- 13 Ağustos 2022
- 8.714
- 4.447
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
İnatlasmiyor hatta dedimki yanına kuzenini yada kardesini alsaydın 3 kişi olsaydınız dedim.Eşiniz sizi gerçekten çok seviyosa sözünüzü dinler açık açık konuşun o zaman nişanlınız bir daha yapmaz
Bakıp bakmama meselesi değil normal karşılanması.
Valla ben kuzenlerimle kardeş gibiyim, onlar da abla bilip sahiplenirler, yarın öbür gün nişanlıları sizin gibi düşünse üzülürüm...Bir erkek annesi ve dayısının ailesi ile akşam keyifli vakit geçirse ve dayısının oğlu nişanlı olsa bu kız ailenin gelini gece 1 e kadar oturup aile ile sohbet etse sonra kayinbabasi erken yatıp uyusa evde kızın nişanlısı yok işe gitmiş kız bir sokak ötede otursa babası almaya gelmese ve kızın erkek kuzeni gece 1 de evine bıraksa hoş karşılar mısınız ? Normal birşey mi bu bir kadın nişanlısının erkek kuzenleriyle kardeş olabilir mi ?
Belli olmuyor herşey.Valla ben kuzenlerimle kardeş gibiyim, onlar da abla bilip sahiplenirler, yarın öbür gün nişanlıları sizin gibi düşünse üzülürüm...
Espriniz yanlış anlaşılacak, üyeliği birden fazla kişi kullanıyor sanılacak, ki zaten biliyorsunuzdur da yine de yazayım, KK TURİZM’de koltuklarımız tek kişilik olup 2-3 kişi oturmak yasaktır, birkaç kişi yolculuk yapılması durumunda koltuğun altındaki fırlatma butonuna basılırEkonomik olsun diye
Yok ya bir de sizden izin alacaklar di...Oldu gozlerim doldu! alt tarafi evlenmissiniz ya da nisanlisiniz artik neyseniz,millete bu kadar hükmetme hakkini kendinizde nasil buluyorsunuz.Demek ki insanlarin niyeti sizin gibi fesat degil bu kadar ucuk dusunmuyorlar..Yok bir de Vize basvurusu yapsinlar size..Kavga bile etmedik.Rahatsiz olduğumu söyledim hatta kız kendi kayınvalidesi kayinbabasi nişanlısının kızkardeşi ile kv min evine kalmaya geldi.Buna da çıldırdım.Hem kendi nişanlısı yok.Hem benim nişanlımla aynı evde kalacak.İsi çıkmış kalmamis tamam ayrı odalarda kalacaklar.Ama ne alaka yani.
Bende oyle okudum sonra anladım tabi, işte noktalama işaretinin önemiNoktalama işareti kullansa anlayacağımkayınbabası eşinden 3 yaş küçükmüş benim beynim orda durdu
Kardeş sen ne anlatıonHayır yanlış anladınız evine bıraktığı kız 3 yaş küçük kayinbaba dediğim kişi eşin dayısı oo 60 li yaşlarda adam
Bence doğru değil birbir kuzenlerimize tabi kardeş gibi bakariz ama bazi şeylerde uygun olmaz yaniBir erkek annesi ve dayısının ailesi ile akşam keyifli vakit geçirse ve dayısının oğlu nişanlı olsa bu kız ailenin gelini gece 1 e kadar oturup aile ile sohbet etse sonra kayinbabasi erken yatıp uyusa evde kızın nişanlısı yok işe gitmiş kız bir sokak ötede otursa babası almaya gelmese ve kızın erkek kuzeni gece 1 de evine bıraksa hoş karşılar mısınız ? Normal birşey mi bu bir kadın nişanlısının erkek kuzenleriyle kardeş olabilir mi ?
Onu demek istemiyor ; kendi eşi kuzeninin nişanlısı olan kızı evine bırakmışBence doğru değil birbir kuzenlerimize tabi kardeş gibi bakariz ama bazi şeylerde uygun olmaz yani
Yinede dogru degil ozamn bende onlarla giderim :) gece birde tek baslarina gitmeleri dogru degil ama diger turlu birbirimizin esleri nisanlisi vs tbi hepmz kardes sayariz ama dedigim gibi bazi seyler munasip olmazOnu demek istemiyor ; kendi eşi , eşinin kuzeninin nişanlısı olan kızı evine bırakmış
Ama geç saatte kızı tek başına yollamak da mantıklı değil ki , 1 sokak öteye evine bırakmış kızı aile evine yaniYinede dogru degil ozamn bende onlarla giderim :) gece birde tek baslarina gitmeleri dogru degil ama diger turlu birbirimizin esleri nisanlisi vs tbi hepmz kardes sayariz ama dedigim gibi bazi seyler munasip olmaz
Anladm evet bu doğru ozaman daha beter kesinlikle yanlis benceOnu demek istemiyor ; kendi eşi kuzeninin nişanlısı olan kızı evine bırakmış
Tamam da burda sorulmasi gereken herkes uyumus bunlar niye sona kalmiş :) ozaman bu kiz akılsız millet uyukluyo hala orda babasida gelip almamis bir garjp aileAma geç saatte kızı tek başına yollamak da mantıklı değil ki , 1 sokak öteye evine bırakmış kızı aile evine yani
Kizin sadece kayınbabası uyumuş o yüzden o bırakamamış , konu sahibinin eşi bırakmış evde tek erkek o olduğu içinTamam da burda sorulmasi gereken herkes uyumus bunlar niye sona kalmiş :) ozaman bu kiz akılsız millet uyukluyo hala orda babasida gelip almamis bir garjp aile
Ozman yanina esini alsaydi veya kardesi vs ayakta kim varsa zaten bir sokak ote ya madem bnce dogru değil espri: hem elalem ne der :)))))))Kizin sadece kayınbabası uyumuş o yüzden o bırakamamış , konu sahibinin eşi bırakmış evde tek erkek o olduğu için
Konu sahibi onlarda değildi sanırım, eşi sonradan anlatmış , daha doğrusu kayınvalidesiOzman yanina esini alsaydi veya kardesi vs ayakta kim varsa zaten bir sokak ote ya madem bnce dogru hem elalem ne der :)))))))
Ozman yanina esini alsaydi veya kardesi vs ayakta kim varsa zaten bir sokak ote ya madem bnce dogru değil espri: hem elalem ne der :)))))))
Yani ne olursa olsun ben anlasiyla karsilamazdim bana ters ozmaan yanina evdeki kadinlardan birini almaliydi tek gidemez niyet iidir mutlaka ama yanlis da bir tane dogru da bir taneKonu sahibi onlarda değildi sanırım, eşi sonradan anlatmış , daha doğrusu kayınvalidesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?