Nü model: Okuldaki herkes bedenimi benden daha iyi biliyor

Sultanahmet Gülhane Parkındaki İslam Eserleri Müzesinin müdürünü yakından tanırım ama inanır mısınız hep müdür odasında oyalandık.İçeriyi gezme fırsatım olmadı daha

Anahtarlık olarak kullanırım ben bunu ya

Peki sen ?
ne diyosun anlamadım

L lamelifAmine madem dogru dürüst yorum yapmayacaksin senin isin ne burada bacim ??? Kafani yorma be güzelim, hayat kisa.

kime göre doğru dürüst be bacım !!!

sana göre doğru olan yorum nedir senin düşüncelerin mi
ben okypeteye sordum muhteşem dediği için
ya hayır yazdığımada pişman oldum ben bu tarz konulara pek yazmam aslında ama ah kafam bulaştık bi kere işte

bana sanatı anlatın istiyorum hoş geliyor diyorsunuz tamam onu anladımda hangi duyguları uyandırıyor ne hissediyorsunuz merak ediyorum neden anlatmıyorsunuz bana

Gülhane parkinda sanat müzesinide senden duydum simdi Atlantisim. Okay orayada gidilecek o zaman !

Ha L lamelifAmine bak bacim, burada kitaplar tavsiye edildi, müzeler söylendi, Insallah Allahin izniyle sende bir arastirip gidersin, yada kitabini alip okursun. Sanat cok güzeldir bacim, insanin ufkunu acar ...

sana anlatamayız Lamelif
sen herşeye günah penceresinden baktığın için ve biz de seküler çerçeveden baktığımız için anlaşamayız.
sabaha kadar da yazışsak ne sen bizi anlarsın ne de biz seni.
Birbirimizi olduğumuz gibi kabul edelim.

sen hangi şehirdesin Olivia?

L lamelifAmine , seni severim bilirsin. Saka bir yana gercekten eger vaktin ve firsatin varsa ilgilen derim. Yani internette arastir bazen hatta persembe günleri modern art Istanbul bildigim kadariyla bedava müze acik. Bilmiyorum istanbuldamisin ? gez dolas gercekten insanin ufkunu aciyor, mutlu oluyorsun, sanatcilarin bakic acisini yakaliyorsun.

söz veriyorum bi daha bu konulara dalmıcam inşallah ay sinirlerim bozuldu

bilmiyodum ama öğrenmiş oldum beni sevdiğini teşekkür ederim

ben ankaradayım gitmem mümkün değil ,dediğin müzede çıplaklar varsa çok fena bozuşuruz bakbana farklı sanat dallarıyla gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…