• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal mi bu sizce ?

Eş demişsin e hani nişanlıydı?
Ya sen kaç kişisin bacım?
Sohbet güzeldir demişlerdir otur kızım x seni bırakır ne olacak oturmuştur ne var bunda?
Resmi nikahlı ama aynı eve girene kadar eş demek istemiyor anladığım kadarıyla o yüzden nişanlı 😬

Bir erkek annesi ve dayısının ailesi ile akşam keyifli vakit geçirse ve dayısının oğlu nişanlı olsa bu kız ailenin gelini gece 1 e kadar oturup aile ile sohbet etse sonra kayinbabasi erken yatıp uyusa evde kızın nişanlısı yok işe gitmiş kız bir sokak ötede otursa babası almaya gelmese ve kızın erkek kuzeni gece 1 de evine bıraksa hoş karşılar mısınız ? Normal birşey mi bu bir kadın nişanlısının erkek kuzenleriyle kardeş olabilir mi ?
Size ne milletten, isterse üçe kadar oturur. Sohbet sarmış demek ki.

Bide nişanlısı adı üstünde ister 10 da kalkar ister 1-2 de buna kimse bir şey diyemez ki
Babası kardeşi kayinbabasi varken niye benim nişanlım bırakıyor gecenin birinde nişanlım da sizin gibi düşünüyor bunu birde benden sakladı.Annesi anlattı çenesi düşük kv nin.Bende gizlediği için kızdım.Onemsiz bulduğum için anlatmadım dedi.

Eee öyle resmen birkaç kişiyi toplayıp yorum yapmaya gelmissiniz.Bale hakkında yaptığım yorum heralde birilerine dokundu.Takip etmek zorunda değilsiniz.
Bale derken anlamadım ne diyorsunuz , kimseyi toplayan olmadı size yardımcı olmak için cevap veriyorum , bir üyenin internette tanışıp nikah kiydiginizi yazdığı yoruma ne zaman nikah kiydiginizi sordum bunu sorunca sizi kınamış mı oldum ? Neyse iyilikte yaramıyor 🖐🏻

Burada nikah var diyorum ayrı yaşıyoruz düğün daha olmadı eee nikah var karı kocasiniz nişanlıyım deyince ben napabilirim
Ya kusura bakmayın ama çok daha büyük dertleriniz varken kuzeninin nişanlısını eve bırakmasına takılmışsınız. Kuzeninin nişanlısını bakan adamda ensest vardır bu adam baldıza da bakar kayınvalideye de bakar boşanın gitsin güvenmiyorsanız. Tabii ki kuzenin nişanlısı kardeş demektir.

Bir diğeri saçma sapan konular açıp duruyorsunuz sabah nişanlım akşam eşim diyen birine de bi noluyor ya diyelim bi zahmet. Burda sizin dertleriniz için hazır beklemiyoruz. Durmadan konu açıyorsunuz.

Saçma sapan üsluplarla kınayanın başına gelir diyorsunuz da sizi biz mi nikah masasına oturttuk. Boşanın diyoruz yok e napalım ya biz?

Back