- 30 Aralık 2009
- 22.580
- 87.485
- 40
Ben de beğendimbu adam AKP li.
aferin beğendim bu pozunu.
yakışmış
Ama Türkiye`de sadece müslümanlar yasamiyorki, her dinden insan var, onlara haksizlik degilmi bu simdi ???Fakat İslamiyette yeri olmayan haram olan çıplaklığın Müslüman ülkelerde böyle serbestçe sanata ve başka alanlara girmesini doğru bulmuyorum
Hahahaha ha :)
benimsenmemeli ne demek, anlamadim ? Sanat bu, sanata bakarsin, hayran kalirsin cizimine rengi, begenirsin o kadar. Yani benim o kadar param yok mesela su yukaridaki Picasso resmini alip evime asmaya.benimsenmemeli
bende var.benimsenmemeli ne demek, anlamadim ? Sanat bu, sanata bakarsin, hayran kalirsin cizimine rengi, begenirsin o kadar. Yani benim o kadar param yok mesela su yukaridaki Picasso resmini alip evime asmaya.
Kim evinde nü resmi var parmak kaldirsin lütfen !
Kim abarttı msjini anlamadım ben kuzum?Fazla abartmadiniz mi?
kendi adıma konuşayım.bana birisi çıplak kadın vucudu çizmenin kadını teşhir etmenin mantığını açıklasın sanatı sevmek istiyorum
ne kadar büyük bi eksiklik içindeyim tahmin dahi edemezsiniz şu an esef duyuyorum
elbette güzel yaratılmışız naif yaratılmışız ancak erkeklerin haz duygularını beslemeye yardımcı olan onların beyinlerinin içinde rüyalarında her türlü fantazilerinde kullanmalarına izin vermekkendi adıma konuşayım.
kadın vücudunu çok estetik bulurum herkes gibi.
teşhir etmek olarak görmem .
Salonumda bulunan nü tablo çok estetiktir mesela.
ve sen sanat tarihcisin oylemi.keske okumasaymissin benim bölümümu senBir sanat tarihçisi olarak nü tabloların eğer var ise sanat değerini taktir ediyorum. Fakat İslamiyette yeri olmayan haram olan çıplaklığın Müslüman ülkelerde böyle serbestçe sanata ve başka alanlara girmesini doğru bulmuyorum. Bu kişisel bir tercihtir. Esere ve yapana saygı duyulmalı fakat, benimsenmemeli diye düşünüyorum.
bu bir tercihtir Lamelif amineelbette güzel yaratılmışız naif yaratılmışız ancak erkeklerin haz duygularını beslemeye yardımcı olan onların beyinlerinin içinde rüyalarında her türlü fantazilerinde kullanmalarına izin vermek
bielemedim yanii görmek size haz veriyor dimi
ya erkeklereyani biri anlatsın dedim ama ben anlayamam bunu yok ya
severim sevmem mi.A atlantistengelenkadin aaabboowwwww basimiza taslar yagacak
Bende mesela Osman Hamdi var tabiki gercegi degil, gercegi Erol Aksoy`da; mesela cok severim.
Sonra yemek masamda Atatürk ve Gustav Klimt var aaaa dur onu sana yollaEki Görüntüle 1723456 yayim, seversin belki