Normal dogumdan sonra vajinasi genisliyen varmi

Normal doğum yaptim yirtik ve dikisim olmadı.Normal dogum yapmayi bilmiyor çoğu gebe bundan dolayi dr bebegin fazla kalmamasi icin kesik atabiliyor.dogum egitimi alin nefes egzersizi ve kegelle kas gelisimi şart. Iliski eskisinden bir farki yok daha iyi diyebilirim.Drunuza bu konudaki hassasiyetinizi söyleyebilirsiniz

Bende suni sanciyla normal dogum yaptim banada kesi atildi ama herhangi bir genisleme yok,gerci 2. De ne olur bilemem :)
Catal olayi ise cidden kotu ben son anlara kadar catala cikmak istemedim yere bir ortu serdiler oralarda gezindim durdum birde plates topu verdiler yattim yuvarlandim :))

Ben de normal dogum Yaptım, 27 dikişim vardı toplamda. Hatta doğumdan sonra dikilerim patladı fln ama bende Genişleme olmadı. Iç dikislerimi güzel dikmişler. Hatta epey zorlandım ilk seylerde

Ben de normal dogum Yaptım, 27 dikişim vardı toplamda. Hatta doğumdan sonra dikilerim patladı fln ama bende Genişleme olmadı. Iç dikislerimi güzel dikmişler. Hatta epey zorlandım ilk seylerde
Seni normal dogum diye kandirip sezeryan mi yaptilar ? :O

Bi arkadasım normal doğumdan sonra hic oturmuyorsun hemen ayaklanıyorsun demisti. Gerçekten ayaklanıyorsun cunku o kadar dikisle oturman mümkün degil
Benim ilkinde yandan kesi olmustu, oturmak ne buyuk sorundu.
Ama ikincide ufak yirtik bile olmadi, dogum yapmamis gibiydim. Ikincide anladim normal dogumun rahatligini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…