Bnmde 10 yaşında kızım var.kendi bebisimin nub unu erkeğe benzetmistimVallahi de ağzınız bal yesin keşkeee , inşallahh9 yaşında bir oğlum var ah bir de kız olursa tadından yenmez pekte resim yok aslında
İkili test için gittiğimde başka bir dr kız gibi dedi ama çok üstten :) sanırım 2 3 haftaya netleşir umarım kız olurBnmde 10 yaşında kızım var.kendi bebisimin nub unu erkeğe benzetmistimama kız bebişim olacakmiş o yüzden nub ile ilgili tam tutturamiyorum sanırım inşallah gonlunuzdeki gibi saglikli bir kız evladınız olur bacak arası fotoğrafını verirse doktorunuz paylaşır mısınız ? Birde doktorunuz hiç tahminde bulundu mu ?
Yaaİkili test için gittiğimde başka bir dr kız gibi dedi ama çok üstten :) sanırım 2 3 haftaya netleşir umarım kız olur
Tabii ki yazarımYaainşallah gonlunuzdeki gibi olur sonuç belli olunca yazar mısınız ? Merak ederim
Merhaba cinsiyetiniz belli oldu muSizce cinsiyeti nedir?
Doktor kız dedi. Değişiklik olmazsa nir daha kesin kız olacak. Sizde durumlar nasılMerhaba cinsiyetiniz belli oldu mu
Yaaaaa çok sevindimDoktor kız dedi. Değişiklik olmazsa nir daha kesin kız olacak. Sizde durumlar nasıl
Evet sizin bebeğinizin çenesi sivri ve bu da kıza işaret diyorlar. Sağlıkla gelsin şu an kaçıncı haftadaydınız. 1 ay sonra şeker yüklemesi yapacağız bizde bakalım.Yaaaaa çok sevindim.ilk ben sizin ultrason fotoğrafınızı kıza benzetmistim zaten.benimn kızımın ultrason fotoğrafına benziyordu.bizim zaten fetal DNA ile belli olmuştu.kiz bebişim olacak benim de
17.haftamdayim.ben üç aylık şeker tahlilim yaptırdım.inisulin direncime de bakıldı.hepsi normal çıktığı için doktorum şeker yuklemesine gerek yok bu tahlilleri göre zaten gebelik şekeri çıkmaz sende.bosuna glukoz içme dediEvet sizin bebeğinizin çenesi sivri ve bu da kıza işaret diyorlar. Sağlıkla gelsin şu an kaçıncı haftadaydınız. 1 ay sonra şeker yüklemesi yapacağız bizde bakalım.
Merhaba benim ultrason kagidinadq bakarmisiniz .ama daha bebek gözükmüyor kalp atışı yok diyorlar burda karından 7 haftalikEvet sizin bebeğinizin çenesi sivri ve bu da kıza işaret diyorlar. Sağlıkla gelsin şu an kaçıncı haftadaydınız. 1 ay sonra şeker yüklemesi yapacağız bizde bakalım.
Bu şekilde bilmiyorum canim.daha bebiş yok kesedeMerhaba benim ultrason kagidinadq bakarmisiniz .ama daha bebek gözükmüyor kalp atışı yok diyorlar burda karından 7 haftalik
Teşekkür ederim. Yardımcı olurlarsa çok sevinirim . gercekden genelde bebekler kendini 25 mm olduklarında gösterdiklerdiklerini okumuştum benim ki daha 15 mm kese boyutuBu şekilde bilmiyorum canim.daha bebiş yok kesedebelki ramzi teorisine göre tahmin edebilen olabilir
Hadi her şey güzel geçsin de sağlıkla nasip olsun kucağımıza almak. Geceden beridir düzgünce uyuyamadım17.haftamdayim.ben üç aylık şeker tahlilim yaptırdım.inisulin direncime de bakıldı.hepsi normal çıktığı için doktorum şeker yuklemesine gerek yok bu tahlilleri göre zaten gebelik şekeri çıkmaz sende.bosuna glukoz içme dedifetal DNA yaptirmistim.20.gebelik haftasında yapılıyor detaylı ultrason sanırım.ona gireceğim .
Ramzi teorisine göre bebek erkek. 11-14 haftalık olduğunuz vakit ultrason resmi atarsınız yine bakarız. Sağlıkla gelsin bebecikMerhaba benim ultrason kagidinadq bakarmisiniz .ama daha bebek gözükmüyor kalp atışı yok diyorlar burda karından 7 haftalık
Dün de bu ultrason fotografını aldım ama 12+5 olmasına rağmen hiç net değil yahu bir daha bi baksanız olur muKıza benzettim ben
Dün de bu ultrason fotografını aldım ama 12+5 olmasına rağmen hiç net değil yahu bir daha bi baksanız olur mu