Nur Topu Gibi Bir Kaynana Problemim Oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyu okuyup basa donup bi daha baktim 2 bucuk aylik iliski mi ben mi yanlis okudum diye. Cicim aylari bunlar. Annesi mudahale ediyosa izin vermistir. Sen bi 6 ay sonra gor bak nasi annesinin sozunden cikmiyo

Sevgiliniz sinir cizemiyor, evlenince de cizemeyecek. Ne yapayim diyecek, laftan anlamiyor diyecek, atayim mi anam o benim diyecek, sonra da annem evimize istedigi zaman gelir sen karisamazsin diyecek. 2.5 aydir tanidiginiz bir erkege asla ama asla guvenmeyin.

Yani aslında şöyle diyebilir miyiz?
konuyu açan genç arkadaşımız af buyursun ama annenin iç sesi: benim oğlan zaten beceriksiz pısırık, 28 yaşına geldi hala oturmuş bir işi yok, iş kuracağım diye hayalleniyor, sermayesi olmadığından onu da bizim parayla yapacak muhtemelen, daha kendine bakamazken bir de başımıza kız arkadaş çıkardı, yarın evleniyorum diyecek haydaaa çıktı mı başımıza evlilik masrafı, benim oğlan kendi başına bir şey beceremiyor, ben yönlendirmezsem aklı havada evlenip gelirse 28 yaşında oğlana bakarken bir de karısına mı bakacağız bu yaştan sonra diyor olabilir mi acaba
Çünkü anne demiş ki “kendini bu kadar kaptırma önce işini gücünü oturt” belki cidden 8 sene uzatmaları oynayan oğluna güvenemiyordur, zaten çocuk 8 sene uzatmalı okuduysa çok da maharetli değildir, evlenince de en ufak bir maddi sarsıntıda midesine kramplar girer yapamıyorum deyip insanı yarı yolda bırakır veya tüm sorumluluğu ailesinin üzerine yakmaya çalışır, bilemedim valla herkesin kendi tercihi ama ben çocuğu pek güvenilir bulmadım.

Mune abla senin yorumların benim için çok değerli, ama ben mi kendimi yanlış anlattım neden böyle oldu bilmiyorum, karşımdaki insan profili senin anlattığının o kadar tersi ki neresinden tutup duzeltsem bilemiyorum. Sanırım benim hatam, ben anlatamadim, ama açıklamaktan yoruldum. Konumu kapatır mısın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…