• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal mi bu sizce ?

Konu sahibi, işyerinden evlilik sebebiyle kıdem tazminatını alabilmek için resmi nikah kıymış. Konu sahibi, şu anda İç Anadolu'da baba evinde; eşi de kendi ailesiyle Ege'de yaşıyor. Haziran'da düğün yapıp o zaman aynı evde yaşamayı planlıyorlar. O zamana kadar farklı il ve evlerdeler.
Ozaman evden birini yanina alacakti bence yanlış

Bir erkek annesi ve dayısının ailesi ile akşam keyifli vakit geçirse ve dayısının oğlu nişanlı olsa bu kız ailenin gelini gece 1 e kadar oturup aile ile sohbet etse sonra kayinbabasi erken yatıp uyusa evde kızın nişanlısı yok işe gitmiş kız bir sokak ötede otursa babası almaya gelmese ve kızın erkek kuzeni gece 1 de evine bıraksa hoş karşılar mısınız ? Normal birşey mi bu bir kadın nişanlısının erkek kuzenleriyle kardeş olabilir mi ?
Senin konuların hep bi garip ya, bunları düşünerek-kafaya takarak yada merak ederek nasıl yaşıyorsunuz? Hiç mi düzgün bir uğraşınız yok, Böyle hayat zor geçer. İnsan hasta olur be.

Benim nişanlımin onu evine bırakmasına deli oldum diyorum hala niye anlamiyorsunzu
Tamam seniiiin nişanlınııııın onuu evine bırakmasına delii olduuuuuun, anladık. Eeeee?
Napalım topluca evrene mesaj mı yollayalım, adam toplayıp nişanlını mı dövdürelim, kızın saçını çekip dil mi çıkaralım?

Tamam seniiiin nişanlınııııın onuu evine bırakmasına delii olduuuuuun, anladık. Eeeee?
Napalım topluca evrene mesaj mı yollayalım, adam toplayıp nişanlını mı dövdürelim, kızın saçını çekip dil mi çıkaralım?
Çok atarlısın ama mantıklısın 👍

Ve bunu eşim saklıyor.Yok evde dayı var yani kızın kayinbabasi erken uyumuş adam kızın evi bir sokak otedeymis.Kizin kendi babası erkek kardeşi var saat uygun bir saat değil bende bindim erkek kuzenlerimin arabasına ama zaruri sebeplerden dolayı ise okula bırakılma gibi.
Zorunluluk olmadan bir kız erkek kuzeninin arabasına binse gezseler yiyip içseler eğlenseler ne oluyor?

Ve bunu eşim saklıyor.Yok evde dayı var yani kızın kayinbabasi erken uyumuş adam kızın evi bir sokak otedeymis.Kizin kendi babası erkek kardeşi var saat uygun bir saat değil bende bindim erkek kuzenlerimin arabasına ama zaruri sebeplerden dolayı ise okula bırakılma gibi.
Ne yapsın saklamayıp senle mi uğraşsın

Kavga bile etmedik.Rahatsiz olduğumu söyledim hatta kız kendi kayınvalidesi kayinbabasi nişanlısının kızkardeşi ile kv min evine kalmaya geldi.Buna da çıldırdım.Hem kendi nişanlısı yok.Hem benim nişanlımla aynı evde kalacak.İsi çıkmış kalmamis tamam ayrı odalarda kalacaklar.Ama ne alaka yani.
Kaynanan evinde kimi misafir edeceğini sana mı soracak?

Nişanlım o benim karisirim.
Ben insanların kendi kendilerine hallenmelerine çok gülüyorum ya
Karışacan da ne olacak?
Herkes bildiğini okuyacak, kavga çıkarıp duracaksın ama yine herkes bildiğini okuyacak
Komple bir ailenin doğrularını değiştirmeye çalışacağına sen onların doğrularına uysan en azından çeneni kapatsan üstüne vazife olmayan şeylere burnunu sokmasan biraz saygı duyarlar ancak
“Karışırım da karışırım” kim takar Yalova kaymakamını

İnatlasmiyor hatta dedimki yanına kuzenini yada kardesini alsaydın 3 kişi olsaydınız dedim.
Nasıl yani, mesela x cim saat geç oldu ben seni eve bırakayım ama ıssızda üstüne atlama ihtimalim var oyüzden yanına koruma alalım mı deseydi yada benim koskoca resmî nikahlı nişanlım seni acayip kıskanıyor özgüven problemi var ve çok kompleksli o yüzden ikimiz yalnız 20 adım bile atamayız yanımızda biri daha olmalı mı deseydi

Yinede dogru degil ozamn bende onlarla giderim :) gece birde tek baslarina gitmeleri dogru degil ama diger turlu birbirimizin esleri nisanlisi vs tbi hepmz kardes sayariz ama dedigim gibi bazi seyler munasip olmaz
Tek başınıza taksiye de bilmemeniz gerekiyor, doktora muayene de olmamanız gerekiyor dimi

Tek başınıza taksiye de bilmemeniz gerekiyor, doktora muayene de olmamanız gerekiyor dimi
Dr ile bu ayni sey değil sacma bana gore bu dusunceniz. gecenin birine kadar oturmus babasi bile almaya gelmemis gecenin birinde taksiye tek binmek ne derece dogruysa o da bu derece dogru

Kadını tek mi yollasalardı? Ayrıca bizlere misafir gelince kocan,baban vs. gelsin seni alsın demiyoruz akşam saat 9 bile olsa köpek olur bir şey olur diye evdeki bir erkek bırakıyor. Ne var bunda? Ayrıca uyuyormuş uyanık olan biri varken uyuyanı niye kaldırsınlar. Bu kadar kıskanç olmaya gerek yok bence kendinizi boş yere yorarsınız. Bide kaşla göz arasında kv'ye laf sokmadanda geçmemişsiniz.

Bir erkek annesi ve dayısının ailesi ile akşam keyifli vakit geçirse ve dayısının oğlu nişanlı olsa bu kız ailenin gelini gece 1 e kadar oturup aile ile sohbet etse sonra kayinbabasi erken yatıp uyusa evde kızın nişanlısı yok işe gitmiş kız bir sokak ötede otursa babası almaya gelmese ve kızın erkek kuzeni gece 1 de evine bıraksa hoş karşılar mısınız ? Normal birşey mi bu bir kadın nişanlısının erkek kuzenleriyle kardeş olabilir mi ?
1kızın nişanlısı işe gittiyse gecenin o saatinde kızın orda ne işi var
2 kız niye eve kendisi gitmiyor
3 Kayınbaba yatıp uyuduysa nişanlısı işe gittiyse o ikisi niye orda oturuyor
4bir kadın nişanlısının erkek kuzenleriyle kardeş olamaz

Back