- 2 Ağustos 2008
- 1.708
- 2.810
- 733
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
ben cübbeli yüzünden ban yemiştim hemde 5 gün
eyvah ben o hararetli tartışmayı kaçırmışım sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dünden beri Kac tane nureddin yıldız dersi(!) İzlediğimi unuttum. Bir tanesinde geçen diyalog aynen şunun üstüne kurulu:
Adamın biri kızından şikayetçi. Hocaya diyor ki konuşur musun kızımla. O da konuşurum diyor. Neyse kızın babası ile sorunu evlenmek istediği genci kabul ettirmek.
Nureddin hoca kıza Diyalogda şunu sormuş: "şehvetin çok mu?"
Kız da gayet safca "Hayır sadece ummetime erken yaşta hizmet edip bir sürü Selahattin (dinine bağlı kimse) doğurmak istiyorum." Demiş.
Hoca da vaaz da bu diyalog üstüne bu kıza herseyin helal olduğumu söylüyor böyle kız bulursanız kaçırmayın diyor.
Şimdi normal şartlarda bu sorduğu soru kusura bakmayın ama suç sebebidir. Sonra da kalkıp bu hocanın ne kadar engin bak acısı olduğundan söz ediliyor...
^^Kadına bakış açısı: şehvetlenirse acilen evlendir ve çocuk makinesi olarak kullan.^^
sözlerine dikkat et istersen daha doğrusu yazılarına var diyorum daha dün çıktı haberlerde diyorum koca hapse girdi 3 sene yedi diyorum anne daha 17 yaşında perişanlar diyorum kucağında bebeği varr diyorum.. be arkadaşım daha ne diyeyimm..
Soruya bak...
Erkek doktora günah diye gitme. Elin hocalarına şehvetin hakkında bilgi ver...
Yok, ben almayim.. Ya sapiklar da yanlizca o kesip aldiklari bolumu seyretmislerse.. Adam hic bir cumlesinin ortasina veya sonuna bir "ama..." getirmemis ki... Dumduz devam etmis dakikalarca... ortalikta bu kadar cocuk cinsel istismara ugruyorsa, bu kadar cocuk gelin varsa insan bir hoca olarak cumlelerinde secici olmali... "Ben ne diyorum, bir yanlis anlamaya sebep olur muyum, lafimin surasina bir parantez acayim mi" onun dusunmesi gereken seyler, sonucta agzindan cikan lafa bakiyorlar. Niyeti bu olmayan bir adam boyle hassas bir konuda daha dikkatli konusurdu diyorum. Hic dusunmeden langir lungur konusmus dakikalarca..O yuzden iyi niyet goremedim ben burada.Nureddin Yıldız Hocayı çok sever videolarını izlerim.Ama böyle yanlış anlaşılmasına çok üzüldüm.'Çocuk istismarı' konulu ve 3 sene önceden yayınlanan bi bölümü özellikle kesip almışlar ve herkes hocaya yüklenmiş..Lütfen videonun tamamını izleyin bu mübarek insana yüklenmeden önce
Nureddin Yıldız Hocayı çok sever videolarını izlerim.Ama böyle yanlış anlaşılmasına çok üzüldüm.'Çocuk istismarı' konulu ve 3 sene önceden yayınlanan bi bölümü özellikle kesip almışlar ve herkes hocaya yüklenmiş..Lütfen videonun tamamını izleyin bu mübarek insana yüklenmeden önce
Ben çok utanıyorum vallaha Karantinaya da alsınlar bizi mesela.Kırbaç yetmez kolumuzu bacağımızı kessinler. Bir de o nasıl cümle ya "evlenmemiş bir kadının erkeğe bakması zina"?? Evlendikten sonra mı bakalım. Tey yarabbim.valla 6 yaşında ki çocuga ne dedi demedi montaj yada neyse o bilemem ama şu var...
dün bir videosunu izledim evlenmemiş bayanlara öyle şeyler dediki ailelerine öyle şeyler dedi ki
hatta 30 yaşına gelmiş evlnemmiş biri utanmalı dedi
hatta bunlara kırbaç vurulmalı dedi
hatta çocuklarını evlendirmeyen ailelerin imanlari %50 gider deyip matametik bile yaptı.
hatta evlenmemiş bir kadının erkege bakması zina dedi dedi de dedi...ben bunları izledim duydum hadi 6 yaşındaki çocuk olayı montaj uydurma leke sürme peki bu vaazi nedir.