Nur Topu Gibi Bir Kaynana Problemim Oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ses çıkarıyordu tabii sürekli kavga gürültü hali vardı (seninki de öyle anlattığına göre), ama parasını veriyordu evet. O evde yaşıyordu çünkü ve geçinmek için mecburlardı

Nasil gormediniz ayni konuyu okudugumza emin miyiz? Eve ugramadan yemek yiyemeden cikamiyor disari baska yerde kalmasina izin verilmiyor o da pasa pasa herseye uyuyor surekli telefonla ariyor o da huzursuzluk cikmasin diye telefonu kapatmak yerine surekli annesiyle konusuyor. Mune hanimin yorumunu da okuyun isterseniz cogu insan bana katilmis. Siz farkli bakiyorsunuz olaya.

Belki de, kendi tecrübem ışığında yaklaşıyorum konuya. Sürekli annesiyle tartışma halinde olduğunu söylüyor konu sahibi. Buna dayanarak mücadele ettiğini düşündüm

Ustelik henuz sevgililer. Konu sahibi kayinvalide olarak benimsemis ancak bu isler belli olmaz.

Farkli bir açıdan baktigimda 8 senede üniversite bitiremeyen benim cocugum olsa, bende uzerine duser miydim diye sormadan edemiyorum. yök zaten 7 senede bitmeyen universite öğrencisinin kaydini siliyor. Yani ite kaka bitirmis diyebiliriz. Mezun olduktan sonra hayatina yön verecek dogru kararlar alabilecegine dair guvenim olmazdi sanirim. Anne bu yuzden cocugun ustune düşüyor olabilir. Bu kadar mudahil olmasi dogru degil ancak anneyi tamamen haksiz goremedim ben

Oyle annelerle başa cikan erkekler tabi ki evet var ama konudaki adam O adamlardan değil.

Annesine karşi gelemedigi icin 28 yasinda kendine stress, hastalik edinen bik bik devamli annesini sikayet edinen adam mi başa cikabilecekte denge filan kuracak? :)

Böyle deyince bilemedim.. eşim çok sinir krizi geçirmiştir annesi yüzünden. Çok da dertleşirdik. Ama bir kez bile aramıza giremedi çok uğraşsa da. Eşim evlenmemiz için şehir değiştirdi. Buraya gelirse esra erola çıkmakla tehdit ediyordu eşimi yola çıkacağı gün jandarmayı falan aramıştı sjsjsjs

Louder adam akşam yemeğine mecbur eve gidip öyle dışarı çıkabiliyormus daha ne olsun . Ben lisedeyken bunları yapmak zorundaydım

Belki de, kendi tecrübem ışığında yaklaşıyorum konuya. Sürekli annesiyle tartışma halinde olduğunu söylüyor konu sahibi. Buna dayanarak mücadele ettiğini düşündüm
Sizin tecrubeniz farkli olabilir esiniz karsi gelmis guclu olabilir burda olay farkli tekrar okuyun konuyu birkac yorumda okuyun anlarsiniz durumu.

İyi cesaret etmişsiniz evlenerek hatta bence büyük bir kumar oynamışsınız. Büyük konuşmayayım böyle anası olan adama hadi yallah derdim. Vallahi okurken gerildim.

Sevgilin kendini kurtaracak
Sen çok karışma şimdilik
Ama baktın anneden kendini kurtaramıyor
Sen adamdan kendini kurtar derim

Adami kacir seninle yasasin diger turlu isin cok zor. Bir de iki bucuk ay biriyle evlenmeyi dusunmek icin cok kisa bir sure bence

İyi cesaret etmişsiniz evlenerek hatta bence büyük bir kumar oynamışsınız. Büyük konuşmayayım böyle anası olan adama hadi yallah derdim. Vallahi okurken gerildim.
Bu buzdağının görünen kısmı, benim kv çok özel bir tür. Kumar da oynamadım aslında, eşimden emindim düşündüğüm gibi de oldu ama tabi ki çok korkularım vardı

Sizin yapacağınız bişey yok.
Annesi ile konuşup kendisi çözecek.
Ben artık büyüdüm, bireyim, bana bu kadar müdahale ettiğinde stres olup hasta oluyorum. Sağlıklı yaşamamı istemiyor musun diyecek.
Burayı okumak ufkumu açıyor. Kendimi sorguluyorum gerçekten..

Aynısını yazacaktım. Tam olarak olay budur.

Sizin sevgi ve iliskilere sıkıntılı bir bakis aciniz oldugunu dusunuyorum. Nedenini ben bilemem ama siz dusunurseniz eminim ki bulursunuz ve bu sorununuzun kaynagini buldugunuzda gercek mutlulugu yakalayabileceginizi dusunuyorum. O zaman boyle kendinizi kaptirmak yerine gercekleri daha net gorebilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…