- 1 Temmuz 2023
- 2.030
- 2.468
Erkek aynenBurda arada ciktindi var snki dha beli burda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek aynenBurda arada ciktindi var snki dha beli burda
2 hftya kesnn soylrm dediEvet var gibi. Doktor ne zaman çağırdı kontrole
Tskr inslh bide doktr 2 haftya kesin soylrm dynce wrkn ogrncm 3 aylk olunca erkek dedim kesin erkn olnca oyle dusndmErkek aynen
Beni 1 ay sonra çağırdı.2 hftya kesnn soylrm dedi
Beni 1 ay sonra çağırdı.
Kiz gbi geldiBunlarda bugünkü ultrasonlar ne görüyorsunuz
Hadi inşallah sağlıkli olsundaKiz gbi geldi
Aynn canmmm kemik yapisi kiza benzyo .. bende net bilm ama nubu asagya bakio oyle dusndumHadi inşallah sağlıkli olsunda
Ben hiç anlamıyorum nubuda göremedim bı ilk resimde var gibi ordan kız dedim bendeAynn canmmm kemik yapisi kiza benzyo .. bende net bilm ama nubu asagya bakio oyle dusndum
Bende anlammaam ama seninki kiza cok bnzyoo .. benim kizlrn ultrsna benzyoo backlr dumduz klca asagya dogru .. erkkelr kalcadan biraz cikntisi yukri dogruBen hiç anlamıyorum nubuda göremedim bı ilk resimde var gibi ordan kız dedim bende
Yeni yeni seyler öğreniyoruz daha neler cikcak kim bilirBende anlammaam ama seninki kiza cok bnzyoo .. benim kizlrn ultrsna benzyoo backlr dumduz klca asagya dogru .. erkkelr kalcadan biraz cikntisi yukri dog
Ayn valaa bnde yeni duydum boyle sylerYeni yeni seyler öğreniyoruz daha neler cikcak kim bilir
Merhabalar benim bebişide yorumlayabilirmisiniz arkadaşlar2 hftya kesnn soylrm dedi
merhabalar nasıl tahmin ediyorsunuz acaba bana da öğretir misiniz :)Kıza benzettim
Merhaba ben yeniyim de inşallah gören ya da cevap yazan olur 13 haftalık olduk bugün randevum vardı doktor direk daha erken dedi cinsiyet tahmininde bile bulunmadı çok merak ediyorum acaba tahmin edecek birileri var miKızlar son adete göre 11+5 ultrasona göre 12+3 günlük nub teorisi diye birşey varmış anlayan varmı bugün doktor tahminde bulundu ama net görmedim dedi 1 ay sonra randevum var. Bu arada çok şükür herşey yolunda