Normal dogumdan sonra vajinasi genisliyen varmi

kaba bir tabir olacak bekara karı boşamak kolaydır diye ben hamile kaldığımdan beri hep normal doğum yapcam falan die tutturuyodum da şimdi burada okunanlara bakınca baya bi gözüm korktu daha çok var gerçi sağlıkla gelsin inşalla o günler ama baya bi tırstım şimdi cidden normal doğumdan

Mrb eski bi konu ama bende 45 gun önce doğum yaptım genişleme çok var.
2. Doğumum siz sorununuza bi çözum buldunuz mu acaba Samire tmv

Birıncı dogumumda iki seneyi buldu duzelmesi ıkıncıde bır seneyi ama eskısı gıbı olmuyor goruntu olarak anca estetıkle daraltmayla duzelir dıye dusunuyorum
Çok tşk ederim cvbnız için bu konudan dolayı eşim biraz uzaklaştı gibi benden. Açıkcası ben görüntüyü pek önemsemesemde genede böyle kalacak diye baya korkuyorm çünkü iliskide hissizlik var resmen. Eşim açısındanda kötü oluyordur eminim ki uzaklaştı. Umarim düzelir estetik vs imkansız suan benm için

Egzersiz yapın bol su için kılo aldıysanız oda sorun oluyordur kılo verdikce daha cabuk toparlanıyor ilişkide de pozisyon yani nasıl desem daha toplu duracak şekilde olan pozisyonlar var araştırın netten onlar olabilir ıslaklık çok olunca da hissizlik çok oluyor

Tşk ederim önerilerinizi deniycem ıslaklık sorunumda var benim sanırım. Tam anlayamıyorum genişlik varmı yoksa ıslaklıkmı ilk başta bi genişlik hissetmiyoruz mesela 1-2 dakika sonra cok kaygan oluyor ve geniş gibi geliyor hissizlik oluşuyor

Bende dikiş çok az ondn mı bilmiyorum ama böyle bir sorunum olmadı. 4 buçuk yıl oldu doğum yapalı.

Islaklık sorunu vardır enfeksıyon da olabilir tahlil yaptırın bi

Merhabalar ben de iki yıl önce normal doğum yaptım. Malesef tam istediğim gibi değil vajen. İkinci doğumda iyi bir dikiş atılırsa daha iyi olur mu acaba onu merak ediyorum. Sizin nasıl oldu? Bunu hatırlattnız mı doktorunuza, fayda etti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…