Ortadaki pipi değilse ben de kız diyorum ve o kadar istiyorum kiii inşallah dediğiniz gibi olur sağlıklaÇene sivri olduğu kız diyorum. Sağlıkla alın kucağınıza
Bence erkekKızlar banada tahminde bulunurmusunuzEki Görüntüle 3274961
N
Nub burada belli.ben hala kız diyoruminşallah gonlunuze göre olur
Size yazmıştım ama yanlış etiketledim sanırımDün de bu ultrason fotografını aldım ama 12+5 olmasına rağmen hiç net değil yahu bir daha bi baksanız olur mu
Ramzi teorisine göre bebek erkek. 11-14 haftalık olduğunuz vakit ultrason resmi atarsınız yine bakarız. Sağlıkla gelsin bebecik
Oyy sağlıkla büyüsünler inşallah. Rabbim hayırlsı ile nasip etsinTeşekkür ederim. Tabi atarım. Tekrardan ultrason kağıdı bir tanr kızım var Allah ikinci meyveyi erkek olarak tatmayi nasp etsn
Sizin bebeğiniz çenesi de sivri geliyor ve sivri olunca kız diyorlar. Hayırlısı ile gelsin bebeğiniz. Öğrendiğinizde yazarsınızKızlar banada tahminde bulunurmusunuz 12+5
Ay hadi Aminnnn diyorum ben deSize yazmıştım ama yanlış etiketledim sanırımsizin 12+5 fotoğrafınızı kıza benzettim
Nub yukarı bakıyor hafiften o yüzden erkek diyorumKızlar banada tahminde bulunurmusunuz 12+5
Çok dikkatli şekilde baktım. Sivri çene için her ne kadar kız deseler de, nub hafiften yukarı bakıyor ve bu da erkek olduğunu gösteriyor. Sivri çene olup erkek olanını da görünce çeneye göre yorumlamak sanırım mantıklı gelmiyor bir yerden sonra, ama kız çıkarsa da nub belki pozisyonundan ötürü hafiften yukarı doğru bakıyormuş gibi çıkmış olabilir. Fakat ben yinede bebeğinizin erkek olduğunu düşünüyorum çünkü gerçekten de nub yukarı bakıyor.Kızlar banada tahminde bulunurmusunuz 12+5
Tabii ki buyurun atın