- Konu Sahibi YELDA83
ben sezeryan istemistim hamileliğimde hatta hamile kalmadan önce bile.. üvey annem sezeryan ile doğum yapmıstı ve aynı gün ayaktaydı hatta ertesi gün ütüsünü bile yapmıstı :)) kuzenim normal doğum yapmıstı ve makatına kadar yanlıslıkla dikis atmıslardı ayrıca doğumu çok zorlu gecmisti.. hep bize için temizlenir, normal doğum yapmassan anne olamassın diye sacma sapan seyler aşıladılar.. ama ben biliyorum ki bi çok anneden daha anneyim :) 8 dk içinde doğumum gerceklesti, yoğun bakımdan (yoğun bakım odasında sadece uyanmanız bekleniyor) çıktıktan 20 dk sonra ayağa kalktım.. sadece anestezinin etkisi öksürüyordum bu da biraz zorluyordu beni.. ertesi gün hastaneden çıkıp evime gelmistim bile :)
ben yıllar önce Arena programında normal doğum yapıp plesentasının (eş) dışarı atılımı esnasında bel kemiği kırıldığı için felç olan bi anneden etkilenip sezeryan istedim ve hiç pişman olmadım.. ertesi gün duşumu aldım (doktorum dikiş yerime bi sprey sıkmıstı) evin içinde dolastım.. sürekli yürümek sıkıntıları çabuk atlatmaya yardımcı oluyor :)
hepinize sağlıklı doğumlar..
ben yıllar önce Arena programında normal doğum yapıp plesentasının (eş) dışarı atılımı esnasında bel kemiği kırıldığı için felç olan bi anneden etkilenip sezeryan istedim ve hiç pişman olmadım.. ertesi gün duşumu aldım (doktorum dikiş yerime bi sprey sıkmıstı) evin içinde dolastım.. sürekli yürümek sıkıntıları çabuk atlatmaya yardımcı oluyor :)
hepinize sağlıklı doğumlar..