• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal mi bu sizce ?

Benim kuzenin karısı da her şeye burnunu sokuyordu, boşandılar sonra. Yenice tekrar birleştiler. Bizden kimse ne arıyor soruyor ne evine ayak basıyor. Koca çenesi hin aklı ile herkesi soğuttu, şimdi de zoruna gidiyor göz ardı edilmek. Öyle aklıma geldi, siz kişisel almayın.👽
Gidip kıza söylemedim.Esime belirttim rahatsız olduğumu.Surekli tekrar ederse söylerim.

E normal değil mi? Kız oturmuş defol git mi desin? İnsanlık etmiş bırakmış
Ne var bunda?
Kavga bile etmedik.Rahatsiz olduğumu söyledim hatta kız kendi kayınvalidesi kayinbabasi nişanlısının kızkardeşi ile kv min evine kalmaya geldi.Buna da çıldırdım.Hem kendi nişanlısı yok.Hem benim nişanlımla aynı evde kalacak.İsi çıkmış kalmamis tamam ayrı odalarda kalacaklar.Ama ne alaka yani.

Kavga bile etmedik.Rahatsiz olduğumu söyledim hatta kız kendi kayınvalidesi kayinbabasi nişanlısının kızkardeşi ile kv min evine kalmaya geldi.Buna da çıldırdım.Hem kendi nişanlısı yok.Hem benim nişanlımla aynı evde kalacak.İsi çıkmış kalmamis tamam ayrı odalarda kalacaklar.Ama ne alaka yani.
Sana ne? Senden izin mi alacak? Kayınvalide evine kabul etmiş kızın ailesi göndermiş, kız gitmiş kalmış. Size laf düşmeyen şeylere karışmayın bence sizin bunu eleştiriyor olmanız ne alaka?
Evlerine birini kabul etmeden önce sizi arayıp sorsunlar mı?

Kesin esinizde gozu var kizin (hadi kizlar, burdan yuruyelim bir adamin hayatini kurtaracagiz 😅)

Her zaman tekrar edeceğini sanmıyorum.
Onlara göre normal, normal olanın tekrar etmesinde beis yok. İnsanlar ile iyi geçinmeye bakın, dışlanınca ağlıyorsunuz sonra, çok gördük sizin gibi taze gelinleri.

Burda herkes normal bu durum bir kere götürmüş dedi , siz de tekrarlayacak gibi gözüküyor dediniz , en son yazdığınizda da her zaman tekrar edeceğini sanmıyorum dediniz cidden dalga mı geçiyorsunuz

Ailenin gençlerinde alkol kullanımı var ben söyledim sevmediğimi demişsiniz, size ne?
Kadına "niye oturuyor o saate kadar erkenden gitsin" demişsiniz, size ne?
Had sorununuz mu var acaba hanımefendicim? Biraz böyle haddinizin olmadığı konulara burnunuzu sokup yorum yapıyor gibisiniz de.

Back