Gönderin ultrason fotoğrafını ama en az 10 haftalık olacak
Gönderin ultrason fotoğrafını ama en az 10 haftalık olacak
Bu da bugünkü görüntüsü anlaşılır mıErkeğe benzettim ama 10 ile 14 hafta arasında tekrar bakarız, sağlıkla gelsin bebecik
Oy çok güzel ama eğri durmuş bebecik, düz durmuyor o yüzden nub düz mü yoksa yukarıda mı ben anlayamadım. Fakat sanki bebeğin gülüyor gibi geldi bana ya da ben öyle hissettim. Parlak olan kafası zaten belli canım yani görüntüsü, ama dediğim gibi bebecik eğri yani çapraz durmuş.Bu da bugünkü görüntüsü anlaşılır mı
Benim bebeğimi de yorumlar mısınız rica etsem. Ultrason görüntülerim pek net değil ama sırasıyla 6 -9 - 12 haftalkk ekliyorum. Teşekkür ediyorum şimdiden N NakafileOy çok güzel ama eğri durmuş bebecik, düz durmuyor o yüzden nub düz mü yoksa yukarıda mı ben anlayamadım. Fakat sanki bebeğin gülüyor gibi geldi bana ya da ben öyle hissettim. Parlak olan kafası zaten belli canım yani görüntüsü, ama dediğim gibi bebecik eğri yani çapraz durmuş.
Haftaya kontrolüm var yazarım teşekkürler:) bir kızım var ikinci merakı sardı:)Kız bebeğine benziyor. Hayırlısı ile gelsin. Öğrenince yazarsınız bakalım doğru tahmin mi olacak. Nub kısmı düz çünkü bebeğin
Oy inşallah sağlıkla gelir ve gönlünüzce olan olur. Kızınız kaç yaşında? Kardeşini bilecek yaştaysa onun istediği bir cinsiyet var mı? genelde kız bebek olsun isterlerHaftaya kontrolüm var yazarım teşekkürler:) bir kızım var ikinci merakı sardı:)
Kızım hep erkek diyor 3 yaşında. Ama kız olursa ömür boyu yoldaşı olacak haberi yok tabi:) sağlıkla kucağınıza alın siz de inşallahOy inşallah sağlıkla gelir ve gönlünüzce olan olur. Kızınız kaç yaşında? Kardeşini bilecek yaştaysa onun istediği bir cinsiyet var mı? genelde kız bebek olsun isterler. Benim ilk gebeliğim cinsiyeti sonradan sürpriz olmazsa kızımız olacak nasip olursa inşallah.
Amin amin hepimizin inşallah. Sağlıklı olsun da Allah hayırlısı ile nasip etsin kucağınıza almayıKızım hep erkek diyor 3 yaşında. Ama kız olursa ömür boyu yoldaşı olacak haberi yok tabi:) sağlıkla kucağınıza alın siz de inşallah
Kızım oluyorNet olmadığı için hiç emin olamadım ama birinci resimde gördüğüm nub ise eğer kız bebeğe benzettim.bacak arası fotoğrafi yok mu ?belki daha tecrübeli arkadaşlar anlayabilir cinsiyetinizi
Evet kızım oluyorÇene sivri olduğu kız diyorum. Sağlıkla alın kucağınıza
Net erkek diyorumMerhaba kizlar.12 hafta 2 günlük hamileyim.bugun doktor kontrolümüz vardı.doktor baya uğraştı cinsiyeti görebilmek tahminde bulunmak için.net birşey söyleyemem dedi.yanilma payı bu haftalarda çok yüksek dedi.cikinti gibi birşey var ama net birşey söyleyemem dedi.nub teorisini bilen arkadaşlar yorum yapabilir misiniz ? Kız da olsa erkek de olsa çok heyecanlıyımrabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Bana da bakar mısınız 9-10 haftalıkUltrason verdiyse tekrar atın bakayım belki nub bellidir
Bana da bakar mısınız? 9-10 haftalık karından ultrasonAh çok sevindimbilmişim sağlıkla sihatle gelsin inşallah
Benim kız canim.Net erkek diyorum
Nub düz gözüküyor bu da kız demek. Hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin.Bana da bakar mısınız 9-10 haftalıkkarından ultrason
Banada bakar misinizAmin amin hepimizin inşallah. Sağlıklı olsun da Allah hayırlısı ile nasip etsin kucağınıza almayı.
Bana da bakar mısın belli oluyorsaAh çok sevindimbilmişim sağlıkla sihatle gelsin inşallah