P
panikatak
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi mavixsxxsxxsxxsxxsx
slmmmmmm kızlar.:içelim:
bugünde baby star la açılış yaptıkk.2 adet.dün mail attım .bugün geldi.valla benim kendi şahsi fikrim bu ÜLKER müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir firma.benden 10 üzerinden 10 alıyor her seferinde.mama talebindede öyleydi.ne kadar hızlılar yaaa.1 gün geçiyor.ertesi gün burda.burdan ülker ve popolini kutluyorum.bize verdiğiniz değer için tşk kaydirigubbakcemile5
cnm üye olduktan sonra iletişim bölümünden talepte bulun o zaman yolluyorlar
canım ya maiil atsana o zamanteşekkür maili.ben öle yaptım hipp var ya onlara mail attım teşekkür ederiz diye baby star a da
bu arada bak ben senin adını bilmiyorum yahihoyyyt
POPOLİN in omegalı kremini kullanmaya başladım numune gelen hoşuma gitti poposunda biraz kızarıklık vardı geçti :)
kuşuımm benim kızım mulipadan nefret ediyo ..bebelac ballı ırmikliyi sevdi dün verdim..
hipp gelmedi bana ama dilek hanım var orda o döndü telefonla .bende onun şefine teşekkür maili attım .en kısa zamanda yollıcaz dediler ..
bana bebelac mulipa baby star hero baby ve evybaby yolladı başka önerdiğiniz varmı nivea göndermiyoruz dedi bu arada...
kızlarrrrr
bu mother&baby dergisi alan varmıııı?
18.sayfadaki anahtar kelimeyi internet sayfasından yazanlara çekilişle hediye veriyorlarmış.anahtar kelimeyi özelden birbirimize gönderip şansımızı deneyelim kızlar...sonuçta hediye ağustos annelerine çıkarsa şahsen kendime çıkmış kadar sevinirim.
öpüŞenizldünüzzzz