Nerden anlaşılıyor merak ettim 7 haftadan anlayabilir misiniz benim için de yorum yapınErkek canım
Evet erkek bu bebişMerhaba kizlar.12 hafta 2 günlük hamileyim.bugun doktor kontrolümüz vardı.doktor baya uğraştı cinsiyeti görebilmek tahminde bulunmak için.net birşey söyleyemem dedi.yanilma payı bu haftalarda çok yüksek dedi.cikinti gibi birşey var ama net birşey söyleyemem dedi.nub teorisini bilen arkadaşlar yorum yapabilir misiniz ? Kız da olsa erkek de olsa çok heyecanlıyımrabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Yorumunuz için çok teşekkürlerEvet erkek bu bebiş
Bende attım rica etsem bakar mısınız?Evet erkek bu bebiş
Gönderin ultrason fotoğrafını ama en az 10 haftalık olacak
Yukarıda konu açtığım bebeğimin ultrason fotoğrafına benziyor sizinki de .benim bebeğim kızSizce cinsiyeti nedir?
Oy prensesin geliyor o vakitYukarıda konu açtığım bebeğimin ultrason fotoğrafına benziyor sizinki de .benim bebeğim kız
biz şuan 14 hafta 4 günlüğüzOy prensesin geliyor o vakit. Kaç haftalık oldunuz? Biz 18 hafta 2 gündeyiz ve ayrıntılı ultrasonu bekliyoruz.
Nub teorisi benim 2 oğlumda doğru çıktı. Bu bebiş kıza benziyorSizce cinsiyeti nedir?
Nub teorisine göre erkekMerhaba kizlar.12 hafta 2 günlük hamileyim.bugun doktor kontrolümüz vardı.doktor baya uğraştı cinsiyeti görebilmek tahminde bulunmak için.net birşey söyleyemem dedi.yanilma payı bu haftalarda çok yüksek dedi.cikinti gibi birşey var ama net birşey söyleyemem dedi.nub teorisini bilen arkadaşlar yorum yapabilir misiniz ? Kız da olsa erkek de olsa çok heyecanlıyımrabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Evet o yüzden nub teorisi herkesde tutmuyor sanirim.bende biraz araştırmıştım nub teorisini bende erkeğe benzetmistim.bide benim bütün belirtilerim erkektiAma kızınız olacakmış demek ki teoriler doğru değilŞans işi galiba
Nub bende belli değil ya da ben göremedim. Bşr doktor erkeğe benziyor dedi başka doktor kıza. Başka ultrason resmi de atar onlara da bakarsınızNub teorisi benim 2 oğlumda doğru çıktı. Bu bebiş kıza benziyor
Evet o yüzden nub teorisi herkesde tutmuyor sanirim.bende biraz araştırmıştım nub teorisini bende erkeğe benzetmistim.bide benim bütün belirtilerim erkekticinsiyeti her ne olursa olsun 1.5 senedir bekliyoruz bebeğimizi çok şükür nasip oldu. cok büyük mutluluk.Rabbim tüm hamilelere sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Sizin de mi mide bulantısı olmadı yoksa. Bende olmayınca ve öyle kalçadan kilo vs almayınca erkek belirtileri dediler. Toplam 2 kilo aldım 18 haftadayım.Evet o yüzden nub teorisi herkesde tutmuyor sanirim.bende biraz araştırmıştım nub teorisini bende erkeğe benzetmistim.bide benim bütün belirtilerim erkekticinsiyeti her ne olursa olsun 1.5 senedir bekliyoruz bebeğimizi çok şükür nasip oldu. cok büyük mutluluk.Rabbim tüm hamilelere sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Bir kere bile migdem bulamadı.ilk kızımda 5-6 ay yataktan kalkamiştim.bunda bulanmayinca çevrem erkek olabilir dediSizin de mi mide bulantısı olmadı yoksa. Bende olmayınca ve öyle kalçadan kilo vs almayınca erkek belirtileri dediler. Toplam 2 kilo aldım 18 haftadayım.