitim bakanlığı okullarda dini eğitimi adam akıllı verdirmesini sağlasa güzel olur hani.. imamhatipler hariç okulda din adına bir şey öğrenilmiyor kuran kursuna gitmeyen,kendini geliştirmeyen dinden bir haber kalıyor. ayrıca herkes okuyor diye evlenme yaşı 30 a çıktı. 30 yaşına kadar da insanların işledikleri günahın haddi hesabı yok.. evlenmeyi teşvik edici şeyler yapılmalı nurettin yıldız hocanın şu sözünü beğeniyorum evlenmeyi ertelemek şeytana verilen bir avanstır...

valla 6 yaşında ki çocuga ne dedi demedi montaj yada neyse o bilemem ama şu var...

dün bir videosunu izledim evlenmemiş bayanlara öyle şeyler dediki ailelerine öyle şeyler dedi ki

hatta 30 yaşına gelmiş evlnemmiş biri utanmalı dedi
hatta bunlara kırbaç vurulmalı dedi
hatta çocuklarını evlendirmeyen ailelerin imanlari %50 gider deyip matametik bile yaptı.
hatta evlenmemiş bir kadının erkege bakması zina dedi dedi de dedi...ben bunları izledim duydum hadi 6 yaşındaki çocuk olayı montaj uydurma leke sürme peki bu vaazi nedir.
Ben çok utanıyorum vallaha :KK23::KK23: Karantinaya da alsınlar bizi mesela.Kırbaç yetmez kolumuzu bacağımızı kessinler. Bir de o nasıl cümle ya "evlenmemiş bir kadının erkeğe bakması zina"?? Evlendikten sonra mı bakalım. Tey yarabbim.:KK11:

Back