Nub teorisi

Vallahi de ağzınız bal yesin keşkeee , inşallahh 9 yaşında bir oğlum var ah bir de kız olursa tadından yenmez pekte resim yok aslında
Bnmde 10 yaşında kızım var.kendi bebisimin nub unu erkeğe benzetmistim ama kız bebişim olacakmiş o yüzden nub ile ilgili tam tutturamiyorum sanırım inşallah gonlunuzdeki gibi saglikli bir kız evladınız olur bacak arası fotoğrafını verirse doktorunuz paylaşır mısınız ? Birde doktorunuz hiç tahminde bulundu mu ?

İkili test için gittiğimde başka bir dr kız gibi dedi ama çok üstten :) sanırım 2 3 haftaya netleşir umarım kız olur

Doktor kız dedi. Değişiklik olmazsa nir daha kesin kız olacak. Sizde durumlar nasıl
Yaaaaa çok sevindim .ilk ben sizin ultrason fotoğrafınızı kıza benzetmistim zaten.benimn kızımın ultrason fotoğrafına benziyordu.bizim zaten fetal DNA ile belli olmuştu.kiz bebişim olacak benim de

Yaaaaa çok sevindim .ilk ben sizin ultrason fotoğrafınızı kıza benzetmistim zaten.benimn kızımın ultrason fotoğrafına benziyordu.bizim zaten fetal DNA ile belli olmuştu.kiz bebişim olacak benim de
Evet sizin bebeğinizin çenesi sivri ve bu da kıza işaret diyorlar. Sağlıkla gelsin şu an kaçıncı haftadaydınız. 1 ay sonra şeker yüklemesi yapacağız bizde bakalım.

Evet sizin bebeğinizin çenesi sivri ve bu da kıza işaret diyorlar. Sağlıkla gelsin şu an kaçıncı haftadaydınız. 1 ay sonra şeker yüklemesi yapacağız bizde bakalım.
17.haftamdayim.ben üç aylık şeker tahlilim yaptırdım.inisulin direncime de bakıldı.hepsi normal çıktığı için doktorum şeker yuklemesine gerek yok bu tahlilleri göre zaten gebelik şekeri çıkmaz sende.bosuna glukoz içme dedi fetal DNA yaptirmistim.20.gebelik haftasında yapılıyor detaylı ultrason sanırım.ona gireceğim .

Merhaba benim ultrason kagidinadq bakarmisiniz .ama daha bebek gözükmüyor kalp atışı yok diyorlar burda karından 7 haftalik

Eklentiler

• Screenshot_2023-07-17-14-31-23-121_com.google.android.apps.photos.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 74
Bu şekilde bilmiyorum canim.daha bebiş yok kesede belki ramzi teorisine göre tahmin edebilen olabilir
Teşekkür ederim. Yardımcı olurlarsa çok sevinirim . gercekden genelde bebekler kendini 25 mm olduklarında gösterdiklerdiklerini okumuştum benim ki daha 15 mm kese boyutu

Hadi her şey güzel geçsin de sağlıkla nasip olsun kucağımıza almak. Geceden beridir düzgünce uyuyamadım sol kolumdan tetanoz vuruldum onun üstüne yatamıyorum. Sırtımda ağrımaya başladı vah anam vah kalkıp duruyorum. Rüyamda da şeker yüklemesi için hastaneye gidiyordum ama ultrason da çok dolgun bir bebek gördüm ve erkek bebekti gördüğüm ama bebek çok güzel bir bebekti rabbim hayra çıkarsın inşallah.

Merhaba benim ultrason kagidinadq bakarmisiniz .ama daha bebek gözükmüyor kalp atışı yok diyorlar burda karından 7 haftalık
Ramzi teorisine göre bebek erkek. 11-14 haftalık olduğunuz vakit ultrason resmi atarsınız yine bakarız. Sağlıkla gelsin bebecik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…