Doğuma Hazırlık Numuneler hakkında..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
popoline mail atın dün mail attım şimdi satış temsilcisi kapıya kadar getirdi 12tüp krem şampuan bana göğüs ucu kremi falan :sm_cool:

haha hipp'in bulduğum maili hepinize yaramış çok sevindim kızlar :)
cmrts bana da dermokilden geldi ama normal cilt ve saçlar için.ben de kızdım ve geri mail yazdım kullanamayacağım numuneleri bana gönderdiniz diye.

özlem bana özelden popoline'nın mailini atsana cnm ben de istiyim numune.

tuğbişşşş sen de özelden nestleyi versene kuşum bi zahmet

kızlar hipp den dilek hanımla şimdi görüştüm sitemiz yapım aşamasında dedi hepimize numune gelecekmiş. çok yoğun talep varmış. devam mamaları kampanyadaymış ayrıca ebebek te ürünleri satılıyormuş iletmemi istedi. çok ta şeker bir bayan ben inandım numune geleceğine haydi bakalım hayırlısı

kk sayesinde yoğun talep oluo:roflol:

slm kızlar bu bölumu yeni farkettimde yeni üye sayılırım yalnız bu numune konusnu anlamadım nerden kimlerden ne diye istiyorsunuz.. ben bizamanlar sebamedden istemiştim ama numune göndermiyoruz dediler.. bir çok markadan söz etmişsiniz bunlardan hangi sebeple numune istiyosunuz denemk isyioruz mu diosunuz?ayyy biri bana anlatsın ebnde istiyorum numune.....

bu arada evyap ayni arkonun sitesinde acıkca numune göndermiyoruz diye yazmışlar siz nerden istedinizki?
bu arada aslında unibaby nin yeni çıkardıgı yenidogan bebekle riçin ıslak mendilleri var pamuklu kremlisi falanda var onalrdan numune istemenin bi yolunu bulmalı.. birde sizle bu konuda tecrubelisiniz amdem side sorayım. johnson baby den herhangi numune isteyen varmı? bebek yagı yada şampuan gibi..

mamalar için ekgıdaya geçtik ürünlerinizi tadırıp öyle almak istiyorum diyosun.kendin için isterken yeni bebegim oldu ürününüzü çok merak ediyorum diyosun kırışıklıklar için olan numunelere .normal kremlere de numunelerinizden talepediyorum denemek istiyorum bir kaç ürününüzü kullandım çok hoştu hani cildime uygunmu bakmak kullanmak isterim vb sallada salla arkadaşım

kızlar hippten numuneler geldi numune denmez bile orjinal boylarda koca bir kutu içindede devam maması gece maması meyveli tahıllı mama kavanoz mamaları 3 çeşit bebek çaı var inşallah size de en yakın zamanda gelir öptmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…