Keseden tutunduğu yere göre tahmin ettiğinizde de oğlunuz demiştiniz :)O cinsel organı oluşacak bölgedeki gördüğüm beyaz parlaklık nub ise, bir kızınız olacak
Benim de kesem erkek gibi, nubu belli değil. Fakat hem erkek hem kız dediler bana. Sanırım keseye göre hareket etmeyeceğim. Fakat sizde bir nub görünüyor ama erken haftalar daha bu yani bebeğin duruşundan da paralel durmuş olabilir bu ultrasona göre de bebek kız görünüyor. Rabbim sağlıkla nasip etsin. Bazıların bu arada keseye göre konumu tutmuyor hatta nubta tutmuyormuş. Sizinki de benim bebiş gibi olabilir belki kendini göstermezKeseden tutunduğu yere göre tahmin ettiğinizde de oğlunuz demiştiniz :)
Kız bebiş buMerhaba rica etsem benimkine de bakar mısınız 10 haftalığız Eki Görüntüle 3271445 Eki Görüntüle 3271447
Emin misinizKız bebiş bu
Hiçbirimiz net olarak yüzde yüz tabi bilemeyiz teoriler de ihtimaldir emin olmak istiyorsanız burada sormamalısınız kimse doktor gibi net olamazEmin misiniz
Merhaba 9+5 im bana da bakar mısınızGönderin ultrason fotoğrafını ama en az 10 haftalık
Ay rica etsem bana da bi bakar mısınızKız bebiş bu
Ben pek nub’tan anlamıyorum canım 5-6-7 haftalarda olan ultrasonu varsa ramziye göre anlıyorum sadeceAy rica etsem bana da bi bakar mısınızvideodan fotoğraf aldığım için çok net olmayabilir 12.haftam :)
Karından bu var sanırım 7 ya da 8. Hafta idiBen pek nub’tan anlamıyorum canım 5-6-7 haftalarda olan ultrasonu varsa ramziye göre anlıyorum sadecevarsa onu at bi de karından mı vajinal mi onu yazarsın
Anlıyorsanız bana da baksanız ne sevinirimTekrar inceledim de bacak arasında 3 çizgi görüyorum bu da kıza işaret, ama yinede emin olamıyorum. Rabbim hayırlı evlat nasip etsin, sonuç ne zaman belli olur?
Ayy bebiş çok ortada sağ mı sol mu anlayamadımKarından bu var sanırım 7 ya da 8. Hafta idi
Anlıyor musunuz nub teorisindenSizin ultrason fotografinizda birinci bacak arası resmini erkeğe ikinci bacak arası resmini de kıza benzettimdaha tecrübeli arkadaşlar yorum yapabilir birincisinde bariz çıkıntı var gibi duruyor ama ikincisinde birşey gözükmüyor.
Pek sayılmazAnlıyor musunuz nub teorisinden
Burda 11 12 hafta arası , videodan aldım resımleri net değil ama :))Pek sayılmazkendi bebisimi erkek olarak yorumlamiştim kız bebişim olacak.daha çok ultrasondaki bacak arası fotoğrafları yorumlamak daha kolay oluyor.sizin zaten haftası 7-8 haftaya nub için çok küçük
Net olmadığı için hiç emin olamadım ama birinci resimde gördüğüm nub ise eğer kız bebeğe benzettim.bacak arası fotoğrafi yok mu ?belki daha tecrübeli arkadaşlar anlayabilir cinsiyetiniziBurda 11 12 hafta arası , videodan aldım resımleri net değil ama :))
Vallahi de ağzınız bal yesin keşkeee , inşallahhNet olmadığı için hiç emin olamadım ama birinci resimde gördüğüm nub ise eğer kız bebeğe benzettim.bacak arası fotoğrafi yok mu ?belki daha tecrübeli arkadaşlar anlayabilir cinsiyetinizi