Sizin ultrason fotografinizda birinci bacak arası resmini erkeğe ikinci bacak arası resmini de kıza benzettimNub bende belli değil ya da ben göremedim. Bşr doktor erkeğe benziyor dedi başka doktor kıza. Başka ultrason resmi de atar onlara da bakarsınız
İlk hamilelikte de kararma oldu mu? Bende yok mesela. Bir tanıdığımın da kararması oldu ve kızı oldu hatta etrafımda kızı olanların hep kararması olduBir kere bile migdem bulamadı.ilk kızımda 5-6 ay yataktan kalkamiştim.bunda bulanmayinca çevrem erkek olabilir dedi68 kiloyla hamile kaldım şuan 62 kiloyum kusmam olmamasina rağmen zayıfladım.14 haftaligim.istahim çok yerinde.surekli protein istiyor canimve tatli.Gobegim çok az var.oda akşamları ortaya çıkıyor minicik bir top gibi.afedersiniz göğüslerim de karardı.annemlere söyleyince hemen erkektir dediler.onlarin zamanında ultrason olmadığı için bu şekilde tahmin yapılıyormuş.hamilelik belirtileri cinsiyet ile alakası yok bence.sadece tesadüf
İşte bu yüzden doktorda emin olamıyorSizin ultrason fotografinizda birinci bacak arası resmini erkeğe ikinci bacak arası resmini de kıza benzettimdaha tecrübeli arkadaşlar yorum yapabilir birincisinde bariz çıkıntı var gibi duruyor ama ikincisinde birşey gözükmüyor.
İlk kızımda kararma olmadı.ilk kızımda tuzlu ve ekşi çok yiyordum bide.hayirlisi olsun inşallahİlk hamilelikte de kararma oldu mu? Bende yok mesela. Bir tanıdığımın da kararması oldu ve kızı oldu hatta etrafımda kızı olanların hep kararması oldu
Tamamdır bakalımİlk kızımda kararma olmadı.ilk kızımda tuzlu ve ekşi çok yiyordum bide.hayirlisi olsun inşallahcinsiyeti öğrendiğiniz zaman haber verir misiniz merak ederim
Nub belli değil ama kafa yapısını erkeğe benzettim. Sonuç belli olunca yazarsınız sevinirim. Alkah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Yorum alabilir miyim :)
Eki Görüntüle 3267182
Başka ultrason var mı?13+1 BANADA TAHMİN YAPARMİSNİZ COK MERAK ediyorum
Amin başka yok maalesefNub belli değil ama kafa yapısını erkeğe benzettim. Sonuç belli olunca yazarsınız sevinirim. Alkah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Teşekkür ederim :) Pazartesi 14. Hafta olacak kontrölüm var, yazarım.Nub belli değil ama kafa yapısını erkeğe benzettim. Sonuç belli olunca yazarsınız sevinirim. Alkah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Tekrar inceledim de bacak arasında 3 çizgi görüyorum bu da kıza işaret, ama yinede emin olamıyorum. Rabbim hayırlı evlat nasip etsin, sonuç ne zaman belli olur?Amin başka yok maalesef
İnşallah, Allah razı olsunHadi hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah. Rabbim içinize sineni hayırlı kılsın inşallah.
Gönderin ultrason fotoğrafını ama en az 10 haftalık olacak
rica etsem benımkıne bakar mısınız kusuruma bakmayın inanın hıc anlamiyorumNub teorisi benim 2 oğlumda doğru çıktı. Bu bebiş kıza benziyor
kusuruma bakmayın hiç anlamiyorum rica etsem bakabilir misiniz siz?Gönderin ultrason fotoğrafını ama en az 10 haftalık olacak
Merhaba benimkine de bakar mısınız 10 haftalığızBende attım rica etsem bakar mısınız?
O cinsel organı oluşacak bölgedeki gördüğüm beyaz parlaklık nub ise, bir kızınız olacakMerhaba benimkine de bakar mısınız 10 haftalığız
Eki Görüntüle 3271444