- 24 Aralık 2014
- 1.588
- 792
-
- Konu Sahibi Samire tmv
Sezeryanda bi fikrim yok karninin altinda oluyor dikis oda fazla kalmiyor bildigim kadariyla
Birıncı dogumumda iki seneyi buldu duzelmesi ıkıncıde bır seneyi ama eskısı gıbı olmuyor goruntu olarak anca estetıkle daraltmayla duzelir dıye dusunuyorumMrb eski bi konu ama bende 45 gun önce doğum yaptım genişleme çok var.
2. Doğumum siz sorununuza bi çözum buldunuz mu acabaSamire tmv
Çok tşk ederim cvbnız içinBirıncı dogumumda iki seneyi buldu duzelmesi ıkıncıde bır seneyi ama eskısı gıbı olmuyor goruntu olarak anca estetıkle daraltmayla duzelir dıye dusunuyorum
Egzersiz yapın bol su için kılo aldıysanız oda sorun oluyordur kılo verdikce daha cabuk toparlanıyor ilişkide de pozisyon yani nasıl desem daha toplu duracak şekilde olan pozisyonlar var araştırın netten onlar olabilir ıslaklık çok olunca da hissizlik çok oluyorÇok tşk ederim cvbnız içinbu konudan dolayı eşim biraz uzaklaştı gibi benden. Açıkcası ben görüntüyü pek önemsemesemde genede böyle kalacak diye baya korkuyorm çünkü iliskide hissizlik var resmen. Eşim açısındanda kötü oluyordur eminim ki uzaklaştı. Umarim düzelir estetik vs imkansız suan benm için
Tşk ederim önerilerinizi deniycemEgzersiz yapın bol su için kılo aldıysanız oda sorun oluyordur kılo verdikce daha cabuk toparlanıyor ilişkide de pozisyon yani nasıl desem daha toplu duracak şekilde olan pozisyonlar var araştırın netten onlar olabilir ıslaklık çok olunca da hissizlik çok oluyor
Islaklık sorunu vardır enfeksıyon da olabilir tahlil yaptırın biTşk ederim önerilerinizi deniycemıslaklık sorunumda var benim sanırım. Tam anlayamıyorum genişlik varmı yoksa ıslaklıkmı ilk başta bi genişlik hissetmiyoruz mesela 1-2 dakika sonra cok kaygan oluyor ve geniş gibi geliyor hissizlik oluşuyor
Aslında penisin boyutuna görede değişir diye düşünüyorumBende dikiş çok az ondn mı bilmiyorum ama böyle bir sorunum olmadı. 4 buçuk yıl oldu doğum yapalı.
Merhabalar ben de iki yıl önce normal doğum yaptım. Malesef tam istediğim gibi değil vajen. İkinci doğumda iyi bir dikiş atılırsa daha iyi olur mu acaba onu merak ediyorum. Sizin nasıl oldu? Bunu hatırlattnız mı doktorunuza, fayda etti mi?Egzersiz yapın bol su için kılo aldıysanız oda sorun oluyordur kılo verdikce daha cabuk toparlanıyor ilişkide de pozisyon yani nasıl desem daha toplu duracak şekilde olan pozisyonlar var araştırın netten onlar olabilir ıslaklık çok olunca da hissizlik çok oluyor
Eskisi gibi olmuyor zaten ama zamanla birazdaha toparlanır .Bilmiyorum eskisi gibi degil en azindan