Normal dogumdan sonra vajinasi genisliyen varmi

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
Slm 10 ay once normal dogum yapmistim zor dogum suni sanci verip cocugum dogdu dikislerimde coktu benim sorum sanki vajinamda genisleme oldu iliski esnasinda cok zorlaniyorum sizdede oldumu darlatmak icin ameliyat mi gerekiyor

bende de oldu.. hatta şimdi 2.hamılelıgım ve daha da artar diye korkuyorum.. dr'a soyleyecegım, eger mumkunse dogum bıtımınde dıkıslerımı ona gore yapsın

Benim bildiğim doğum sonrası dikişlerin gayet iyi yapıldığı. Mesela benim ablamın doğum sonrasında fazla dikişten dolayı aksine daralma olmuş. Senin durumun bana psikolojik gibi geldi. Ama içini rahatlatmak ve işin aslını öğrenmek için bir kadın doğumcuya git. Eğer gerçekten genişleme varsa vajina estetiği yapılıyor, yaptırır kurtulursun.

hayırrr bende aksine ilişki fazla rahat oluyor, yani bazen acaba eşim boyle cok zevk almazmı gıbı dusuncelerım oluyor.. bu yuzden bu dogumumda dr'dan rıca edıcem.. dıkıs esnasında buna dıkkat etsın, daha da genişleme olmasın diye...

Olabiliyor ama zamanla vajina eski halini aliyor diye duymuştum ben

kızım 7 yasında ama eskı halını almadı malesef haa su da var, eskıden cıdden zorlanırdım ılıskı sırasında fakat sımdı acılma cok cabuk ve rahat oluyo bu hem ıyı hem kotu gıbı bılemedım..

Olabiliyor ama zamanla vajina eski halini aliyor diye duymuştum ben

normal dogum yapanın ılıskısı daha kolay olur dıye dusunurum nıye canı acısınkı zaten genıs
kaslarınızı sıkarsanız kegel egzersızı ornegı
esınız zevk alır,

ben evlılıgımın 1.ayı vajına genısletme amelıyatı oldum yahu ılıskıye gıremedıgım ıcın
keske benımkıde normal olsada genıslese hala acıyo

meraklanmayın, dogumdan sonra cok sey degısecek

Normal dogum yapmadım, oyle bir sorunum yok ama yapanlarda sıkça raslanan bir durum oldugunu biliyorum, vajina daraltma operasyonu yaptiriliyor. Burda da estetik cerrahi bolumunun altinda konuları var, inceleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…