ve sen sanat tarihcisin oylemi.keske okumasaymissin benim bölümümu sen
severim.Severmisin Gustav Klimt ???
emin ol atlantisli hiç kafa yormuyorum almıyorum bakmıyorumbu bir tercihtir Lamelif amine
Sol öğretide de kadının teşhir amaçlı kullanılmasına,kadının meta olmasına sıcak bakılmaz.
Örnek veriyorum araba galerilerinin fuarlarda manken kullanması kadının metalaşmasıdır ama tablo meselesi öyle değil.
Ha çok çok kafa yormana da gerek yok.
Ben hoşlanmıyorum der almazsın ,poz vermezsin .
Herkes özgür nihayetinde
saygi duymuyorum.eger bir sanat tarihci olmasaydin duyabilirdim.ama bu branşta olann birinin bunu dusunmesine duymam.keske baska bir branşi secseydinBen saygı duyulması gereken kişisel bir tercihtir dedim. Ama saygısız olan sensin şuanda. Ben islam sanatları alanında uzmanlaşıyorum çünkü bu alanı seviyorum. Bu sanattır o sanat değildir de demiyorum. Saldırganlıkla yorum yapmayın.
saygi duymuyorum.eger bir sanat tarihci olmasaydin duyabilirdim.ama bu branşta olann birinin bunu dusunmesine duymam.keske baska bir branşi secseydin
Hat sanatı İslam sanatına giriyor dimi?İlle sanat tarihçisi olmak için nü resimleri mi desteklemeliyim anlamıyorum. Bu resimlerin ikonografisini tekniğini tarihini çok iyi biliyorum öğrenmek istediğim için öğrendim ama uzmanlık alanımı islam sanatı olarak seçtim. Sen bu bölümü okumuşsun fakat ne kadar içindesin acaba. Çoğu sanat tarihçisi alakasız işlerde çalışıyor. Ben bölümümü hakkıyla okudum ki araştırma görevlisi oldum bu bölümün içindeyim.
Bu deme kadesa o bir sanat !Hahahaha ha :)
Topigi açar açmaz bunu gördüm
konumuz icinde olmak degil.arastirma gorevlisi olmussun.akp kafasiyla iste.ama sanati ve sanatçıyı ayiriyorsun.sanatin bir bölümune inancın dolayisiyla tu kaka bakıyorsunİlle sanat tarihçisi olmak için nü resimleri mi desteklemeliyim anlamıyorum. Bu resimlerin ikonografisini tekniğini tarihini çok iyi biliyorum öğrenmek istediğim için öğrendim ama uzmanlık alanımı islam sanatı olarak seçtim. Sen bu bölümü okumuşsun fakat ne kadar içindesin acaba. Çoğu sanat tarihçisi alakasız işlerde çalışıyor. Ben bölümümü hakkıyla okudum ki araştırma görevlisi oldum bu bölümün içindeyim.
korkmayın bu kadar insan vücudundan .
L lamelifAmine onu sana milyonlarca sayfa yazsakda anlamazsin. Cünkü bunu bu yasina Kadar anlamamissan, onu bizde artik sana anlatamayiz bacim.
korkmadım soru sordum sadece ve sana sormadım atlantislikorkmayın bu kadar insan vücudundan .
herkeste var aynısından.
lütfenn ama ya lütfenL lamelifAmine
sanattan anlamayana ne anlatacagim.zaten lap top gitti.cepten yazmaya calisiyorum.yorma parmaciklarimi