• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal mi bu sizce ?

Kuzen gökten zembille inmedi.
Sizden evvel hayatında olan biri.
Hoslanacaksa hoşlanırdı yani.
Mantıksız kıskançlıklara tahammülüm yok.
Bu derece emin olmadığınız biriyle sürekli sorunlar yaşarsınız.
Kim varsa var fark etmez. Benim eşim genç bir hanımı o saatte evine bırakma isini başkasına bırakmasa aferin diye düşünürüm

Bale derken anlamadım ne diyorsunuz , kimseyi toplayan olmadı size yardımcı olmak için cevap veriyorum , bir üyenin internette tanışıp nikah kiydiginizi yazdığı yoruma ne zaman nikah kiydiginizi sordum bunu sorunca sizi kınamış mı oldum ? Neyse iyilikte yaramiyor
Sadece siz değil ben burada sürekli konu acmamin sebebi Ağustos ta 30 yaşıma giricem.Bu yaşıma kadar böyle aile görmedim.Ben eşim olacak kişiye aile yapımı anlattım.Babam muhafazakar.Onlarda günübirlik yaşıyorlar.Mesela ailenin genclerinde alkol alımı var.Ben eşime ilk başta söyledim alkole karşı oldugumu ilk sevgililik döneminde zaten kendisi de senede 1 2 içtigini söyledi.Simdi babamın fikirleri adama dokunuyor.Ama ben ona ailemi nelere karşı oldugumu anlattım.Kv ile tanıştım.Sevgililik döneminde iyi anlasiyorduk.Gorumcemle aram iyiydi.Samimi değildik.Aileler tanışınca görümcem buz gibi oldu durduk yere.Dedim babasız büyümüş abisini kıskanıyor.Oyle baba yerine koymuş abisini.Annesi masraf yapmamak için sürekli bahane yalan buldu.Hatta boşanma olayıyla iyice cirkeflesti.Bana boşanma dilekçesi hazırladı eşim.1 2 gün sonra biz kız istemedik.Baban oğlumu istedi dedi.Babam böyle birşey dedinmi diye sorduğunda şaka yaptim dedi.Bu kadar konu acmamin sebebi özellikle nikahtan itibaren son iki aydır annemden emdiği sütü burnumdan getirdiler.

Kuzen gökten zembille inmedi.
Sizden evvel hayatında olan biri.
Hoslanacaksa hoşlanırdı yani.
Mantıksız kıskançlıklara tahammülüm yok.
Bu derece emin olmadığınız biriyle sürekli sorunlar yaşarsınız.
Kim varsa var fark etmez. Benim eşim genç bir hanımı o saatte evine bırakma isini başkasına bırakmasa aferin diye düşünürüm
Kuzeninin nisanlisindan bahsediyorum kuzen değil.

Benim nişanlımin onu evine bırakmasına deli oldum diyorum hala niye anlamiyorsunzu
Bakın bende kıskancım ama kuzeninin nişanlısını 1 sokak ileriye bırakmasından gurur duyarım , kızı tek mi salsın it var kopuk var hemcinsin o senin zarar gelse mutlu mu olcaksin biraz mantıklı olun , kızın abisi babası kardeşleri gelmiyorsa bu onların sorunu sonuçta kız o eve gelmiş sizin nişanlınizda kuzeniniz için teslim etmek istemiş evine hepsi bu

Benim nişanlımin onu evine bırakmasına deli oldum diyorum hala niye anlamiyorsunzu
Niye ki? Siz kuzeniniz karısına nişanlısına bakar mısınız? Gece geç olması ne fark eder ki? Bahsettiğiniz ihtimal cinsi sapıklığa giriyor farkındasınız dimi

Kuzeninin nisanlisindan bahsediyorum kuzen değil.

Ama o kadar karmaşık bir anlatım ki bir yerde kızın erkek kuzeni yazmışsınız kusura bakmayın böyle anlaşılıyor.

Yani ben kızın yerinde olsam o saate nişanlımin olmadığı ortamda oturmam tamam. Ama haydi kiz oturdu. Düşünün eve bırakayım diyen yok. Eşim ben bırakırım dese kızmam aksine ince düşünmesi hoşuma gider.

Konuyu anlatırken niye nişanlınız olduğunu söylemiyorsunuz? O kadar sıkıntısı var adamın, buna mı takıldınız takıla takıla? Boş kıskançlık yapıyorsunuz, biraz törpüleyin kendinizi.

Ama o kadar karmaşık bir anlatım ki bir yerde kızın erkek kuzeni yazmışsınız kusura bakmayın böyle anlaşılıyor.

Yani ben kızın yerinde olsam o saate nişanlımin olmadığı ortamda oturmam tamam. Ama haydi kiz oturdu. Düşünün eve bırakayım diyen yok. Eşim ben bırakırım dese kızmam aksine ince düşünmesi hoşuma gider.
Ve bunu eşim saklıyor.Yok evde dayı var yani kızın kayinbabasi erken uyumuş adam kızın evi bir sokak otedeymis.Kizin kendi babası erkek kardeşi var saat uygun bir saat değil bende bindim erkek kuzenlerimin arabasına ama zaruri sebeplerden dolayı ise okula bırakılma gibi.

Konuyu anlatırken niye nişanlınız olduğunu söylemiyorsunuz? O kadar sıkıntısı var adamın, buna mı takıldınız takıla takıla? Boş kıskançlık yapıyorsunuz, biraz törpüleyin kendinizi.
Kıskançlık demeyelim de kızın kendi hayatı nişanlısı var bu durumun sürekli olabileceğini söylüyorlar

Benim kuzenin karısı da her şeye burnunu sokuyordu, boşandılar sonra. Yenice tekrar birleştiler. Bizden kimse ne arıyor soruyor ne evine ayak basıyor. Koca çenesi hin aklı ile herkesi soğuttu, şimdi de zoruna gidiyor göz ardı edilmek. Öyle aklıma geldi, siz kişisel almayın.👽

Ve bunu eşim saklıyor.Yok evde dayı var yani kızın kayinbabasi erken uyumuş adam kızın evi bir sokak otedeymis.Kizin kendi babası erkek kardeşi var saat uygun bir saat değil bende bindim erkek kuzenlerimin arabasına ama zaruri sebeplerden dolayı ise okula bırakılma gibi.
Eşiniz de size deseydi o zaman işe okula otobüsle git taksiyle git diye ?

Back