- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Resmi nikahlı ama aynı eve girene kadar eş demek istemiyor anladığım kadarıyla o yüzden nişanlıEş demişsin e hani nişanlıydı?
Ya sen kaç kişisin bacım?
Sohbet güzeldir demişlerdir otur kızım x seni bırakır ne olacak oturmuştur ne var bunda?
Size ne milletten, isterse üçe kadar oturur. Sohbet sarmış demek ki.Bir erkek annesi ve dayısının ailesi ile akşam keyifli vakit geçirse ve dayısının oğlu nişanlı olsa bu kız ailenin gelini gece 1 e kadar oturup aile ile sohbet etse sonra kayinbabasi erken yatıp uyusa evde kızın nişanlısı yok işe gitmiş kız bir sokak ötede otursa babası almaya gelmese ve kızın erkek kuzeni gece 1 de evine bıraksa hoş karşılar mısınız ? Normal birşey mi bu bir kadın nişanlısının erkek kuzenleriyle kardeş olabilir mi ?
Biliyorum eski konusunda nişanlım diye özellikle vurgu yaptı da eş oldu şimdiResmi nikahlı ama aynı eve girene kadar eş demek istemiyor anladığım kadarıyla o yüzden nişanlı
Abla hepimiz o kadar direttik ki resmi nikahlı nişanlı olmaz eş olur koca olur diye ondandırBiliyorum eski konusunda nişanlım diye özellikle vurgu yaptı da eş oldu şimdi
Onu bende söyledim de açıkçası bu hesabı ve eski konulara bi bak bu hesap bence birden fazla kişi tarafından kullanılıyor.Abla hepimiz o kadar direttik ki resmi nikahlı nişanlı olmaz eş olur koca olur diye ondandır
Konuyu kağıda dökerek algıladım . İnternet yorumlarında gördüğü adamla koşa koşa nikah kıyarsa tanımadan etmeden daha çok yakar beynimizi burdaBu kızın konuları bana error verdiriyor
Konuyu kağıda dökerek algıladım . İnternet yorumlarında gördüğü adamla koşa koşa nikah kıyarsa tanımadan etmeden daha çok yakar beynimizi burda
Babası kardeşi kayinbabasi varken niye benim nişanlım bırakıyor gecenin birinde nişanlım da sizin gibi düşünüyor bunu birde benden sakladı.Annesi anlattı çenesi düşük kv nin.Bende gizlediği için kızdım.Onemsiz bulduğum için anlatmadım dedi.Bide nişanlısı adı üstünde ister 10 da kalkar ister 1-2 de buna kimse bir şey diyemez ki
2 senedir tanıyorum merak etmeyin pat diye evlenmedim son 1 ayda degistiİnternette yorumda gördüğü insanla mı peki ne kadar sürede nikah kıymış
Her açtığı konusunun Neresinden tutarsan tut elinde kalıyo. Bu kafayla çok çeker, çokta çektirirKonuyu kağıda dökerek algıladım . İnternet yorumlarında gördüğü adamla koşa koşa nikah kıyarsa tanımadan etmeden daha çok yakar beynimizi burda
Kinayanin başına gelir derler.Bir anda oldu önce arkadaşlık sonra sevgililik 1 sene konustuk nisan nikah düğün olacak birdeİnternette yorumda gördüğü insanla mı peki ne kadar sürede nikah kıymış
Yorum yapmak zorunda değilsiniz rahatsız ediyorsamHer açtığı konusunun Neresinden tutarsan tut elinde kalıyo. Bu kafayla çok çeker, çokta çektirir
Kınayan mı oldu ? 1 sene konuştuğunuz vahiy mi indi benim nerden haberim olsunKinayanin başına gelir derler.Bir anda oldu önce arkadaşlık sonra sevgililik 1 sene konustuk nisan nikah düğün olacak birde
Burada nikah var diyorum ayrı yaşıyoruz düğün daha olmadı eee nikah var karı kocasiniz nişanlıyım deyince ben napabilirimEş demişsin e hani nişanlıydı?
Ya sen kaç kişisin bacım?
Sohbet güzeldir demişlerdir otur kızım x seni bırakır ne olacak oturmuştur ne var
Eee öyle resmen birkaç kişiyi toplayıp yorum yapmaya gelmissiniz.Bale hakkında yaptığım yorum heralde birilerine dokundu.Takip etmek zorunda değilsiniz.Kınayan mı oldu ? 1 sene konuştuğunuz vahiy mi indi benim nerden haberim olsun
Bale derken anlamadım ne diyorsunuz , kimseyi toplayan olmadı size yardımcı olmak için cevap veriyorum , bir üyenin internette tanışıp nikah kiydiginizi yazdığı yoruma ne zaman nikah kiydiginizi sordum bunu sorunca sizi kınamış mı oldum ? Neyse iyilikte yaramıyorEee öyle resmen birkaç kişiyi toplayıp yorum yapmaya gelmissiniz.Bale hakkında yaptığım yorum heralde birilerine dokundu.Takip etmek zorunda değilsiniz.
Ekonomik olsun diyeOnu bende söyledim de açıkçası bu hesabı ve eski konulara bi bak bu hesap bence birden fazla kişi tarafından kullanılıyor.
Ya kusura bakmayın ama çok daha büyük dertleriniz varken kuzeninin nişanlısını eve bırakmasına takılmışsınız. Kuzeninin nişanlısını bakan adamda ensest vardır bu adam baldıza da bakar kayınvalideye de bakar boşanın gitsin güvenmiyorsanız. Tabii ki kuzenin nişanlısı kardeş demektir.Burada nikah var diyorum ayrı yaşıyoruz düğün daha olmadı eee nikah var karı kocasiniz nişanlıyım deyince ben napabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?