Kızlar acil iki arada bir derede kaldım.
1 buçuk aydır izindeyim. Ve pzt işe başlamam gerek fakat kararsızım.
Şimdi size artı eksiklerini sunacağım ve fikir lerinizi rica edeceğim.
Artı lar.
1 iki yaşında bir yavrum var ve çalıştığım kreşte benle berebar gidip geliyor. Güzel vakit geçiriyor.
Bulunduğumuz doğu şehrimde hiç akraba eş dost yok ve kızım için sosyal alan olduğu için iyi.
2 Eşim her ne kadar dile getirmesede çalıştıktan Sonra daha Bi saygı duyar oldu Bana gibi çünkü çalışan kadınlara zaafı var gibi zaaf derken kötü anlamda değil. Para sını kazanıyor bağabında.
3 ailelerimize çalışan bayan çok olmadığı için e kaç tane ayrı r gözle bakılıyor güzel manada.
5 hafta sonu tatil
6 yeme içme onlara ait
Eksiler.
1 Aldığım ücret gecen sene 500 Dü bu sene 800 olacak. Sğk he en Yaparız dediler ama buğün yarı. Diye diye geçiştirdiler.Velhasıl yapmadılar para yok diye ama benden sonra gelen iki elemana yaptılar. Onların daha çok ihtiyaç varmış ve maaşları benden daha iyi.
2 sabah 7 buçuk akşam 6 kızım kuçağmda minübüaşe gidip geliyorum. Kışın Arabamız yok ve çok yorulduğum için daha çok bağıran anne oluyorum eve gelince yavrum hemen uyusun benı yormasın istiyorum.
3 Ev işine yetemiyorum. Yapıyorum ama çok yoruluyorum.
4 işim gerçekten yorucu
Eşim kararı tamamen bana bıraktı.
Ama biliyorum şimdi gelmiywçeğim desem iş verenim kabul etmiyecek.
Geç mi kaldım sizce bildirmekte
Kızlar bu arada ihtiyaçım olduğu için değil tamamen kızım evde tıkanıp kalmasın diye aldığım parayı kızımla harcıyoruz. Ayın ortasında eşimden tekrar harçlık aloyoruz