Doğuma Hazırlık Numuneler hakkında..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım unibabyden ben çok oldu isteyeli kesinlikle öyle nunume gönderimimiz yok sala diye cvp geldi ben de bebegim doğduğundan bu yana kullanıyorum diğer ıslak mend.merak ediyordum bebegim cildi dermatit yzdım prensipmeselesi numune göndeririimiz bulunmamaktadır diye bide email.geldi iyiymiş dedim yolladım aptallar yazacaktımda vazgeçtim.

evet unibaby uyuzluk yapio ama özel hastanelere koli koli yollamasını biliolar benim kuzenimn eltisi özel hastanede hemşire kadın hiç bişey almamıs ogluna bugune kdar kremler yaglar şampuanlar ıslak mendiller....

Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan çalışma anlayışına sahip bir firma olarak, siz değerli müşterilerimizden gelen tüm talepleri her zaman büyük bir hassasiyet ile değerlendirmekteyiz.
Kuruluşumuz tarafından yapılan numune ürün gönderim dönemi sona ermiştir.

nivea dan gelen cvp gıcııık oldum..

hehehehehehe sırnaşık şey
banada herobaby-bebelac-milupa-huggıes ten geldiiii.
lapitak-bioxcin-nestle-popolin dende gelecekmiş..

ben en çok hero baby i beğendim.müşteri memnuniyetine çok önem vermişler.
ayrıca huggiesin çabukluğuda süperdi.düşünsenize ertesi gün geldi numune.ama onlarda pek bi cimri.insan bi paket gönderir dimi ama delikafadulden
Kezbancım hipp ten nasıl gelecek numune acaba????ne yapmak lazım???

bu arada gıcık olduğum firmalar ise primaaa- canbebe-nıvea-molfix (kullanmama rağmen)
çünkü bunlar numune göndermiyorlar... klava: hhheheheeh bende ne beleşçi oldum yaww ..bilseydim bu firmalara o kadar yağlayıp ballayıp mesajlar göndermezdim :dilcikar:

panikciim mail attıysan dilek hanıma gelecekmiş. dün akşam telefonla görüştüm bu gün öğlen geldi çok hızlılar şaşırdım bebelak ve heroyu da aradım bu hafta gelecek bekliyorum

öznurcuum maviş önceki sayfalarda numaraları vermişti oradan aradım şu anda hatırlamıyorum 1-2 sayfa önce olmalı

az önce bebelacdan oğlumun mamaları geldi yine aynı kargocu getirdi çok utandımya zilimde çalmıyor her geldiklerinde telefon ediyorlar inşallah bundan sonra gelenleri aynı kargo getirmez:1rolleyes:

kızlar kendiniz için hangi markalardan istediniz? arkonun sayfası yok evyap dada numune isteneyin yazmışlar...ayhh hepmi bana denk gelir ya..uyus oldum...delikafadulden:dilcikar:

bende dün bebelac a gönderdim daha önce ayşegül vardı o yok demişti melisa hanıma yolladım bu kez emaili.tama en kısa zamanda gönderecegim tuğba hanım yazmış özellikle 6 aylık mamalardan ve kavonoz mamasından istedim hee bide evde 50 tane kavnozunuz var geri dönüşüm yapıyormusunuz diye sordum hayır dedi bende sıvı mum yapcam ertuğ birazdaha büyüsün yakar yakar atarım kavonozu renkli renkli boncuklu monuklu yaparım valla

kıslar bana Milupa göndermiş. hatta içinde 20 ürünün falan % 20-%25 indirim kuponları var onları kullanim bari devam mamasının 5 ytl indirimi var 15 ytl ye alırım iyi oldu walla.

bez, sütlü prinçli, şampuan, pişik kremi falan göndermiş (farklı markaların tabi)

az önce popolinden aradılar antalya bölge sorumlusu beni evimde ziyaret etmek istiyormuş ayrıca numune ve broşürde bırakacakmış:) çok sevindim

bana da bebelac tan geldi şimdi ama hipp le kıyaslanamaz bile 2 tane 1kullanımlık mama bir küçük ıslak mendil uyduruk bi önlük ve kitapçııııık

vallahi hipp i aradım teşekkür ettim süperdi süpeeeeer
haydi heroo sıra sende

ya milupa bana1 adet kutu meyve suyu-4 çeşit paket mama bi kitapçık göndermişti.ayrıcalık yapıyor bu firmalar..... klava:

o kadar da yağ çekiyorum.alla allaaaaaaa -tatlicadiarzu-

az önce popolinden aradılar antalya bölge sorumlusu beni evimde ziyaret etmek istiyormuş ayrıca numune ve broşürde bırakacakmış:) çok sevindim

ayyyyy sorma.bende dün söyledim.kız bugün için gelecek arkadaşım dedi.burasıda çok resmi bi yer.ben herkesin içinde ne diecem bilmiyoırum.umarım hemen gider.bigün başım belaya girecek ama dur bakalım ne zaman.... :tomato:

kezbancım herodan memnun kaldım.bak eline geçince sende memnun kalacaksın.hipp ten bişi gelmedi henüzzzzz senağlama

:)) bişey olmaz canım ya hemen gider herhalde

bana geldiler canm kapıdan verip gitti bayan içinde broşürde yazıo dedikaydirigubbakcemile3

kızlar az önce kapı çaldı bebelactan numune geldi
bie önlük(ama kullanamam çünkü ip kısmını o kadar kısa tutmuşlar ki boynuna bağlanmaz) 15lik ıslak mendil,ballı irmikli,pirinçli ve karışık meyveli mama göndermişler.bir de kitapçık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…