Nub teorisi

Nub bende belli değil ya da ben göremedim. Bşr doktor erkeğe benziyor dedi başka doktor kıza. Başka ultrason resmi de atar onlara da bakarsınız
Sizin ultrason fotografinizda birinci bacak arası resmini erkeğe ikinci bacak arası resmini de kıza benzettim daha tecrübeli arkadaşlar yorum yapabilir birincisinde bariz çıkıntı var gibi duruyor ama ikincisinde birşey gözükmüyor.

İlk hamilelikte de kararma oldu mu? Bende yok mesela. Bir tanıdığımın da kararması oldu ve kızı oldu hatta etrafımda kızı olanların hep kararması oldu

İşte bu yüzden doktorda emin olamıyor ayrıntılı ultrasonda belli olacak nasip olursa

İlk hamilelikte de kararma oldu mu? Bende yok mesela. Bir tanıdığımın da kararması oldu ve kızı oldu hatta etrafımda kızı olanların hep kararması oldu
İlk kızımda kararma olmadı.ilk kızımda tuzlu ve ekşi çok yiyordum bide.hayirlisi olsun inşallah cinsiyeti öğrendiğiniz zaman haber verir misiniz merak ederim

13+1 BANADA TAHMİN YAPARMİSNİZ COK MERAK ediyorum

Eklentiler

• 16883867154245326551517550040275.jpg
    71,1 KB · Görüntüleme: 144
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…