Nub teorisi

Nubu çok belli değil güzel annecik. Hem kıza, hem erkeğe benziyor ama tahmini kız yandan kullanmak istiyorum. Sağlıkla gelsin kuzucuk
Coook teşekkür ederim doktorum çıkıntı var erkek gibi kesin değil ama dedi ama bende sonuna kadar kız olduğunu hissediyorum çok kiymetliydi benim için yorumunuz teşekkür ederim

Coook teşekkür ederim doktorum çıkıntı var erkek gibi kesin değil ama dedi ama bende sonuna kadar kız olduğunu hissediyorum çok kiymetliydi benim için yorumunuz teşekkür ederim
İnşallah gönlünüze göre olur her şey. Sağlıkla gelsin bebecik öyle de böyle bizim evladımız yeter ki her şey yolunda ilerlesin. Yüzünüz her daim gülsün inşallah

İnşallah gönlünüze göre olur her şey. Sağlıkla gelsin bebecik öyle de böyle bizim evladımız yeter ki her şey yolunda ilerlesin. Yüzünüz her daim gülsün inşallah
Çok teşekkür ederim hep birlikte gülelim inşallah tabiki öyle kızı erkeği yok ama sağlıklı olduğunu bildikten sonra dikkatimizi ilk çeken şey cinsiyet oluyor hayırlı evlatlar olsunlar da

Bu belirtilerle kız kı bebeğiniz, benimde hiç bulantım yok henüz 11 haftalık çok tatlı yiyorum merak ediyorum bana herkes erkek diyor

Bu belirtilerle kız kı bebeğiniz, benimde hiç bulantım yok henüz 11 haftalık çok tatlı yiyorum merak ediyorum bana herkes erkek diyor
Ben hala daha çok tatlı yiyorum hiç kilo almadım.22.haftamdayim.birde kız bebiş basenlere kilo aldırır derler.dedigim gibi bnce sadece tesadüf.erkek bebek zaten erken haftalarda belli ediyor kendini.biz 11 haftalık gittiğimizde doktorumuz cinsiyet hakkında bi yorum yapmamıştı.o zaman hissetmistim bnde kız bebek olduğunu birde ilk kızımda o kdr cok bulantım vardi ki sürekli uyuyordum.

Her gebelik kendine özel dedikleri bu demekki, tecrübesiz olmakta çok kötü ilk olunca herkesin dediğine inanıyorum saf gibi

Cinsiyet belli oldu erkekmiş

Eki Görüntüle 3285258 Merhaba ,
bana da tahmin yapabilirmisiniz. Pek anlamıyorum 13+5
N Nakafile benimkini de yorumlarmısın hep yorumların tutuyo maşAllah
Bazen tutmadığı da oluyor ama onda da tam belli olmadığı için. Senin bebeciğin nubu çok belli değil mesela ama kız bebek olma ihtimali %70 gibi. Öğrenince mutlaka haberini bekliyorum
ay harikasın biraz önce gittim doktora kız dedi 3 çizgi gördük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…