- 21 Kasım 2017
- 27.498
- 120.065
-
- Konu Sahibi cileklihurma
Niye bu sitede çok takılınca ne oluyor? Satır aralarında sitenin vasat olduğunu, burada takılmanın boş iş olduğunu ima ediyorsun ama dört ayda 800 konu açmışsın, onu ne yapacağız? Konu başlığı da GAZ. Güzel ama zorlu. Bir de oturup bunu düşünmüşsün. Biz buralarda boş boş takılırken sen de atom parçalamıyorsun hani. Hadi kızlaaarr hepimiz nişanlılığımızdan bahsedelimmmm. Konuya bak hahahahhsdjdjjSen sor diye böyleyim yaralı kalp Pro üye alacak kadar hakimsin burayaüzüldüm açıkçası dkdjdjdjdn bye
Pro üyelik alacak kadar ciddiye aldığım bir site değil geliyorum soru soruyorum insanlara cevap veriyorum bitti gitti40 kere sorduğuna göre verseler hayır demezsinPro üyelere her ay çeşitli aktiviteler, buluşmalar, sitede sizin görmediğiniz sayfalara erişim vs bi sürü şey var. Madem çatladın söyliyim
Bana pro üyelik yemek yarışmasında 1. olduğum için yönetim tarafından hediye edildi diyeceğim ama korkuyorum. Yemek yapmayı ayrı, yarışmaya katılmayı ayrı hor görür şimdi40 kere sorduğuna göre verseler hayır demezsinPro üyelere her ay çeşitli aktiviteler, buluşmalar, sitede sizin görmediğiniz sayfalara erişim vs bi sürü şey var. Madem çatladın söyliyim
Boş bir iş olduğundan değil bana göre “ Pro üyelik almanın “ boş bir iş olduğundan bahsediyorum istediğim tarzda istediğim sitilde ve istediğim yazım yanlışıyla da konu açarım site sahibi misin ? Her şeyi düzeltme gereği duyuyorsun her şeyde fikrinin olabileceğine inanıyorsunNiye bu sitede çok takılınca ne oluyor? Satır aralarında sitenin vasat olduğunu, burada takılmanın boş iş olduğunu ima ediyorsun ama dört ayda 800 konu açmışsın, onu ne yapacağız? Konu başlığı da GAZ. Güzel ama zorlu. Bir de oturup bunu düşünmüşsün. Biz buralarda boş boş takılırken sen de atom parçalamıyorsun hani. Hadi kızlaaarr hepimiz nişanlılığımızdan bahsedelimmmm. Konuya bak hahahahhsdjdjj
KıvırBoş bir iş olduğundan değil bana göre “ Pro üyelik almanın “ boş bir iş olduğundan bahsederim istediğim tarza istediğim sitildr ve istediğim yazım yanlışıyla da konu açarım site sahibi misin ? Her şeyi düzeltme gereği duyuyorsun her şeyde fikrinin olabileceğine inanıyorsunher konuda söz sahibiyim sanıyorsun
Oh olsun yine olsa yine öyle konu açarım var mı başka sorun ??
Kısacası şey sanane dkdjdjjd
Yorum yapamayacağın tarzda cevap olunca kıvır olur kıvırdım hadi git
İçerik nedir bakamadım bağırsak gazı mı nfnfndNiye bu sitede çok takılınca ne oluyor? Satır aralarında sitenin vasat olduğunu, burada takılmanın boş iş olduğunu ima ediyorsun ama dört ayda 800 konu açmışsın, onu ne yapacağız? Konu başlığı da GAZ.
İçerik nedir bakamadım bağırsak gazı mı nfnfnd
Nişanlılıkla ilgili her şeyyy.İçerik nedir bakamadım bağırsak gazı mı nfnfnd
GAZ ne peki?Nişanlılıkla ilgili her şeyyy.
Yorum özellikle yapmıyorum artık, bir de işim var biraz. Cehaletiyle bu kadar övünen biri için paralayamam kendimi. Şu kapının kulpuna anlatırım daha iyi.Yorum yapamayacağın tarzda cevap olunca kıvır olur kıvırdım hadi git
Güzel Ama Zorlu. (Nişanlılıktan bahsediyor.)GAZ ne peki?
Cehalet ?Yorum özellikle yapmıyorum artık, bir de işim var biraz. Cehaletiyle bu kadar övünen biri için paralayamam kendimi. Şu kapının kulpuna anlatırım daha iyi.
burada Pro üye olmanın avantajı ne ?
Pro üye alacak kadar hakimsin buraya
Sence ben burada Pro üyelik alır mıyım ?
“ Pro üyelik almanın “ boş bir iş olduğundan bahsediyorum
Pro üyelik alacak kadar ciddiye aldığım bir site değil
bu ne ya, neden bu kadar diline doladin ki?Neyse Pro üyeliğinizle mutluluklar skdjkdjd
Yav bakayım bir siteye diyorum giriyorum direk bununla karşılaşıyorum hayır sende de Pro üyelik yok kimi neyi savunuyorsun şimdibu ne ya, neden bu kadar diline doladin ki?
kac para ulan bir pro üyelik ? para toplayalim, sana da alalim. yaziktir
Pro üyelik almak demek KK’nın okuttuğu öğrencilere burs desteği demek, Soma faciasında ölen veya yaralanan madencilerin ailelerine erzak vb yardımı demek, köy okullarına kütüphane, tamirat tadilat demek, deprem bölgelerine yardım demek.Pro üyelik almanın “ boş bir iş olduğundan bahsediyorum
Bu konuda bilgim yoktu böyle şeylere de “boş” diyecek biri değilim lakin burada bazı insanlar boş yorum yaptığı için bunu öne sürdüm dile getirdimNiye bu konuyla ilgili şikayet alıyorum?
Hazır gelmişken 2 konuya temas edeyim
Pro üyelik almak demek KK’nın okuttuğu öğrencilere burs desteği demek, Soma faciasında ölen veya yaralanan madencilerin ailelerine erzak vb yardımı demek, köy okullarına kütüphane, tamirat tadilat demek, deprem bölgelerine yardım demek.
Ve diğer konu:
Bir kullanıcının konunuza mesaj yazmasını nasıl engellersiniz ?
Merhaba, Yorumlarından rahatsız olduğunuz bir kullanıcının sizin konunuza mesaj yazmasını engellemek istiyorsanız ; Konuyu siz açmış olmalısınız ! A Açmış olduğunuz konuda sağ üstte yer alan Üç Nokta (...) işaretine basın. B Açılan menüde "Yasaklamaları Yönet" sekmesini seçin. C Üye Adı...www.kadinlarkulubu.com
Susayım susayım diyorum durup dururken boş falan diyorsunuz sen çok mu dolusun ?Ya ne saçma dertler var gerçekten ya gerçi dert mi bu onu da bilemedimboş insanlar boş konularr