- 30 Aralık 2009
- 22.580
- 87.485
- 40
AhahahKontes bu direkt bizim erkekleri temsil ediyo bence bir çoğunun kafası yerinde saksı var çünkü akılları fikirleri şeylerinde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AhahahKontes bu direkt bizim erkekleri temsil ediyo bence bir çoğunun kafası yerinde saksı var çünkü akılları fikirleri şeylerinde.
Şurada Hz Dogus'tan doneler paylaşıyorum, hoş degil mi itiraf et !kız konumu sulandırmasana:))
Şurada Hz Dogus'tan doneler paylaşıyorum, hoş degil mi itiraf et !
Biliyordum ! Haha
okumam çok kitabım var bitmesi gereken
Oky Doğuş daha estetik bacim itiraf et
hemide kanlı canlı:)Oky Doğuş daha estetik bacim itiraf et
Oysa bedenimizi örten şeylere takılmamalıyız. Soyun kabuklarınızı! Çünkü güce ihtiyaç duymadan, çırılçıplak ve masum kalabilmekte asıl mesele.
ÇIPLAKLIK UTANÇ DEĞİL, GURUR VERİC
Çocukluğumdan beri maneviyata ve ruhani çalışmalara ilgim olduğu için benim için mükemmel bir meditasyondu nü modellik. Hareketsiz, tek bir odak noktasında kalmak, bunu yaparken de çıplak olmak bu durumu mükemmelleştiriyor.
Sanatçı için o beden anatomik bir unsurdur. Ama sokaktaki adamın bu algıyı geliştirebilmesi, elbette bir sanat kültürünü içselleştirebilmiş olmasıyla ilişkili. Nü resme bakıp çıplaklık değil; renk, biçim ve ifade görmek bir süreç gerektiriyor.
o heykele baktığımsa çıplaklık görmüyorum ben. heykeltraşın bir insanı bu kadar gerçekçi nasıl betimlediğini görüyorum. o kadar ki belki biraz orantıda sorun olsada ogururlu yüzüne baktığımda ideal bir erkek güzelliği görüyorum.okumam çok kitabım var bitmesi gereken
ben senin duygularını zormuştum ancak cevap alamadım herneyse boşver artık herkesin düşüncesi kendine
okumam çok kitabım var bitmesi gereken
ben senin duygularını zormuştum ancak cevap alamadım herneyse boşver artık herkesin düşüncesi kendine
Pro uye olmadan yapamazsiniz onu.yazı tipi nasıl sabitlenir?
Doğuşu görünce kör oldumKim abarttı msjini anlamadım ben kuzum?
Sanata küfür eden mi foto eklenenler mi?
Doğuş çok sanatsal olmuş ama, saksı ve Doğuş
oky ya Davut heykeline baktığımda tek düşünebildiğim o orantısızlık oluyor Çok yüzeyselim yaa offo heykele baktığımsa çıplaklık görmüyorum ben. heykeltraşın bir insanı bu kadar gerçekçi nasıl betimlediğini görüyorum. o kadar ki belki biraz orantıda sorun olsada ogururlu yüzüne baktığımda ideal bir erkek güzelliği görüyorum.
o kadar gerçek gibiymişki bu heykel,michelangelo konuşsana demiş heykeline.. şehir efsanesimi bilemem:).
elbette. ama konumuz nü olduğu için bu örnekleri verdim benben şunu merak ettim sadece Rönesans'ın Davut heykelini övüyorsun okypete
aynı objektiflikle Gotik dönemin giyinik heykellerini de estetik açıdan nasıl değerlendiriyorsun..
ya da islam sanatının geometrik şekilleri hakkında estetik açıdan ne düşünüyorsun?
güzel ya da muhteşem diyemedim biliyorsun güzel kavramı sanatta sakıncalıdır.estetik demek kelimenin tam karşılığı ile..