Nub teorisi

Keseden tutunduğu yere göre tahmin ettiğinizde de oğlunuz demiştiniz :)
Benim de kesem erkek gibi, nubu belli değil. Fakat hem erkek hem kız dediler bana. Sanırım keseye göre hareket etmeyeceğim. Fakat sizde bir nub görünüyor ama erken haftalar daha bu yani bebeğin duruşundan da paralel durmuş olabilir bu ultrasona göre de bebek kız görünüyor. Rabbim sağlıkla nasip etsin. Bazıların bu arada keseye göre konumu tutmuyor hatta nubta tutmuyormuş. Sizinki de benim bebiş gibi olabilir belki kendini göstermez

Ucu aşağı bakıyorsa kız yukarı dikse erkek nub teorisi

Eklentiler

• D72906A3-65FC-4E88-9FC3-D2DB3BB03172.jpeg
    77,7 KB · Görüntüleme: 355
Ay rica etsem bana da bi bakar mısınız videodan fotoğraf aldığım için çok net olmayabilir 12.haftam :)
Ben pek nub’tan anlamıyorum canım 5-6-7 haftalarda olan ultrasonu varsa ramziye göre anlıyorum sadece varsa onu at bi de karından mı vajinal mi onu yazarsın

Ben pek nub’tan anlamıyorum canım 5-6-7 haftalarda olan ultrasonu varsa ramziye göre anlıyorum sadece varsa onu at bi de karından mı vajinal mi onu yazarsın
Karından bu var sanırım 7 ya da 8. Hafta idi

Eklentiler

• 907C15A6-9D44-4EA4-B51A-2C93AED456C2.jpeg
    122,6 KB · Görüntüleme: 87
Karından bu var sanırım 7 ya da 8. Hafta idi
Ayy bebiş çok ortada sağ mı sol mu anlayamadım muhtemelen erkek mi acaba biraz sol gibi sanki , gönlünüzde hangisi varsa o olsun inşallah

Anlıyor musunuz nub teorisinden

Anlıyor musunuz nub teorisinden
Pek sayılmaz kendi bebisimi erkek olarak yorumlamiştim kız bebişim olacak.daha çok ultrasondaki bacak arası fotoğrafları yorumlamak daha kolay oluyor.sizin zaten haftası 7-8 haftaya nub için çok küçük

Pek sayılmaz kendi bebisimi erkek olarak yorumlamiştim kız bebişim olacak.daha çok ultrasondaki bacak arası fotoğrafları yorumlamak daha kolay oluyor.sizin zaten haftası 7-8 haftaya nub için çok küçük
Burda 11 12 hafta arası , videodan aldım resımleri net değil ama :))

Eklentiler

• IMG_6872.png
    377,2 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_6831.png
    365,1 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_6822.png
    182,8 KB · Görüntüleme: 89
Burda 11 12 hafta arası , videodan aldım resımleri net değil ama :))
Net olmadığı için hiç emin olamadım ama birinci resimde gördüğüm nub ise eğer kız bebeğe benzettim.bacak arası fotoğrafi yok mu ?belki daha tecrübeli arkadaşlar anlayabilir cinsiyetinizi

Net olmadığı için hiç emin olamadım ama birinci resimde gördüğüm nub ise eğer kız bebeğe benzettim.bacak arası fotoğrafi yok mu ?belki daha tecrübeli arkadaşlar anlayabilir cinsiyetinizi
Vallahi de ağzınız bal yesin keşkeee , inşallahh 9 yaşında bir oğlum var ah bir de kız olursa tadından yenmez pekte resim yok aslında

Eklentiler

• IMG_6892.png
    306,8 KB · Görüntüleme: 97
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…